Araya giren kız arkadaş

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.542
2.686
333
Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır mutlu bir beraberliğim var. Erkek arkadaşım 1 ay önce askere gitti. Askerdeki şartlara alışamadığı için mutsuz oldu ve bana soğuk davranmaya başladı. Neyse ki son bir haftadır eskisi gibiyiz. Arkadaşımın geçen hafta yemin töreni oldu. Bana gelmene gerek yok dedi. Ben de gelmemi istemediğini düşünüp üstelemedim. Sonradan öğrendim ki sevgilimin okuldan tanıdığı normal kız arkadaşı da yemin törenine gitmiş. Bunu duyunca tepki vermedim ama arada ima ettim. Bana sen de gelebilirdin dedi. Ona da gelme demis ama kız onu dinlemeyip gitmiş. Kızla ilgili sorular sorduğumda onu pek de umursamaz gibi laflar ediyor. İzine geldiğin de arkadaşıyla beni tanıştıracağını söyledi. İstersem onunla görüşmeyi kesecekmiş. Bana çok da samimi gelmedi. Asker de olmasına rağmen gün de en az 6 defa arıyor beni ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Ama bu kız arkadaş mevzusu arada aklımı karıştırmıyorda değil :47: siz benim yerim de olsaydınız ne düşünürdünüz

erkek arkadaşın dürüstmüşki sana sölemiş o kızın geldiğini sölemeyebilirdide ona bişey dememelisin....

o yüzden sewgiline söle o kızla görüşmesin sırf normal arkadaş diye gidilir miymiş :2: belki o kız sewgiline karşı bişeyler hissedebilir...

sewgilinde sölesin ona görüşme istemediğini....

hem ne alaka yani askere gtmiş bi de o kızı mı aramış sewgilin.. yoksa kız nerden bilecek yemin töreninin olduğunu?

demekki o kızla götüşüyor telefonda.....

ayyy ben çok huzursuz olurdum....

Son düzenleme:
ya ben cok genişim yada ben butür olayları anlamıyorum..anlayamıyorum özür dilerim.

askerde olsun,yakınları hastanedeyken olsun dostlarım benım ıcın cok değerlıdır mesela bır sürü arkadaşımın yemın törenine gittim.birsürü arkadaşımın yakını hastanedeyken gıdıp onlarla sabahladım.hatta bır arkadaşımın sevgılısıde benı kıskanmıştı ama kızda gidebilecekken gıtmıyorsa benım yapabılecegım bırsey yok.benım bahsettıgım arkadaşlarım 7-8 senelık veya cocukluktan kalma dostlarım.onlar yokken de vardım,onlar varkende varım mantıgı ıle yola çıkarım her zaman.dost olarak kızda bakıyor olabilir bır deneyın derim.ciddi bır dostluk varsa kızada sevgılınızın görüşmemesini istemeniz ayıp olabılır.

erkek arkadaşın dürüstmüşki sana sölemiş o kızın geldiğini sölemeyebilirdide ona bişey dememelisin....

o yüzden sewgiline söle o kızla görüşmesin sırf normal arkadaş diye gidilir miymiş :2: belki o kız sewgiline karşı bişeyler hissedebilir...

sewgilinde sölesin ona görüşme istemediğini....

hem ne alaka yani askere gtmiş bi de o kızı mı aramış sewgilin.. yoksa kız nerden bilecek yemin töreninin olduğunu?

demekki o kızla götüşüyor telefonda.....

ayyy ben çok huzursuz olurdum....

Haklısın ben de huzursuzum zaten ama o kız askeriyeyi arayıp konuşmuş. Yani bana söylenen o

Haklısın ben de huzursuzum zaten ama o kız askeriyeyi arayıp konuşmuş. Yani bana söylenen o

sewgilin aramasa o kızı, o kız nerden bulacak numarayı da arayacak.... haaa bilinmeyen numaralarda çıkarmı bilemem....

hem bulsa koğuşunu bölüğünü nerden bilecek :3:

bilmem bi tuhaflık var bunda :3:

ya ben cok genişim yada ben butür olayları anlamıyorum..anlayamıyorum özür dilerim.

askerde olsun,yakınları hastanedeyken olsun dostlarım benım ıcın cok değerlıdır mesela bır sürü arkadaşımın yemın törenine gittim.birsürü arkadaşımın yakını hastanedeyken gıdıp onlarla sabahladım.hatta bır arkadaşımın sevgılısıde benı kıskanmıştı ama kızda gidebilecekken gıtmıyorsa benım yapabılecegım bırsey yok.benım bahsettıgım arkadaşlarım 7-8 senelık veya cocukluktan kalma dostlarım.onlar yokken de vardım,onlar varkende varım mantıgı ıle yola çıkarım her zaman.dost olarak kızda bakıyor olabilir bır deneyın derim.ciddi bır dostluk varsa kızada sevgılınızın görüşmemesini istemeniz ayıp olabılır.

doğru tabi böyle dostluklarda war ama her kıza güwen olmuyor... bi de şu war o kızı tanımıyor yani o yüzden de huzursuz olur insan....

