araştırma görevlisine aşığım.

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
merhabalr arkadaslar okulumuza yeni bir araştırma görevlisi geldi. görür görmez aşık oldum.ilk kez böyle birşey oldu. sanki onu yıllardır tanıyorum. sonra 1 ay falan görmedim üzerinde de durmadım.çünkü bizim bölümün araştırma görevlisi değil.sonra tesadüfen okul sitesinde gördüm. ismini falan buldum. facebookta baktım doğum günlerimiz aynı gün ve bir sürü ortak yönümüz var. fake bir hesaptan ekledim. sevgilisi falan yok. biraz konuşmaya calıştım. okulu ve sehri hiç sevmiyor. ben ona aşık oldum aklımda fikrimde o. ne yapsam lütfen yardım edin.

bence dürüst ol kendin ol kim olduğunu söyle, böyle nereye kadar.. biraz tanırsın o da tanımak isterse seni.. istemezse de yapacak bişi yok.. ama bu şekilde daha fena. kandırıyor gibi olur

amacım onu kandırmak değil. ama okul çok küçük yani açılan bir fakülte herkes birbirin tanıyor. eğer duyulursa rezil olurum. daha 2 yılım var. ama çok seviyorum. sınavlarım var çalısamıyorum

O zaman hayallerinde yaşatmaya devam et.
Madem kendini açığa çıkaramayacakmışsın; yapılacak bir şey yok.

Gerçi kim olduğunu belirtsen bile belki o da sır tutar diyeceğim ama bu riski kesinlikle almak istemez.
Ancak 2 yıl sonra öğrenci olmaktan çıktığında deneyebilirsin belki.
Kaderde yaşanacak bir şeyler varsa olur illa ki.

amacım onu kandırmak değil. ama okul çok küçük yani açılan bir fakülte herkes birbirin tanıyor. eğer duyulursa rezil olurum. daha 2 yılım var. ama çok seviyorum. sınavlarım var çalısamıyorum

okul döneminde aşk çok zor. sınava falan çalışamazsın, sınıf geçemezsin, alttan derslerin olur, ailen çemkirir neden okulu bitiremiyorsun falan, okurken sırf bunları yaşamamak adına aşkı bir kenara atmak en iyisi.. sadece hayal ettim

yok illaki yüreğimin götürdüğü yere gitcem ben diyorsan, sen bilirsin o zaman.

alttan dersleri var zaten üzerine eklenmez inşallah. insan vixe dönemi daha da fazla takıyor kafaya

zorla güzellik olmaz canım böle zoraki severse sveer sevmezse sevmez zorla denk getirip sevdirecek halin yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…