Arapça bilenler bir bakabilir mi??????

Kötü bir şey değil bu felak suresinin bazı ayetlerini de içeren korunma amaçlı yazılmış dua mahiyetinde yazılar. Korkmayın.

Kimseye iftira atmayın bilip bilmeden. Sizin de onlardan farkınız kalmaz. Hiç belli olmaz,ummadığınız insan çıkar bunu yapan. Sizin şuan olması gerekeni yapın,ALLAH'a sığının kardeşim.

Haklısınız kim yaptı bilemiyoruz zaten kimseyide itham etmek istemem. Gerçi her ne kadar büyünün niyeti kötü olmasada büyü zaten günah olduğu için Rabbim esirgesin. Gerisi önemli değil.

Kötü bir şey değil bu felak suresinin bazı ayetlerini de içeren korunma amaçlı yazılmış dua mahiyetinde yazılar. Korkmayın.

3 tane vardı kağıt. 2si dua 1 tanesi bağlama büyüsü çıktı hanımlar. Akan suya yada denize atıp felak ve nas okumamız gerekiyormuş. Kim yaptı bilmiyoruz fakat erkek arkadaşımınanneyle babasının arası açık, onlar düzelsin diye biri bağlama büyüsü yapmış anlaşılan. Bilmiyoruz tabi Allah çıkarsın büyüyesığınandan ne diyelim.

Yapanın da yaptıranın da bunlara inanıp bağlananlarında cezası çok büyüktür. Şirk koşulmasıdır. Yazık ki hala bu düşüncelere inanan insanlar var. Üzülmeyin Allah büyüktür.

Yapanın da yaptıranın da bunlara inanıp bağlananlarında cezası çok büyüktür. Şirk koşulmasıdır. Yazık ki hala bu düşüncelere inanan insanlar var. Üzülmeyin Allah büyüktür.

Kesinlikle. İstenicek ne varsa Allah'tan istenir kul Allah'a sığınır kim şaşırmış bu kadar kendini bilemiyoruz. Allah'a havale ettik.

Sirkeli si ya koyun yazıları silindir sonrada alan suya atın.ne boş beleş insanlar var büyüye musalla uğraşıyorlar çok büyük günah.felak naz okuyun

Sirkeli si ya koyun yazıları silindir sonrada alan suya atın.ne boş beleş insanlar var büyüye musalla uğraşıyorlar çok büyük günah.felak naz okuyun

Tamamdır birileri daha söyledi bunları zaten yapıcaz önce eşine göstericekmiş annesi bunları buldum evde araştırdık öğrendik ne olduğunu diye. Ondan sonra da yapıcaz. Erkek arkadaşımın ailesinin evinde bulduk anne babasının yatakodasındada, ordan yani eşine filan söyledikten sonra yapıcaz bunları denize atıcaz en sonda öyle söylediler. Bakalım. Rabbim esirgesin.

Erkekleri bence hiç bu işe karıştırmayın anlamaz erkekler böyle saçma işlerden yok artık daha neler der geçerler (bence en güzeli) siz sadece gelin kayınvalide aranızda tutun bence bu meseleyi dağıtmayın ikiniz güzelce halledin bence. Takdir sizindir.

Erkekleri bence hiç bu işe karıştırmayın anlamaz erkekler böyle saçma işlerden yok artık daha neler der geçerler (bence en güzeli) siz sadece gelin kayınvalide aranızda tutun bence bu meseleyi dağıtmayın ikiniz güzelce halledin bence. Takdir sizindir.

Ben çok fikir veremiyorum açıkcası kahvaltıya diye geldim günün devamındaki gelişme benide çok şaşırttı yani eşinize söylemeyin bence filan diyebilicek bi pozisyonum yok aslında evde oğlu sadece erkek arkadaşım çünkü nişanlım eşim değil. Zaten annenin özellikle babaya söylemek istemesindeki sebep anneyle babanın arası açık. Ona istinaden göstermek istiyor sanırım dediğim gibi çok dahil olamıyorum :(

evet arapça tercümanım metin nerede?

Teşekkürler:))) ama birini bulup çevirttim ne olduğunu bulduk bu yüzden geri kaldırdım görüntü itibariylede baya gerdiği için. Muska şeklinden açılmış sararmış yer yer lekeli bir kağıtta arapça yazılar filan. Ürkütücü duruyordu. Nitekim sonuca erişildi, 2 tanesi dua bir tanesi bağlama büyüsüymüş. Yinede çok sağolun yardımcı olmuş kadar oldunuz:)

Ben olsam evin altını üstüne getirir başka bişeyler daha varmı diye bakmadığım delik kalmazdı. Sonrada sirkeyle evin dört bir yanını silerdim. Sonra büyü bozan dualar okurdum Psikopata bağlardım yani ;)

Valla ne yalan söyliyim bunlardan 3-4 tane muska halinde evdeki yatakodası çekmecesinde bulduk. Ama bizim değil.Yada haberimiz yok bilemiyorum tabii. Ne yazdığını az çok anlayabilicek dahi birileri var mı acaba? Huzursuz edici gerçekten.

EDİT: 3 tane vardı kağıt. 2si dua 1 tanesi bağlama büyüsü çıktı hanımlar. Akan suya yada denize atıp felak ve nas okumamız gerekiyormuş. Kim yaptı bilmiyoruz fakat erkek arkadaşımın anneyle babasının arası açık, onlar düzelsin diye biri bağlama büyüsü yapmış anlaşılan. Bilmiyoruz tabi Allah çıkarsın büyüyesığınandan ne diyelim.
Nerde bakayım biliyorum

Back
X