Aranızda kadın doğum dr varmı ikiz mi yoksa kanser filan mi

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Arkadaşım in Son adet tarihi 29 ağustos. Gebelik haftası 5 buçuk filan. Beta hcg si 44.203 sizce ikiz mi. Bugün sadece acil de tahlil yaptırdı. Kanda çıktı sonuç. Cuma randevu aldı ikiz değilse kanser se diye korkuyor. Tekiz yada ikiz olma ihtimali nedir bilenler yada süreç den geçenler lütfen yardım edin. Konu yu umarım doğru yere açmışm dir. Konu biraz riskli olduğu için buraya yazdım dr yada bilenler görür diye. Tsk ler
DiP not yapma gereği duydum.
Arkadaslar ben de arkadaşım da ebe ve netten bakıp da bu kanıya varma di. Ben nete bakın derken eleştiri yapanlara söyledim çünkü öğrenim düzeyini bilmiyorum en kolayı netten görmelerini sağlamaktı.

Son düzenleme:
44 nokta 203 mü
44 bin 203 mü her halükarda da hamilelik var...kanserle neden bağladiniz durumu...44 bin biraz fazla evet belkide üçüzdür...allah saglikli gebelik nasip etsin

Kanser ne alaka ki

Kanserde de yükseliyormuş beta hcg ondan sebep sanırım.. bemde duymuştum bunu. evet değer baya yüksek benim 9.haftamda 11.000 di değerim. Coğul gebelik veya mol gebelik ola bilir. Mol gebelikte de değer yüksek oluyor

Ya doktor bile olsa muayene etmeden nerden bilecek insanlar
Tek parametre ile kanser ya da bebek sayısı nasil bilelim *
İnternet é giriP bakarsan anlarsın
Evet 11 YIL okuyup kadın doğum uzmanı olmana hic gerek yok .
Google a gir , bak yuksek ise kansersin mi diyor . Kansersindir.

İnternet é giriP bakarsan anlarsın
Internete bakarsaaaan burnun aksa beyin kanseriyim sanarsın...
Icinizi ferah tutun umarim saglikli bir gebeliktir..yada sagliksizda olsa yine gebeliktir..allah vermeye kanser yakistirmayin hemen kendinize

Internete bakarsaaaan burnun aksa beyin kanseriyim sanarsın...
Icinizi ferah tutun umarim saglikli bir gebeliktir..yada sagliksizda olsa yine gebeliktir..allah vermeye kanser yakistirmayin hemen kendinize
Düzgün okuyun arkadaşım dedim. . . Ben demedim. İkiz le kanser ne alaka demişsin.

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-09-22-50-30.webp
    Screenshot_2019-10-09-22-50-30.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 87
Ya doktor bile olsa muayene etmeden nerden bilecek insanlar
Tek parametre ile kanser ya da bebek sayısı nasil bilelim *

Evet 11 YIL okuyup kadın doğum uzmanı olmana hic gerek yok .
Google a gir , bak yuksek ise kansersin mi diyor . Kansersindir.

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-09-22-50-30.webp
    Screenshot_2019-10-09-22-50-30.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 37
Evet google devam , zaten yakında ülkede doktor kalmayacak , böyle boyle teşhis koyarsınız birbirinize.
Çok yardımcı oldunuz. Direkt eleştiri eleştiri düzgün zaten iletişim kurabilen toplum olmaktan hızla uzaklaşıyoruz

İkizdir belki 💞 ya da çok sağlıklı bi gebeliktir Allah beterinden korusun moralinizi bozmayın lütfen çok dua edin ❣️

Arkadaşım in Son adet tarihi 29 ağustos. Gebelik haftası 5 buçuk filan. Beta hcg si 44.203 sizce ikiz mi. Bugün sadece acil de tahlil yaptırdı. Kanda çıktı sonuç. Cuma randevu aldı ikiz değilse kanser se diye korkuyor. Tekiz yada ikiz olma ihtimali nedir bilenler yada süreç den geçenler lütfen yardım edin. Konu yu umarım doğru yere açmışm dir. Konu biraz riskli olduğu için buraya yazdım dr yada bilenler görür diye. Tsk ler
Değer baya yüksek en iyisi dr un diyeceği geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla bebişlerdir konuyu yanlış yere açmışssınız

Valla düzgün ilgilenen doktor sayısı bi elin parmaklarını geçmiyor artık.
Bazi seylerler için internet veli nimet gerçekten
Bunun nedeni doktorlar degil, sağlık sistemi ve insanlar .
Gün-de 100 hasta bakan bakmak zorunda birakilan insanlardan siz muhteşem bir performans bekleyebilrisiniz , ben beklemiyorum .
Internete devam edin bu yüzden, dediğim zaten yakında ülkede doktor kalmayacak . Iyi geceler .

İkiz ve kanser bu sonuçtan nasıl bağdaştırıldı anlamadım doğrusu
Kanser ne alaka ki
Rahim ağzı kanserinde beta hcg yükselmesi olur bunun için sormuş sanırım.
Hatta erkeklerde de prostat kanseri varsa beta hcg yükselir, gebelik testi yapsalar pozitif çıkar (evet erkeklerde gebelik testi + çıkarsa kanserdir)

Neyse konu sahibesi, sat a göre 6 haftalık gebelik ama üstüne görme denilen şey yaşanmış olabilir. 6 değil 10 haftalık gebe olabilir.. İkiz değil belki üçüz gebelik olabilir.. Kanser de olabilir..
Ama bunu bize niye soruyorsunuz ki alim miyiz ermiş miyiz biz?
Doktora sorsaydınız??
Hadi diyelim sordunuz, doktor bilmiyorsa biz nasıl bilelim??
Bekleyeceksiniz.. Tek cevap bu. Bekleyeceksiniz..

Back
X