Aranızda tek yumurta ikizi çocuğu olan veya hamile olan var mı?

ebru_szr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
2
1
1
30
Hala olayın şokunu atlatamadım. 5 haftalık gebeyim. Doktora gittim beta değerim 10387.04
Kese baktık kesem 8.15 mm. Doktorum bu kese için beta degerimin çok yüksek olduğunu ve ikiz olabileceğini söyledi. Tecrübeli anneler gerçekten mümkün mü bu? Evet ikiz istiyordum ama hiç planlamadan oldu bu? Acaba yanılıyor mu söyleyip söylememekte de kararsız kalmıştı kese boyuna göre beta bu kadar yüksek olmamalıymiş. Tek yumurta ikizi olabilirmis tek yumurta ikizi olan anneler veya gebeler bana akıl verin?

Bizim topikte de bu kadar yüksek betası olan biri vardı ama tek gebelikti. O OlcayKalyon senindi di mi yüksek beta?

Tatlim olabilir genelde ikiz bebeklerde beta yüksek cıkıyor zaten bidahaki kontrolde görülür 😇💜 ayy nekadar guzel ya

Hala olayın şokunu atlatamadım. 5 haftalık gebeyim. Doktora gittim beta değerim 10387.04
Kese baktık kesem 8.15 mm. Doktorum bu kese için beta degerimin çok yüksek olduğunu ve ikiz olabileceğini söyledi. Tecrübeli anneler gerçekten mümkün mü bu? Evet ikiz istiyordum ama hiç planlamadan oldu bu? Acaba yanılıyor mu söyleyip söylememekte de kararsız kalmıştı kese boyuna göre beta bu kadar yüksek olmamalıymiş. Tek yumurta ikizi olabilirmis tek yumurta ikizi olan anneler veya gebeler bana akıl verin?

Ben tek yumurta ikizlerine hamileyim 7. haftada kalp atisini duymaya giderken belli oldu ikiz gebelik oldugu daha öncesinde hic yorum yapilmamisti 🤗

5 bucuk haftada kesede bebek göründü mu acaba. Yoksa bebeklerinizi ilk defa 6. Hafta içinde mi gordunuz
ilk gittiğimde 5 haftalikti sadece kese vardı bebek görünmedi diğer gidişim 6.5 haftalik falandı ikiz olduğu da belli olmuştu bebekler gorunmustu
22.haftamizdayız çok şükür şuan bir problem yasamadik detayli ultrasonuda yaptirdik sorun cikmadi
Ayy çok güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz benim henüz 9 haftaliklar zaman sanki hiç geçmiyor:(

ilk gittiğimde 5 haftalikti sadece kese vardı bebek görünmedi diğer gidişim 6.5 haftalik falandı ikiz olduğu da belli olmuştu bebekler gorunmustu

Ayy çok güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz benim henüz 9 haftaliklar zaman sanki hiç geçmiyor:(
O haftalar öyle olur 😊 bende zorlanmistim o haftalarda 14. Haftadan sonra rahatlamistim insallah sizde saglikla alirsiniz kucaginiza 🙏🏻🤗

Merak ettiğim çok konu var bebekler için neler alınmalı neler kullanışlı siz yavaş yavaş almissinizdir biraz anlatır mısınız
Çok teşekkür ederim amin inşallah:)

O haftalar öyle olur 😊 bende zorlanmistim o haftalarda 14. Haftadan sonra rahatlamistim insallah sizde saglikla alirsiniz kucaginiza 🙏🏻🤗

Merak ettiğim çok konu var bebekler için neler alınmalı neler kullanışlı siz yavaş yavaş almissinizdir biraz anlatır mısınız
Çok teşekkür ederim amin inşallah:)

Ben daha yeni almaya basladim oda yine kiyafet tarzi seyler korkudan bir sey almamiyordum bebislere bir sey olur korkusundan 😔 detayli ultrasonuda yaptirdiktan sonra basladim katlanir küvet aldim bebek cantasi aldim philips awent emzik aldim bol zibin ve mama önlügü yine bol agiz mendili iki tane olduklar icin ve sık kirlenecegi icin birde ince battaniyelerden 4 adet aldim sarmak vs icin ❤

Benimki monokoryonik diamniyotik aralarında zar var ama plasentalari aynı, bununda riski fazlaca ama olumlu şeyler düşünmeliyiz bu surecte
Mono mono olmasi cok daha skintiliymis canim yani tek suda olmalari..insallah oylr olmaz cok sukur seninkiler ayriymis

Back
X