hayır benim demek istediğim bugünlük bir olay değil yani 1 defaya mahsus bişey değil evet her hafta aramak zorunda değil ama 1 defada arasa fena olmaz yani
mesela ben şuan yanlızım annem yok 3 haftadır 1 defa arayıp hadi kızım gel oturalım sen yanlızsın demiyor
canım diyelımkı sen evlı olsan eşin şehır dısına cıksa kendı annen hıc aramasa hıc aramıycak mısın ???
aramasın boşver ya nıe ılgılensın die beklıosun kı ben anlamıyorum yanı çağırmak zorunda değilki
çok istiosan git çat kapı oturun....bence beklentını cok yuksek tutma evlenıncede devamlı arıo yaa
devamlı oturmaya gelın yemege gelın biz hiç evımzıde oturamıcamzı yaa die şikayet edıceksın kayınvalıdeyle ıyı gecınem
konusundakı tek püf nokta mesafeyı korumaktır ben kızıyım o annem.... burası benım evım kayınvalıdemın evi değil
bu adam benım eşim ama kayınvalıdmeınde biricik oğludur degerlidir....bunalrı bilcen çok içli dıslı olmıcan
sinirlendiğin zaman tepkını koycaksın hoşlanmadııgnı bıldırceksın.... ıcınde bırıktırıp bırıkıtırıpde ayalr sonra hep alttan aldım
bana bu mu reva görüldü demıceksın.... mesafenı unutmucaksın o sendne buyuk annen ama kayınvalıden budur
senın ona onun sana yapmak zorunda oldugu belli prosedürler yoktur ama sen sorun cıkmasın ben kötü olmayım
diye dusunursen ustune dusenı zmaanı geldıkce yapar kenara cekılırsın bu kadar noktaa bir de annen nişanlını haftada kaç kez
arıyo bunu da kat hesaba sonra düşün....