Çok cahilim galiba ilk defa duyuyorum.
ailem akrabalarım asıl çevrem İzmir'dedir. İzmir'de baby shower uygulamasındaki oyunlar olmasa da, organizasyonun asıl amacı olan bebeğin ihtiyaçlarını karşılayıp da birlikte olma ve eğlence sınırsızdır... ayrıca gelen altınlar da cabası..
cnm biz bebek mevlidi, kırk uçurma filan yapıyoruz böle bebekle annesi geliyo yumurta veriyoruz:)
tabi bi de diş buğdayı var
baby shower ı magazinlerde gördüm sadece
Türkiye'de de gayet yaygın Baby Shower , yapan çok insan var ki özellikle organizasyon şirketleri bu konu üzerine yoğunlaşıyorlar.
Baby Shower yapan mevlüt okutmaz , kırk uçurmaz diye de bir kaide yok.
Yok canim ne alakasi var bende Amerikan filmlerinde/dizilerinde gordum, kendi gidip gormuslugum yok..
Hollanda'da yasiyorum burda yapan cok ama burda ki veya Turkiye'de ki Turkler yapiyormu merak ettim, pek bilinmiyor cunki..
ailem akrabalarım asıl çevrem İzmir'dedir. İzmir'de baby shower uygulamasındaki oyunlar olmasa da, organizasyonun asıl amacı olan bebeğin ihtiyaçlarını karşılayıp da birlikte olma ve eğlence sınırsızdır... ayrıca gelen altınlar da cabası..
davetiyeye gerek yoktur, herkes birbirini arar hangi gün ne zaman kaçta doluşalım evine karar verilir, en son anne adayının evi aranır, yarına evine baskına geliyoruz denir.. zaten aday da anlar..
Ben görmedim ama baksana yapan varmış. Aslında iyiymiş.Doğum öncesi ihtiyaçlar karşılanıyor. Ama bunu anladığım kadarıyla anne değil yakınları planlıyor.
cok eglenceli bende yapmak istiyorum :)
Bu partileri benim kuzenim organize ediyor. Bir arkadaşı için kendi evinde yapmıştı hatta gelip görmemi istemişti ama fırsat olmamıştı. Çok güzel geçtiğini söylüyor onun tecrübesinden faydalanıp ben de baby shower parti verme fikrindeyim. Kuzenim çok güzel kurabiyeler,cupcakeler yapıyor o gün için bir de bebek bezinden pasta yapıyor çok tatlı görünüyor sitesinin linkini veriyorum incelemek isterseniz bakın. KARAMELA'M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?