Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burun spreyinden kastım okyanus suyuydu. yoksa ilaç kullanmadım.
Konu eskiymis ama ben yeniyim ve 25. Hafta itibariyle artik hic nefes alamiyorum. Sadece gece de degil gun icinde de suruuor. Zaten alerjilerim var doktor zyrtec kullanmama izin verdi ama burun tikanikligi(rinit) icin henuz bisi vermedi. Olmemi bekliyor sanirim:) ama o da hakli cunku max 5 gun kullanabilirim onlari ve birakinca daha kotu oluyorMerhaba. Burun spreyi kullanmışsınız hamilelikte. 9 aydır ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah bende kullanıyorum ve tat koku alamaz hale geldim sprey yüzünden artık. Şimdi nasılsınız spreyi bırakabildiniz mi
doktorunuza danıştınız mı iliadin alırken?Ben hamileliğimin 4. Ayından beri burun spreyi iliadin kullanıyorum çünkü dayanılacak gibi değil doğuma 6 günüm kaldı ama bugünlerde iyice canıma tak etti en zoru da tıkanıklıktan tat ve koku alamam yada burun spreyi tat koku duygumu öldürdü bilemiyorum hayattan hiç bir zevk almıyorum. Koku almadan sevdiklerinizin sevdiğiniz şeylerin kokusunu almadan yaşamak çok zor. Doğumdan sonra nasıl olacak düzelecek mi bilmiyorum. Hamilelikten önce böyle bir burun spreyinden haberim bile yoktu. bir gün evde buldum nefes alamadığım için sıktım 6 7 aydır kullanıyorum umarım hamilelikten sonra ihtiyacım kalmaz çok kötü bir durum