- 13 Eylül 2018
- 1.726
- 2.709
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Teşekkür ederimHukukçu değilim ama isteyen istediğini savcılığa şikayet edebilir. ama dava falan açılmaz bundan.takipsizlik verilir.
Tesekkur ederim yazdıklarım bundan ibaret hakaretvari bir cümle kullanmadım simdiye jadarda hukuki bir isim olmadigi icin acaba bundan birsey cikar mi diye kaygilandimBişey cıkmaz rahat ol
Hukukçu değilim,
Savcılığa verebilir ama savcı münasip yerleriyle güler ve hiçbir şey çıkmaz. Ayrıca evet adam ırkçı.
Ay savcı da onu bekliyordu. Hiçbir şey yapamaz. İnsanlar ne tehditler neler neler ile savcılığa başvuruyor da işin içinde can tehlikesi, çocuk tacizi, terör vb gibi konular varken savcı da onu bekliyordu...
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz bu zzmanda nerden neyin ciktigi belli olmadigi icin banada sacna geksede ne yalan soyleyeyim bi kaygilandimIrkçılık yapan o olduğuna göre sen onu savcılığa vermekle tehtid et madem açık açık o yazmış sen ne alaka
Özelden muhabbet kurmayın herkesle.Kızlar herkese iyi aksamlar
Bir forumda sıradan bi konuya yaptığım bir yorumda biri kediler ile ilgili biri mesaj atmış bende csvap yazdim oyle kedilerle ilgili muhabbet açıldı konusuyoruz eski konularina vs baktım x ırk ile ilgili hep olumsuz olumsuz seyler yazılmış onlara kız verilmez gibi vs bende bende x'im benimld muhabbetle zaman kaybı yasamayın yazdım
Komik gercektende yazmış
Bende x ler ile ilgili yazdiginiz olumsuz yorumlara denk geldim fikrinizi yargılayacak degilim ama bende ırkçılık yapan biriyle muhabbet edecsk degilim yazdim
Yargilamamis halinle bana irkci diyorsun seni savciliga versem ceza alirsin yazmis bende irkclik olmasada bir önyargı mevcut yazdim
Sizi savcılıga verecegim diye yazmis sizce boyle bir konusmadan beni savcılıga sikayette bulunma hakkina sahipmidir özellikle hukukcu arkadaslardan fikir rica ediyorum
Ne yalan soyleyeyim hukukluk adliyelik isim hic olmafi nerden nereye gideceğini bilmedigim icinde salak kafan hicbirsey demek gelmedi aklima“Vermezsen adam değilsin” diyemediniz mi habeş maymununa?
Hicbir şey çıkmaz merak etmeyin. Sallamış sizi korkutmak istemiş başarmış..Küfür yok, tehdit yok niye panikledinizKızlar herkese iyi aksamlar
Bir forumda sıradan bi konuya yaptığım bir yorumda biri kediler ile ilgili biri mesaj atmış bende csvap yazdim oyle kedilerle ilgili muhabbet açıldı konusuyoruz eski konularina vs baktım x ırk ile ilgili hep olumsuz olumsuz seyler yazılmış onlara kız verilmez gibi vs bende bende x'im benimld muhabbetle zaman kaybı yasamayın yazdım
Komik gercektende yazmış
Bende x ler ile ilgili yazdiginiz olumsuz yorumlara denk geldim fikrinizi yargılayacak degilim ama bende ırkçılık yapan biriyle muhabbet edecsk degilim yazdim
Yargilamamis halinle bana irkci diyorsun seni savciliga versem ceza alirsin yazmis bende irkclik olmasada bir önyargı mevcut yazdim
Sizi savcılıga verecegim diye yazmis sizce boyle bir konusmadan beni savcılıga sikayette bulunma hakkina sahipmidir özellikle hukukcu arkadaslardan fikir rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?