Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yalnız olmadığımı bilmem lazım var mı hayatında böyle bir tesadüfe yer açan , futbol oynayan biriyle ilişki yaşayan , nişanlanan vs ?
Şu an 3 büyüklerde yeni transfer oldu :)Nasıl futbolcu olduğuna bağlı
Amatör mü profesyonel mi
Profesyonel ise 3 büyüklerden birinde mi ?![]()
futbolcuyla değil ama oyuncuyla oldu.kimmiş bu futbolcu :)
bi haftalık bi ilişkim oldu .şimdi 3 büyük takımdan birinde oynuyor. aşırı rahattı ben o kadar rahat ve geniş bi insan degilim 1 hafta boyunca gece gündüz şiirler yazıp gönderen bi tipti herşeyin özel bi anı olmalıı .2 günden evine davet etmeye kalktı..1 hafta boyunca gece gündüz şiirler yazardı ama tamamen boştu kalbim .ayrıldıktan sonra arkadaşıma ben golese araba alıccaktım oysaki onun yaptıgına bak gibi şeyler zırvalamıştı.üstelik balık burcuydu vıcık vıcık yapışan bi tip .hala ona karşı bi empati duymuyorumm.
oldu . . .
senin?
bız lisedeyken bı arkadasım okan buruk vardı ona asık olmustu ama oyle boyle degıl herseyını takıp edıyodu nerden ulasmıssa bı gazetecıye ulasmıstı sureklı onunla ılgılı gazetecıden haber alıyodu o gazetecıde ara ara stadda cekılmıs fotograflarını gonderıyodu vs vs
hepimiz bir dönem ilhan mansıza aşıktık :d kimimiz ümit davala hayranıydık kimimiz hakan sükür
Benümde alper potuk aklıma geldi Ama o çocuk istanbula gelince bozulur bence. Hiç magazin izlemiyomusun hepsi mankenlerle oyuncularla birlikte.
Kızlar yalnız olmadığımı bilmem lazım var mı hayatında böyle bir tesadüfe yer açan , futbol oynayan biriyle ilişki yaşayan , nişanlanan vs ?
Aynen.. Büyük bi takıma yeni transfer olduysa bu önümüzdeki günlerde daha ünlü ve magazinin ilgi odağı olacağı anlamına geliyor ki eğer bi ilişkiye başlamayı düşünüyosan tekrar tekrar düşün derim.futbolcuyla değil ama oyuncuyla oldu.kimmiş bu futbolcu :)
biliyorum..belki dedim benim gibileri vardır aranızda yalnız değilimdir..
altyapıda oynayan kaleciye aşığım ama futbolcu erkeklerin huyundan mıdır suyundan mıdır bilmem bi değişik.........