Aranızda futbolcuya aşık olan oldu mu ? :)

İkiside dikkatimi çekmediği için isimlerini hatrlamıyorum ama türklerdi nıye tuhaf olsunki onlarda sıradan tek farkları aşırı para onla tavlamaya calısıyorlar hatta benim aşık ortak arkadaşla açıldı gordüm vs tanıstır nolur demiş. olmaz dedikce üstelediler diyoki bide arkadaşım çok zengin bi kez buluşun bari:) kesin o topçu söyletti tabi:52: ilkkez reddediliyor belkide
iki gsli futbolcu birden seni istiyordu öyle mi :) hatırla isimlerini lütfen istersen mesajda atabilirsin isimleri çok merak ettim özellikle gs olunca :)

Futbolcuya olmadım ama 14 yaşındayken ( 2004) ismail yk ve yalın hayranıydım resimlerini biriktiriyordum. Yalın neyse de ismail yk ıyyykkk :9: Şimdi nasıl bakmışım diyorum :9::9:

konu plotonık futbolcu aşkına kaymış ozaman bende evli çocuklu halımle pique yi çok beyenıyorum :17::17::17:

Futbolcuya olmadım ama 14 yaşındayken ( 2004) ismail yk ve yalın hayranıydım resimlerini biriktiriyordum. Yalın neyse de ismail yk ıyyykkk :9: Şimdi nasıl bakmışım diyorum :9::9:

Evet ya insan nasıl şasıyo eski hallerine..ben de yıldız tilbe ve ibrahim tatlıses hayranıydım eskiden :52::52: çok da severdim..o zamanki tarzım ne garipmiş ya, arabeskmisim galiba küçük yaşta hemde,ergenliğe girerken :9::9:

Evet ya insan nasıl şasıyo eski hallerine..ben de yıldız tilbe ve ibrahim tatlıses hayranıydım eskiden :52::52: çok da severdim..o zamanki tarzım ne garipmiş ya, arabeskmisim galiba küçük yaşta hemde,ergenliğe girerken :9::9:

bizim ergenliğimizi yaktılar zaten ozaman hep arabesk modaydı :ssz::ssz::ssz:

Back
X