Arasam mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Sayfa 15e bakin kizlar :))

Merhabalar herkese,

bi konu hakkinda fikirlerinizi almak istiyorum...

ben gecen seneye kadar biriyle cikiyordum, yaklasik 5 senelik iliskimiz vardi.
bi takim sebeblerden dolayi ben ondan cok sogudum, ve
yarim sene boyunca iliskimiz can cekismisti ve sonrasinda ben ondan ayrilmistim.
Ona cok soguk davrandigim bu dönemde, o bana cok iyi cok anlayisli davranmisti. herseyi alttan alip, herseyi düzeltmek icin cok caba sarfetmisti.
ama olmadi, ben bi türlü isinamamistim.

Bu ayriliktan sonra inanilmaz vicdan azabi cektim uzun dönem,
ayrilik kararini vermekte cok zor olmustu benim icin.
onu cok üzücektim biliyordum.
ve öylede oldu zaten, ama o hicbisey söylemeden kabullendi bu durumu,
bana bi msj atip
numarasini , msnini degistirdi...

sonrasinda ben baskasiyla tanisip yaklasik bi sene beraber olduktan sonra nisanlandim ve ayrildim...

Gelen gideni aratir derler ya su an yasadigim durumu bu söz özetliyor sanirim.
Nedendir bilmiyorum sürekli rüyalarima giriyor son zamanlarda,
hep eski nisanlimla karsilastiyorum
ve kendime cok kiziyorum...
beni o kadar seven ve deger veren birini bu kadar kolay biraktigim icin,
5 senelik iliskim icin caba göstermedigim icin...
En azindan son dönemlerde, daha öncelerinde bu iliski icin cok caba gösterdim, ve yorulmustum...

Herneyse gelelim soruma...
ben ayrilirken bu kisiye fazla bi aciklama yapmadim,
hatta en büyük korkakliklardan birini yapip, 5 senelik iliskimi mesajla bitirdim.
Cok vicdan azabi cekiyorum ona karsi,
ve acikcasi ona öyle davrandigim icinde, ayrildigim icinde su an cok pismanim!
Özür dilemek istiyorum ondan nedense,
az önce ev telefonunu aradim, ama konusamadim.

ILahi adalete inandigim icin, onun cok üzdügüm icin su an acisi benden cikiyor o yüzden mutsuzum diye düsünüyorum.

Sizce arayip özür dilesem mi?
Veya bi mektup mu yazsam...

yoksa bosver mi diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece özür dilemek mi istiyorsun yoksa onu özledin de belki yeniden mi başlarız diye düşünüyorsun....bunu iyice sordun mu kendine...ayrıca seni belki de çok iyi karşılayıp güzelce konuşur senle, özrünü kabul eder ya da tam tersi bir şekilde seni kırabilir, bunu göze alıyor musun?

eğer senden geçmişin acısını çıkartmayacağına inanıyorsan ara...
insanlar hata yapabilir, ama bakalım o seninle olan defteri kapattı mı, bide reddedilmek var tabi...

Acikcasi, bazilariniza cok yanlis gelicek belki ama,
barismayi istiyorum...

Yasadiklarimdan cok büyük bi ders cikardim, beni kimse onun kadar sevip deger veremez...
4.5 sene boyunca üstüne titreyip, kiymetini bilsemde
son yarim senede, onunda hatalari yüzünden, ona kötü davrandim biliyorum.

Arayip konusmak istiyorum aslinda, ama 1.5 sene sonra mi geldi aklin basina derse verebilecek cevabim yok...
Bide diyorum belki hayatinda biri vardir, bu saatten sonra kafasini kurcalamanin ne anlami var...

Ama simdi birsey yapmazsamda ileride cok pisman olucam belki, simdikinden cok

canım zaman her şeyin ilacı bunu hiç unutma..şunu yap bunu yap diyemem ama ne yaptıkların için pişmanlık duy,ne de yapamdıkların için keşke yapsaydım de...

