Arapsaçına dönmek...

mer_ali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
143
2
46
Antalya
Kafam çok karışık kızlar, sevgilimi bi seviyorum bi sevmiyorum. Bazen onun için ölebilirim diyorum, bazen de ayrılırsak üzülmem gibi geliyor. İki duygunun da somut bi nedeni yok aslında, bazen öyle esip geçiyo :( Şimdi merak ettiğim, sizler ne olduğunda eşiniz/sevgiliniz için "işte aradığım bu" dediniz?

bütün doneler, veriler, yaşananlar, yaşayacak olduğumuza tahminlerin toplamında İŞTE BU dedim

ara ara oluyor öyle. bazen kimseye tahammül edemiyorum bende. eşe,aileye, dosta farketmiyor...

Psikolojik gel-gitlerle alakalı çokta insani bir duygu bence...

Hala onun için ölebilirim diye düşünüyorsan eğer sorun yok..

Kafam çok karışık kızlar, sevgilimi bi seviyorum bi sevmiyorum. Bazen onun için ölebilirim diyorum, bazen de ayrılırsak üzülmem gibi geliyor. İki duygunun da somut bi nedeni yok aslında, bazen öyle esip geçiyo :( Şimdi merak ettiğim, sizler ne olduğunda eşiniz/sevgiliniz için "işte aradığım bu" dediniz?

Ayrılınca insan malesef üzülüyor şekil A) Ben :59:

bencede çok insani duygular bunlar insan bazen kendi kendime yeteyim kimse olmasın diyor ama olmuyor işte

her insanın yaşadığı duygular..
yaşamın ve insanların getirdiği bıkkınlık yada memnuniyet..bence dogal duygular.olması gereken..
aynı durumlar bendede var..bazen tek tabanca olmak..bazende hayata katılmak.

Son düzenleme:
cok iyi anlyiorum seni.. cünkü ayni duygulari bende yasiyorum.. bu hem kendimize zarar veriyo hem karsimizdaki insana.. bi öylesin bi öyle diyo bana erkek arkadasim.. bazen hersey aklima geliyo sinirleniyorum bazende onsuz olamam diyorum.. sanirim yasadiklarimizdan kaynaklaniyor bunlar..
ama dün gece en sonnunnda patladi :( off offf

eşimle tanışalı iki aya yakın olmuştu o zamanlar, arkadaşça görüşüyorduk. o görüştüğümüz gün onun doğumgünüydü ve başbaşa geçirmeyi seçmişti benimle. güzel bi gün geçirmiştik. öğleden sonra akşama doğru beni dolmuş duraklarına bıraktı, ankara güvenparkı bilen vardır:) ben bindim dolmuşa bekliyorum kalkmasını,o da gidiyordu kendi durağına doğru.arkası dönük yürüyordu. öyle birden içimden tamam dedim, bu o. bu adama çok fena aşık olacaksın kızım sen.:69: 6 yıl oldu, 7 aylık evliyiz. kavgalarımız oldu, uzakta kalmak zorunda olduk hep ama asla vazgeçmedik. o noktada hep birimiz alttan aldık.

valla cnm ben sewgilimi gördüğümde etkilendim normalde erkeklerden nefret ederim ama nasıl olduysa ona hayır diyemedim ve 9 senedir beraberiz ve her geçen gün aşık oluyorum ama ilk başlarda banada öle olmuştu bence sen bağlanmaktan korkuyo olabilirmisn tatlım??? düşündünmü hiçç onun yanında mutluysan sana dokunduğunda için de bişiler kopuyorsa tamamdır :34::34:

Bende tıpkı sen gibiyim canım:29: bazen çok seviyorum diyorum, bazen bilemiyorum, bazen gözüme hoş geliyor, bazen gelmiyor. Çoğu zaman çok sevmekten korkuyorum, buda diğerleri gibi olursa diye. En ufacık bir kavgada, çok kötü oluyorum, üzülüyorum onsuzluğa..
Bu ikilemi bende yaşıyorum, tıpki sen gibi.:18:

Bende tıpkı sen gibiyim canım:29: bazen çok seviyorum diyorum, bazen bilemiyorum, bazen gözüme hoş geliyor, bazen gelmiyor. Çoğu zaman çok sevmekten korkuyorum, buda diğerleri gibi olursa diye. En ufacık bir kavgada, çok kötü oluyorum, üzülüyorum onsuzluğa..
Bu ikilemi bende yaşıyorum, tıpki sen gibi.:18:

aynen.. simdi mesela küs bana ama benim icim icimi yiyo.. hakli cocuk.. ama eimde deiil napiimmm..

:( Şimdi merak ettiğim, sizler ne olduğunda eşiniz/sevgiliniz için "işte aradığım bu" dediniz?

Anlatılmaz yaşanır bana göre..Ben eşime baktığımda tavırları bakışları bana yaklaşımı bana aradığım eş sinyalini verdi..Çok az örneklerle bunu belirttim aslında.Fakat en önemlisi iyi huylu yaklaşımı ilgisi çok önemli..

ben az görüştüğümüz zaman soğuyorum...
yani bazen öyle bir an oluyor ki özlemekten çıldıracak gibi oluyorum...
ama ertesi gün aklıma bile gelmiyor, adamı unutmuşum sanki...
onu gördüğüm zaman kalbimde şimşekler çakıyor.
ufacık bir söz söylese büyük bir tepki verebiliyorum soğuduğumda.
neden böyle oluyor ben de bilmiyorum...gerçek aşk değil mi yoksa benimkisi :44:

banada aynısı olurdu hatta bende arkadaşlarıma sormuştum onlarda öyle hissettiklerini söylemişlerdi. normal yani ama ben ne kadar böyle hissetsemde kavga edince çook üzülüyodum.psikolojik gelgitlerden kaynaklanıyor :71:

Canım bu kişiden kişye değişir.BAna göre ben daha çok sevileyim isterim.Yani eşim bana daha düşkün.İnsan aşadıkça anlıyor neyin öncelikli olduğunu.Mesela eşim benden hiç tiksinmez hastayken çok iyi bakar ve en önemlisi çok güvenilirdir.BEnim için önemliler bunlar

saolun kızlar, içimi rahatlattınız. bi ben değilmişim böyle dengesiz :) ama yaşayanlar bilir, çok kötü bişeydir. birgün onunla canımlı cicimli konuşurken, ertesi gün duvar gibi konuşursunuz. o da hisseder, neyin var, diye sorar. tek bahaneniz yorgunluktur. evet gerçekten yorgunsunuzdur, ama düşünce yorgunu... işin kötü tarafı bu yaza nişanlanalım istiyo ama ben kararsızım. yani onu biraz daha tanımaktan yanayım. söyleyemedim, biraz erteleyelim diye. söylesem, daha neyimi tanıyacaksın, sen beni seviyorsun sen de beni. neyi bekleyeceğiz, diyecek adım gibi de eminim. ve söylediği tarih yaklaştıkça korku basıyo beni, sanırım doğru insan olmamasından ölesiye korkuyorum.

Back
X