aranızda smyrna tüp bebek merkezine giden varmı?varsa hangi aşamada

arkadaşlar ben smyrnaya gidiyorum ilk denemem ve daha gonal-f aşamasndayım drlardan ve hemşirelerden çok memnunum sizinde fikirlerinizi almak istedim

arkadaşlar ben smyrnaya gidiyorum ilk denemem ve daha gonal-f aşamasndayım drlardan ve hemşirelerden çok memnunum sizinde fikirlerinizi almak istedim

canım ben smyrnaya gidiyorum çok memnunum 1. denemem negatif 2. deniycez ama doktor 3 ay dinlenmem gerektiğini söyledi çok iyi bir yer doğru karar vermişsin inşallah hayırlısı olsun canım

canım ayrıca elif23 de orda tedavi görüyor daha cumartesi günü merkezdeydik hatta orda elifle de tanıştık

evet canım bende orda tedavi görüyorum çok memnunum benimde 12 martta yumurtalar toplancak

kızlar bizde smyrna ya gitmeyi düşünüyoruz ama şifada aklıma takılıyo şifanın sigortayla anlaşması yokmuş smyrananın varmı bilen varsa lütfen cevaplıyabilirmi

smyrnanın anlasması var bende orada yaptırmak istiyorum tedavimi ben şifa da laparoskopi oldum hastane iyi ama benim içime encok smyrna sindi

kesinlikle smryna derimmmmm..
ilk denememdi şimdi hamileyimmmmmm:):)
tüm ekibin ilgisi ve bilgisinin üstüne de tanımamm..
şimdidien hayırlı tedaviler diliorum

slm arkadaşlar bende smrynaya gidiyorum.aşılama oldu tutmadı.şimdi tüp düşünüyorm.ama rapor çıkartmak istiyorum.nasıl olcak bilmiyorum.4 senelik evliyim.6 senelik sigortam var.çalışıyorum.rapor almak için smrna hastanesi yardımcı olurmu arkadaşlar neler yapmalıyım yardımcı olun lütfen......

arkadaşlar bende smyrn da ilk denememi oldum sonucum pozitifti ancak ben 9. haftada kaybettim merkez hemşireler kayıttki personel doktorlar özellikle funda hanım süper tek kelimeyle mükemmel bir merkez herkeze tavsiye ederim

arkadaşlar bu konu benim için öenmli..pko olup da bu merkezde bebek sahibi olan var mı?varsa hangi dr?ben çok korkuyorum yaaaabilmiyorumkismileama randevu alıp tedaviye başlamam gerek...eyvahedigeldismile

Back
X