- Konu Sahibi troublegirlll
Arkadaşlar mesela çok hoş biri ve duygularınız karşılıklı ama arada mesafe var ??? Yürür mü sizce :) ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygular sağlamsa Amerikada da olsa yürür.
Duygular gerçek değilse, dip dibe de olsanız olmaz : )
Arkadaşlar mesela çok hoş biri ve duygularınız karşılıklı ama arada mesafe var ??? Yürür mü sizce :) ?
Eğer ilişki yeni başlamışsa uzaklık baya zor ..
Ama ilişki yıllanmışsa pekişmişse çok fazla bağ ve sevgi yoğunluğu olmuşsa o zaman hiç birşey ayıramaz .. Erkek arkadaşım 56 gündür cezaevinde .. Yüzünü aylardır görmedim .. sesini ise haftada 1 kere 10 dkka duyabiliyorum .. Bunun haricinde de sadece ptt'ye gidip 2 A 4 kağıdından ibaret yazılarını okuyorum başka bir iletişimimiz yok çünkü telefon yasak ve başka şehire götürdüler görüşünede gidemiyorum ... Bu şekilde bile ilişki devam edebiliyorsa gerisini sen düşün ...
Valla bacım frekansın tutuyorsa bal gibi de yürüyor.
Bende sevgilimle 2 yıl ayrı şehirlerden yürüttüm ilişkimi. Şimdi aynı şehirdeyiz. Zor olsa da sabrediyorsun ve yürüyor merak etme.
4 YIL FARKLI SEHIRDEN BIRIYLE CIKTIM ..
SIMDI YINE AYNI O SEHIRDEN BIRIYLE CIIKIYORUM aylardır kii yıl olucak.YINE UZAKLIK YANİ
HICDE SIKINTI DEIL.YURUYO
Güzel bir konu açmışsın canım.Bence kişiden kişiye değişir.biz 1 yıl ayrı şehirlerdeydik.ilikimizin temelleri sağlam olmadığı için devamlı kavgalarımız oluyordu.ben sadece mesafe için ona çok yakın bir şehirde bir okulu yazıp kazandım.1 yıl hemen hemen zamanımız beraber geçti ve birbirimize sımsıkı bağlandık.bize göre ayrı geçirdiğimiz o 1 yıl en zor zamanlarımızdı.yani cefa çekmeden sefa sürülümüyor.8 ay sonra da evleniyoruz.darısı senin başına :)
Hissettikleriniz sağlamsa elbette yürür. İş sevip sevmemede bitiyor biraz.
Bence yürümez.
İlla ki bir yerde ipler kopuyor.
İstisnalar vardır tabii ki.
Ama aşk öyle uzaktan uzağa, dokunmadan, görmeden, canlı kanlı hissetmeden sönüp gidiyor sanki.
Benim gözlemlerim bu yönde oldu hep.
Ama birkaç ay ayrı kalınması gerekiyorsa ve önceden çok fazla birlikte vakit geçirilmişse daha farklı olabilir.
Ama işin başındayken uzaktan uzağa olunca zor devam eder genelde.
Kesinlikle olmayacagini dusunenlerdendim. Iliskimiz basladi 3 gun sonra 7 saat saat farki olan bir yere gitti(amerika taraflari). Ben olmaz diyordum adam oldurdu valla. 3 yildir evliyiz 2 yasinda kizimiz var. Hissettiklerin onemli ama daha onemlisi karsidakine guvenmen.