Aranızda kadın doğum dr varmı ikiz mi yoksa kanser filan mi

Bunun nedeni doktorlar degil, sağlık sistemi ve insanlar .
Gün-de 100 hasta bakan bakmak zorunda birakilan insanlardan siz muhteşem bir performans bekleyebilrisiniz , ben beklemiyorum .
Internete devam edin bu yüzden, dediğim zaten yakında ülkede doktor kalmayacak . Iyi geceler .
100 hasta bakmasınin sebebi ben miyim?
Tabiki hastalığı olan orada şifa bulmaya gidiyor
Ay bunlarda 100 kişiye bakıyor yahu yazık gitmeyim mi diyeceğiz :KK70:
Aynı şey her sektör için geçerli.
Herkes uzun saatler çalışıyor.
Mavi yakaların önünden geçen ürün sayısı belli değil ama hepsiyle tek tek ilgileniyor, ilgilenmezse fabrikasyon hatasi olur ve uyarı alir.
Ee bu doktorların farkı ne 6 yıl okumalari dimi sadece:halay:
İlgilenemeyen yer kaplamasin.
Benim vergilerimle ödeniyor onun memur maaşı.
Tabiki benimle ilgilenecek mesleği bu
9 4 calismak zor geliyorsa daha uygun meslek bulsun kendine
Ülkenin sorunu vallahi kraldan çok kralcı olmak

Mavi yakaların önünden geçen ürün sayısı belli değil ama hepsiyle tek tek ilgileniyor, ilgilenmezse fabrikasyon hatasi olur ve uyarı alir.
Google size fazla bile .

Ee siz okuyup doktor olup bir zahmet ilgileniverin madem :)
Pardon ama yazdığının benim yazdigimla ilgisi ne :KK70:
Mesleklerinin gereğince hastayla ilgilenmeli diyorum ama azaldı ilgili doktor diyorum.
Bazi şeylere internetten bakar oldum diyorum.
Oku doktor ol diyorsun. Güldürdün beni
Alakaya maydonoz:KK53:

ya alemsınız :)
doktorlar bunun ıcın var betadan neyın ne oldugunu nasıl anlasın millet
doktorun bıle muayeneyle bakması gerek

Arkadaslar arkadaşım da ebe ve netten bakıp da bu kanıya varma di. Ben nete bakın derken eleştiri yapanlara söyledim çünkü öğrenim düzeyini bilmiyorum en kolayı netten görmelerini sağlamaktı.

Ultrasonla bakılmadan anlaşılmaz molar gebelik olma ihtimali de var inşallah sağlıklıdır belki üzerine görme yaşamıştır haftası daha büyüktür

Seninn odedigin vergi onun maasinin 1 lirasi anca ediyordur. Sen bir insan nasil doktor oluyor ne zorluklar yasiyor biliyor musun. O sinavlar zorunlu hizmetler asistanlik tekrar zorunlu hizmet. Kac tane meslekte mesai sonrasi bile calisma var sicak yatagindan kalkip kostur kostur hastanelere gitmek var. Cocugunu karini kocani evde hasta birakip baskasinin hastaligiyla ugrasmak var. Ayrica senin odedigin o vergiler onun okudugu tip fakultesinin ne harc parasina nede kitap parasina yeter. O zaten odemesi gerekeni okudu. 9// 4 calismak demissin. Bi kadin dogum asistani ayda 15 gun nobet tutuyor. Yani sabah 7 de giriyor hastaneye ertesi gun aksam 5 te cikiyor sonraki gun yine ayni.. uzmanlar haftada 2 gun nobet tutuyor. En az nobeti olan brans bile ayda 2 kere nobet tutar ve ayrica icap nobeti diye bisey vardir. Yani yine icap ederse gecenin bi yarisi kalkip hastaneye gider.
Gunde 100 hasta bakmak onun sucu da degil sistemin sucu devletin kurmus oldugu duzen yuzunden 100 den fazlasina bile bakip hic bisey konusmadan tani koymaya calisiyorlar. Cektikleri pisligin haddi hesabi yok.
Ayrica o nobetler bilmem neler ekstra ucretli degil.. hadi hepsini gectim sen vergi veriyosun da o vermiyor mu zannediyorsun ondan vergi almiyolar mi catir catir aliyolar. ...

Back
X