Arapsacina dondu artik

ebruli_ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
43
7
86
İzmir
Selam kizlar,
Gayet sancili soz nisan evresinden sonra evlendik ucuncu yilimizi tamamlayacagiz
Benim sorunum beni istemedigini her firsatta dile getiren kaynana ve uc uc oglanli evin biricik kizi gorumce
Gorumcemle onemsiz! bir konudan tartisiyorduk ki kaynanam elini yumruk yapip yanima geldi
"O suratina birtane yapistiririm" dedi oncesinde hic tartismamistik kizcagiziyla
Ben de suratimin dibinde yumrugu gormemle var gucumle bagirdim
Kime vuruyosun hele bi dene bak ne oluyo diye
Kizcahizinin arkasina saklandi bizimki
Esim sese geldi ne oluyor diye anlattim beni hakli buldu zaten annesine kardesine o da kizgin onceki konulardan ama esim annesine birsey demedi karismamayi secti
Bu olaylar gecen ramazanda oldu
Kirbanda bayramlasmaya gittik
Hosgeldinizler havada ucusuyor normalde gorumcem hosgeldin dersede oturdugu yerden der
Ben elini opmedim kadinin
Baska sehirde oturuyoruz yemekte yemedim su da icmedim
Simdi kadin aramis bizi cagiriyormus esim gidelim diyor
Sen git diyorum araba suremiyor bizimki otobuse mi bincem diyor esimin rahati coook onemlidir
Annesi esime kadinlar arasinda olur oyle seyler kusluk olmaz gelin fln demis
Sizce bunu zeytin dali kabul edip barisiyim mi sadece bayramda gorusmeye devam mi??

Normal bir tartışma olsa barış derdim ama el kaldırmak kimsenin haddine değil.
Büyüğün bile olsa haddini aşmış bayramdan bayrama görüş- ilişkini resmileştir kesinlikle.
Sonradan onlar çok pişman olur zaten.

Kayınvaliden ayıp etmiş sonuçta siz el kızısınız kaldı ki anne baba bile yapamazken onun böyle birşey yapmaya hiç mi hiç hakkı yok.Yumruk ne demek? Bence eşinle konuş bana ne yaptığını gördün ben samimiyet ilerlerse yinelenecek diye korkuyorum ama senin de mutlu olmanı istiyorum de.Eğer eşin seni korur kollar hakkını savunursa benim düşüncem git..Ama yok eşin ben karışmam diyen bir tipse gerek yok gitmeye..Yumruk filan gerisi gelmesin aman Allah korusun..

Olan olmuş, eşinizin ailesi onlar..
Mesafeyi koruyarak aranızda ki ilişkiyi devam ettirmeniz lazım.
Eşinizle gidin bence, uzatmayın.
Zira onların ellerinde de "kinci gelin" kozu olmasın..

Son düzenleme:
eşinle gidip gelebilirsin ne kaynanla ne görümcenle samimi olma bu sefer eşin annem konuşuyor sen konuşmuyosun der onları haklı görmeye başlar anladığım kadarıyla eşin seni koruyor onunlar git gel yalnız bırakma derim. orda dolduruşa gelmesin .

Kizlar yorumlarinizi okudum cok tesekkur ederim
Esim gelince ben gitmek istemiyorum dicem o da uzulucek biraz ama yapicak birsey yok
Oraya gidersem kaynanam hicbisey olmamis gibi devam edicek araya mesafe koymam sozkonusu olamaz cunku gelir istedigini sorar soyler ben birsey demesemde
Cagirmasinin sebebi ogluyla gorusmek istemesi sonucta evladi gorusme demem de diyemem de
Zaten simdiye kadar olanlari dusunuyorum her yaptigi soyledigi yanina kar kaldi hazir gorusmuyorken dramalara girmeye gerek yok

Esim oraya tek giderse kavga eder gelir cunku annesi kizini o kadar yuksek goruyor ki esim bile sinir oluyor ben esime surekli bosver alttan al diyen taraf oluyorum
O konuda cok rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…