aranızda neler gecti bilmeden yorum yazamam
bence aramalı ve en azından özrünü dilemelisin
sonucta sana kızıcak belki agır konuscak ama yinede dilemelisin
ama onu geri istemiyosan ona bikez daha umut verip tekrar canını yakma derim

eger ona asiksaniz arayin kendinize bir sans vermis olursunuz yok sadece iyi bir insan pisman oldugunuz icin aramak istiyorsaniz tavsiye etmem bir süre sonra yine ayni seyleri yasayabilirsiniz

ilk okumam da anlamıştım zaten barışmak istediğini....sonuçta kadınız biz. o yüzden garip gelmedi bana ya da yanlış gelmedi...ama sana son önerim duygularından kesin eminsen ara, soğudum bıraktım diyorsun....şimdi boşluktasın ve sürekli onun sana verdiği değerden bahsediyorsun..yani yine ilgi görmek, sana birinin değer verdiğini hissetmek için onu istiyorsan yanında büyük bir hataya düşersin...ama yok ben de çok sevdim aslında, o zaman yanlış yaptım diyorsan yine de sen bilirsin...1.5 yıldan sonra hayatına biri girmiştir mutlaka, belki ayrılmıştır o da yalnızdır ya da şu anda biri vardır hayatında, kimsenin aslında başkasının hayatına bu şekilde müdahaleye hakkı yok...şu anda 1.5 yıl önce ayrıldığım sevgilimin (yok öyle biri de) beni aramasını istemem, kocamla kan çıkar aramızda:roflol:ama bunu gerçekten çok istiyorsan zaten seni kimse tutamaz.....bir nasılsın, iyi misin telefonu aç, bir kaç ay sonra yine arasam mı diye düşünmekten iyidir, en azından erken davranmış olursun ve netlik kazanırsın....ama yanlış zamansa onu aramak için kaderine razı olacaksın, hayırlısını iste.....

Ask yok...
Onunla birlikte oldugum dönemdede yoktu... Oda bana asIk degildi eminim, bizi birbirimize baglayan cok güclü bi sevgiydi sadece...
Kari koca gibi, yillarin verdigi aliskanlik ve bagLiLik...
yanlis anlasilmasin, sirf aliskanliktan degildi beraberligimiz... birbirimize gercekten cok deger veriyorduk.

bi sansimiz olsa eskisindende iyi olucaz biliyorum ama ne bileyim onu aramaya yüzüm yok :(

anladığım kadarıyla baya bi pişmanlık ve vicdani rahatsızlık var ...

normalde böyle olması...onca yıl iyisiyle kötüsüyle bazı şeyler paylaşmışınız..keşke yüz yüze görüşerek bitirseydin de bu kadar üzülmeseydin canım...

belki o zaman geri dönmek felan istemezdin :kahve:

neyse olan olmuş artık,geçmişi yargılamak bişi kazandırmaz...

gerçekten sevdiğini düşünüyosan ben derim ki ara konuş...ama belki hayatında başka biri vardır...iyi yada kötü duyacağın şeylere alıştır önce kendini..

senin de dediğin iki durum söz konusu.
1. hayatında biri varsa ya da bu defteri kapattıysa, seni reddedebilir, bu durumda aradığına pişman olmaman gerekir.

2. belki o da senin bir gün ona döneceğini düşünüyor, aradan 1 yıl geçmiş sanırım, bu kısa bir süre.

ama bence de dediğin gibi şimdi konuşmazsan sonra ömür boyu bu konu içinde kalabilir. ancak hayatında biri olup olmadığını öğrenemez misin?

hayatında biri varsa, sırf sana inat değil de, sevdiği için beraber olduğu bir insan varsa zaten görüşmek istemeyecektir, ya da görüştüğünde anlatacaktır. bu yüzden beraber olduğu bir bayan varsa, ona kötülük falan etmiş olacağını düşünmüyorum aramakla.(yorumlar gelebilir bu konuda baştan yazayım dedim.)

eski eşimle boşandıktan 2-3 yıl sonra görüşmüştük, hayatımda kimse olmadığı için, ileride pişman olmamak için kabul etmiştim görüşmeleri, o zaman anlamıştım ki bir daha olamaz. aradan 2-3 yıl daha 5-6 yıl daha geçti ve karşılaştık, artık hayatımda sevdiğim bir insan vardı, sadece 5 dakika konuştuk yolda, bir yere oturmak istediğinde reddettim. o zaman anlamıştı gerçekten hayatımda biri olduğunu. birbirimize mutluluklar dileyerek, herkes kendi istikametinde yoluna devam etti.

aradan 2-3 yıl daha 5-6 yıl daha geçti ve karşılaştık,

değil,

aradan 5-6 yıl daha geçti ve karşılaştık,

olacaktı.

