Doğuma Hazırlık arasa uygun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kestane

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
683
41
kızlar geçen yıl doğum yaptım oğlum oldu ismini aras koyduk şimdide hamileyim kızım olcakmış isminiayris düşünüyoruz değişik isim önerisi olan varmıyada ayris nasıl sizce

Bence Ayris ismi cok güzel canimm ..
Arasada uyum sagliyor hem .. abisiyle uyumlu bi ismi olcak ..
saglicakla gelsin melegin :)

ayris kızımın adı:))ilk ço ktepkiler aldım zaman zamanda alıyorum ne o öyle yunan ismi diyen de oldu ama yıllardır gönlümdeki isimdi ve kızım oldu koydum..
ay..türkçedir.
ris farsça ışık saçandır birleştiğinde AYIŞIĞI SAÇAN manasına gelir..
tavsiye ederim:)ayris'in yanında bir isim daha var o da bilinmeyen bir isim...
ayris aras gerçekten uyumlu...

ayris kızımın adı:))ilk ço ktepkiler aldım zaman zamanda alıyorum ne o öyle yunan ismi diyen de oldu ama yıllardır gönlümdeki isimdi ve kızım oldu koydum..
ay..türkçedir.

o bilinmeyen isim nedir canım paylaşırmısın

doğuma kadar kaydetcem kızlar verdiğiniz isimleri hepside hoşuma gitti verdiğiniz isimlerin

ay..türkçedir.

ayris=iris
iris bir çiçek adı, güzel bir çiçek.ingilizler ayris olarak telaffuz ediyorlar.
farsçada "ris" diye bir eylem yok. yani ayris, ayışığı saçan anlamına gelmiyor. bu, güzel bir ad olmadığı anlamına da gelmiyor. çiçek adı oluşu ve telaffuzu kız için çok uygun.

ayris=iris
iris bir çiçek adı, güzel bir çiçek.ingilizler ayris olarak telaffuz ediyorlar.
farsçada "ris" diye bir eylem yok. yani ayris, ayışığı saçan anlamına gelmiyor. bu, güzel bir ad olmadığı anlamına da gelmiyor. çiçek adı oluşu ve telaffuzu kız için çok uygun.

Ayris diyince ben de aynı şeyleri düşündüm.İris 'in ingilizce telefuzudur.Ama İris çok güzel bir isim,toplumdan pek iyi tepki görmese bile ben çok beğeniyorum.
Aras-İris harika olur

ben ayris ismini pek sevmedim
türkçe bir isi olsun derim
illa uyuma da gerek yok
başka bir nehir ismi olabilir mesela
ya da ırmak nehir gibi bir isim olabilir
Allah sağlıkla kucağına alayı nasip etsin

2 oğlum var birinin adı ARAS diğeri AYBARS :=) kızım olsaydı azra-arya-arda nur koymayı düşünüyordum.
Allah sağlıklı sıhatli doğmayı nasip etsin.

Back
X