hanımlar, marmariste ikamet ediyorum, 25 haftalık gurbeti yalnız yaşayan bir hamişim ama yine hayatımın bu en güzel dönemini sizlerle paylaşmak istiyorum, gittiğiniz doktorlar ve bebişlerinizin durumları hakkında sohbete ne dersiniz?:1hug::1hug::1hug:
merhabalar sevda çiçeğim,dileğin için kocaman bir AMİNNNN,ayrıca da bir mahsuru yoksa eğer gebelik takibi için hangi doktora veya hastaneye gidiyorsun acaba?
Galiba sedir adasi kleopatra plaji cok guzelmis. Youtubedan da baktim icim gitti, deniz mukemmel gorunuyor. Insallah bir sorun cikmazsa seneye gitmeyi cok istiyorum, ins. bebisimle beraber
İnşallah.Evet en güzel sahillerden birisidir Sedir adası. Ama adaya geçmek istemezsen tam ona karşılık gelen bir plajımız daha var. İncekum.
Orası da Sedir adasındaki kumla aynı özelliklere sahip.Tek sorun bu kumluk sahillerimizin marmaris bölgesinde çok kısıtlı olması.
Burdada havalar acaip isindi. Yaz geldi, hava mis gibi kokuyor. Benimde icim icime sigmiyor, ben tam bir deniz kusuyumdur. Gozlerim nasil ariyor denizi.. Bende kendimce bahcemizde guneslenmeye basladim bugun Birde sisme havuzlar oluyor burda aile boyu, ondan almayi dusunuyoruz ins. Iste kendi capimizda tatili yasamaya calisiyoruz:)