Ask yok...
Onunla birlikte oldugum dönemdede yoktu... Oda bana asIk degildi eminim, bizi birbirimize baglayan cok güclü bi sevgiydi sadece...
yanlis anlasilmasin, sirf aliskanliktan degildi beraberligimiz... birbirimize gercekten cok deger veriyorduk.

bi sansimiz olsa eskisindende iyi olucaz biliyorum ama ne bileyim onu aramaya yüzüm yok :(

asik degilseniz neden onunla beraber olmak istiyorsunuz ki önünüzde koskocaman bir ömür var eminimki bir gün karsiniza asik olacaginiz bir insan cikacak
hadi mantik evliligi yapip onunla evlendiniz ya sonra önceden cikan sorunlar yine cikmayacakmi
insan asik olmadigi bir insana dokunabilirmi onunla ayni yataga girdiginizde pisman olmayackmisiniz

ya ben yanlis mi hatirliyorum senin sanki bi konun vardi ama yanlisla düzelt canim 5 senedir cikitgin kisiyle nisan yapmistiniz ama o cocuk özel üniveristede okuyor ve ailesi bu yüzden cok baski yapiyordu..sanki bu konuyu siz acmisatiniz ve bende yorum yazmistim simdi o sizseniz bu konu degisik geldi

arayıp şansını deneyebilirsin ama aşk yok diyorsun:uhm: ya bi kerecik konuşmaktan bişe olmaz hem pişmansın ara belki kabul etmez erkekler biraz gururlu olur belkide bak sabrettim döndü der bilemeyeizki tanımıyoruz o kişiyi ve nasıl ayrıldığınızıda tam bilmiyoruz duygularına sor ve doğruyu kendin bulmaya çalış canıma.s.

Insan sevmedigi bi insana dokunamaz,
ama asIk olmaidgi birine dokunamaz diye birsey oldugunu düsünmüyorum ben...
biz onunla cok uzun bir iliski yasadik, ve 5 sene sonra o ilk dönemdeki gibi kipirtilara, heycanlar olmuyor elbette ben onu kast etmistim.
bir birbirimizi cok sevdik, herseyi göze alabilecek ve bi cok fedakarlikta bulanabilecek kadar.

Ilgiye, sevgiye ihtiyacim oldugu icin degil onunla tekrar bir birlikteligi düsünmem...
ama ona her zaman söyledigim bi söz vardi
" su dünyada benden baska kimse senin nazini, senden baska kimsede benim nazimi cekemez" diyordum... ve bunu derken ne kadar hakli oldugumu simdi daha iyi anliyorum.
Onu cok iyi taniyordum, oda beni ayni sekilde.
5 sene boyunca birbirimize 1 kere olsun seviyesizlesmedik, kötü söz söylemedik.

ben yasadigim seylerden sonra,onda kaybettigim herseyi daha iyi görüyorum sadece su an... herseyden önce ona öyle davrandigim icin pismanim, ve özür dilemem gerektigini düsünüyorum... bana geri dönsün dönmesin, benim ona aramak istememdeki asil amac bu...

Ask yok...

hımmm....:delphin:

eğer alışkanlık ve bağlılıktan ibaretse hiç arama canım sende...

sevgi ve aşk varsa ara...alışkanlığından vazgeçememe durumu mu yoksa seninkisi :delphin:

eğer öyleyse sakın geçmişe dönme...

çünkü zamanla insan çok zor olsa bile en sevdiği alışkanlığından bile vazgeçebiliyo...

kendini bi sına bakalım sevgi mi alışkanlık mı...ona göre kararını ver

kendimden pay biçiyorum,bunca yıl güzel git bir ilişiki,eminim oda seni unutamamıştır.aramakla bişe kaybetmezsin ama kim bilir belkide çok şey kazanırsın..

ya ben yanlis mi hatirliyorum senin sanki bi konun vardi ama yanlisla düzelt canim 5 senedir cikitgin kisiyle nisan yapmistiniz ama o cocuk özel üniveristede okuyor ve ailesi bu yüzden cok baski yapiyordu..sanki bu konuyu siz acmisatiniz ve bende yorum yazmistim simdi o sizseniz bu konu degisik geldi

yok o konu bana aitti, 5 sene kismi dogru degil sadece... eski nisanlimla uzun senelerdir tanisiyorduk ama ciddi iliskimiz 1 sene olmustu... bu kisiden ayrildiktan yarim sene sonra baslamisti...
bu baslikta biriyle nisanlandigimi ve ayrildigimi yazdim zaten.

kusura bakma canim o zaman yazan kiside almanyadan di yo yüzden böle dedim baktim yorum yazfdigim konuya silinmis o yüzden bulamadim kusura bakma tekrardan canim..
bence ararsan belki iliskisi var o yuzden iyi olmayabilir

Back
X