Araya giren kız arkadaş

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.542
2.686
333
Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır mutlu bir beraberliğim var. Erkek arkadaşım 1 ay önce askere gitti. Askerdeki şartlara alışamadığı için mutsuz oldu ve bana soğuk davranmaya başladı. Neyse ki son bir haftadır eskisi gibiyiz. Arkadaşımın geçen hafta yemin töreni oldu. Bana gelmene gerek yok dedi. Ben de gelmemi istemediğini düşünüp üstelemedim. Sonradan öğrendim ki sevgilimin okuldan tanıdığı normal kız arkadaşı da yemin törenine gitmiş. Bunu duyunca tepki vermedim ama arada ima ettim. Bana sen de gelebilirdin dedi. Ona da gelme demis ama kız onu dinlemeyip gitmiş. Kızla ilgili sorular sorduğumda onu pek de umursamaz gibi laflar ediyor. İzine geldiğin de arkadaşıyla beni tanıştıracağını söyledi. İstersem onunla görüşmeyi kesecekmiş. Bana çok da samimi gelmedi. Asker de olmasına rağmen gün de en az 6 defa arıyor beni ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Ama bu kız arkadaş mevzusu arada aklımı karıştırmıyorda değil siz benim yerim de olsaydınız ne düşünürdünüz

Son düzenleme:
Bence keske sende gitseymişsin yemin törenine kız arkadaşı konusunda da ne alaka ne işi varmış ki kızın orda hem kızla irtibat halinde ki kızın haberi olmuş yerinde olsan konuşmasını kesmesini veya mesafeli olmasını isterdim ..

yemin törenine gitseymişsin dicem ilk olarak ama geçmiş artık gitmemişsin... peki yemin töreni tarihini o kız nerden öğrenmiş demek ki irtibat halindeler... sen de yanına ziyarete git çarşı izinin de ve bu konunun da takipçisi ol, bazı şeylerden emin olana kadar da kestirip atma sonradan pişman olacağın üzüleceğin şeyi yapma derim...

Çok şüphe uyandırıcı bir durum çok değer verip çok güvenme sen şimdilik

Ben olsam giderdim , gelme dese bile....

ama neyse gecmis zaten , seni 6 defa ariyosa o kizida ariyor
demekki tarihten felan haberdarmis kiz....

ayy bende olsam sinir olurdum canım. bence diğer kız geleceği için sana gelme demiş. bu erkek milletine güven olmaz valla bak benden söylemesi...sen kendini çok kaptırma bu çocuğa bence.sonra üzülürsün. biraz kendi haline bırak çok sık arayıp şımartma derim. ağırdan al sen yani...

Bence de çok şüphe uyandırıcı bir durum. Erkeklerin askerdeyken akılları çok karışık olur ve ona en çok ilgi gösterene aklı kayar . Kız arkadaşı da askeriye gibi bir yere onun için gittiğine göre sevgilin onun için değerlidir o yüzden biraz dikkatli olmalısın normal bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…