• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arasammi sizce iyice sinirimi bosaltsammi ne dersiniz?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar gecenlerde konu acmistim kayinbiraderlerim ile ilgili.
Bugünde bu konunun devami bisey oldu benim melek elti bugün esimi aramis cocuklari al gel abin hasta demis .Kan beynime sicradi duyunca .Esimde biseyler demis kappatmis yüzüne.Durmuyorlar ya insanin huzurunu bozmadan ,diyorumki arayim yada mesaj atayim uzak dur ailemden diye iyice bir haddini bildireyim.Esimde herzamanki gibi bosver diyor ama durmuyorlar bunlar biliyorum durmayacaklarda.Arasammi sizce iyice sinirimi bosaltsammi ne dersiniz?

siz devreye girmeyin.eşiniz yüzüne kapatarak gerektigi kadar haddini bildirmiş.
böyle insanları tlf engellemek en güzeli
aradıgında hatta düşmek yeterli gelir

siz devreye girmeyin.eşiniz yüzüne kapatarak gerektigi kadar haddini bildirmiş.
böyle insanları tlf engellemek en güzeli
aradıgında hatta düşmek yeterli gelir
Engelledik zaten ikimizde ama yok bu kadin biryerden buluyor benide degil esimi sürekli rahatsiz ediyor .Anlamiyorimki bu kadar yüzsüz olunamaz

İyi de bunda ne var anlamadım? Abisi hastaymış. Kadın da çağırmış, bundan daha doğal ne olabilir?

Sürekli eşinizin ailesiyle ilgili konu açıyorsunuz sizin için herşey bir sorun daha öncede eşinizin amcası hastanedeymişsinz gitmişsiniz kimse yüzüme bakmadı demişsiniz siz onlarla iyi değilsinz ki ne bekliyorsunuz insanların hayattayken olan evlerinin bile konusu geçmiş kaynana evi üstünr yapmış diye ki kocasının kendi evini eşi olarak üstüne almış ama neymiş senin eşinn hakkıymış falan

Şimdi de ne alaka hastaysa kaynına çocukları al gel diyor bağlantı kuramadım kaynın arar tamam da kaldı ki laf saymak size düşmez eşiniz cevap vermiş daha ne istiyorsunuz kavga çıkaracak ne var? biraz kendi hayatınıza odaklanın tüm derdiniz eltiniz falan

İyi de bunda ne var anlamadım? Abisi hastaymış. Kadın da çağırmış, bundan daha doğal ne olabilir?
Söyle biz bunlarla 4-5 sene oldu görüsmüyoruz.Sebebi bu kaynim olucak insanin bana olmadik hakaretlerde bulunmasi hatta o kadar ileriye gidip cocuklarim üstünden iftira atmasi.Sonra birgün böyle telefon gelip hicbisey olmamis gibi cagirmalari normal mi sizce?

inanın bana öfkeniz size zararlı..
onun istedigi sizi kendi seviyesine indirmek.
uymayın..
Biliyorum haklisiniz ama kendime yediremiyorum o kadar olaylarin üstüne insanda biraz utanma olur nasil insanlar anlamiyorum.Cikarttim hayatimdan diyorum yok yine biryerlerden buluyorlar beni

Sürekli eşinizin ailesiyle ilgili konu açıyorsunuz sizin için herşey bir sorun daha öncede eşinizin amcası hastanedeymişsinz gitmişsiniz kimse yüzüme bakmadı demişsiniz siz onlarla iyi değilsinz ki ne bekliyorsunuz insanların hayattayken olan evlerinin bile konusu geçmiş kaynana evi üstünr yapmış diye ki kocasının kendi evini eşi olarak üstüne almış ama neymiş senin eşinn hakkıymış falan

Şimdi de ne alaka hastaysa kaynına çocukları al gel diyor bağlantı kuramadım kaynın arar tamam da kaldı ki laf saymak size düşmez eşiniz cevap vermiş daha ne istiyorsunuz kavga çıkaracak ne var? biraz kendi hayatınıza odaklanın tüm derdiniz eltiniz falan
Yazdim asagida sebebini birde ne denek bana laf düsmez kusura bakmayinda benim namusuma dil uzatip sonra da yok akrabaxiz biz sinir aninda söylendi o kelimeler deyip hic bisey olmsmis gibi davranmami bekliyorlar.Üstelik o iftiralari cocugum üstünden atip da hangi yüzle ayaklarina cagiriyorlar.Kendiniyzi benim yerime koyun öyle düsünün lütfen.

Söyle biz bunlarla 4-5 sene oldu görüsmüyoruz.Sebebi bu kaynim olucak insanin bana olmadik hakaretlerde bulunmasi hatta o kadar ileriye gidip cocuklarim üstünden iftira atmasi.Sonra birgün böyle telefon gelip hicbisey olmamis gibi cagirmalari normal mi sizce?
E tamam gitmemişsiniz zaten sorun ne anlamadım hala?
Ayrıca kaynınız size nasıl iftira atabiliyor? Benim kaynım bana atamaz valla eşim gebertir. Eşinizin eli armut mu topluyordu da kaynınız size iftira attı?

E tamam gitmemişsiniz zaten sorun ne anlamadım hala?
Ayrıca kaynınız size nasıl iftira atabiliyor? Benim kaynım bana atamaz valla eşim gebertir. Eşinizin eli armut mu topluyordu da kaynınız size iftira attı?
Esimde iste bundan sonra yoksunuz deyip görüsmemekle tepkisini koydu.Ama yok bunlar simdi arayip yok görüselim akrabayiz cocuklari getir diye ariyolarmis.Ama bakin ben yokum ortada cünkü amac o.Hayir benim anlamadigim insan bir yaptigini dsünür biraz utanir.Ayrica elti kisisine be oluyor esim engelliyor kadin baska numaradan ariyor.Delimi nedir anlamiyorum ki

Iyi aksamlar gecenlerde konu acmistim kayinbiraderlerim ile ilgili.
Bugünde bu konunun devami bisey oldu benim melek elti bugün esimi aramis cocuklari al gel abin hasta demis .Kan beynime sicradi duyunca .Esimde biseyler demis kappatmis yüzüne.Durmuyorlar ya insanin huzurunu bozmadan ,diyorumki arayim yada mesaj atayim uzak dur ailemden diye iyice bir haddini bildireyim.Esimde herzamanki gibi bosver diyor ama durmuyorlar bunlar biliyorum durmayacaklarda.Arasammi sizce iyice sinirimi bosaltsammi ne dersiniz?
her yerden engelleyin bir daha arayamasın. Engellediğinizide anlamış olsun

Back
X