sewgilin aramasa o kızı, o kız nerden bulacak numarayı da arayacak.... haaa bilinmeyen numaralarda çıkarmı bilemem....

hem bulsa koğuşunu bölüğünü nerden bilecek :3:

bilmem bi tuhaflık var bunda :3:

O soruyu ben de sormuştum. Arkadaşım bölüğünü koğuşunu bilmene gerek yok çağırttırıyorlar dedi Ama büyük ihtimal benim ki aramıştır kızı :47:

bence önce nasıl arkadaş olduklarını bir öğren yani bnmde 5 senelik cok yakın dostum askerde yemin törenine gidemedim cünkü kendi sevgilimin törenine gitmiştim ama ondan sonra ziyaretine gittim görüştüm gerci arkadasımla sevgilimde dost hemde 15 16 yıla dayanıyor anlayacağın 4 aydır sana bu kızdan hiç bahsetmediyse sizi bir tanıstırma ortamına falan sokmadıysa cokta samimi ve dost olduklarına inanamam :26: :26:

doğru tabi böyle dostluklarda war ama her kıza güwen olmuyor... bi de şu war o kızı tanımıyor yani o yüzden de huzursuz olur insan....

yanı tabıkıde ancak mesela benım erkek arkadaşımın cok fazla bayan olarak kankası var gerçekten dostları.

ablasının doğumunda,ablasının cocuklarının yaş günlerinde,hamıleyken,ne bılıyım geçmişte askerdeyken falan hep varlarmış.ben varkende varlar Allah korusun bır ayrılık olursada var olacaklar.hatta kızlar benımle kendılerı tanışmak istediler.ancak erkek arkadaşım burada degıl dıye tanışamadık facede heryerde resımlerı var görüyorum bılıyorum.tutupta onları kıskanamam mesela.

bır erkek bır kızın dostu olup olmadıgını sevgılısıne bır sekılde bellı eder.iyi veya kötü her ne koşulda olursa olsun.zaten adamın söylediklerinde bır farklılık tespit ediyorsan ona güvenemezsın o kız harıcındede çarşıya oraya buraya cıktıgında yapacak adam her türlü yapar.bence kızı kesınlıkle tanımalı yada ne bılıyım ne geçmişleri var faceden,twitteerdan bır ıncelemeli .belkıde gerçekten cok yakınlar belkıde bilmiyor.

ben de aynı hataya düştüm erkek arkadaşımın face sıfresı var girdiğim bırgün o zannedıp kız gelde sana harem kuralım :) seklınde yazmıştı zoruma gıttı meğer geldıgınde tüm kızlar toplanıyorlarmış o geldi dıye 8-10 senelık dostlarmış,geçmişe ait resımler vs varmış hersey ortadaymış bılmıyordum bıde kıza tepki gösterdim direkt sevgilimle görüşemezsin dıye bayan genlerimize sahıp olup noldugunu ilk anlamak gerekmekte.

Selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır mutlu bir beraberliğim var. Erkek arkadaşım 1 ay önce askere gitti. Askerdeki şartlara alışamadığı için mutsuz oldu ve bana soğuk davranmaya başladı. Neyse ki son bir haftadır eskisi gibiyiz. Arkadaşımın geçen hafta yemin töreni oldu. Bana gelmene gerek yok dedi. Ben de gelmemi istemediğini düşünüp üstelemedim. Sonradan öğrendim ki sevgilimin okuldan tanıdığı normal kız arkadaşı da yemin törenine gitmiş. Bunu duyunca tepki vermedim ama arada ima ettim. Bana sen de gelebilirdin dedi. Ona da gelme demis ama kız onu dinlemeyip gitmiş. Kızla ilgili sorular sorduğumda onu pek de umursamaz gibi laflar ediyor. İzine geldiğin de arkadaşıyla beni tanıştıracağını söyledi. İstersem onunla görüşmeyi kesecekmiş. Bana çok da samimi gelmedi. Asker de olmasına rağmen gün de en az 6 defa arıyor beni ona değer veriyorum ve kaybetmek istemiyorum. Ama bu kız arkadaş mevzusu arada aklımı karıştırmıyorda değil :47: siz benim yerim de olsaydınız ne düşünürdünüz

Erkek arkadasina bise diyemem sonucta insan laftan bile oksa gelme zahmet etme falan der. Sen gitmemissin o da bise degil gercekten kizim gelmesini istememis de olabilir ama ben olsaydim o kizi bulur ve kafasini kopartirdim ne alaka gidiyosun kimsin sen diye. :47::47::4::45:

O soruyu ben de sormuştum. Arkadaşım bölüğünü koğuşunu bilmene gerek yok çağırttırıyorlar dedi Ama büyük ihtimal benim ki aramıştır kızı :47:

Ama soyle bise de var insanlar askeriyedeki bilgilerini yani askerliginin nereye ciktigini hangi bolukte olduğunu falan facebook duvarlarina yaziyor ya kiz askeriyenin numarasini bulmus olabilir ama oyle bir durum sozkonusuysa kiz baya baya asik demektir bence oyle olmamissa da erkek arkadasin aramistir kizi neden aramis o da bi muamma bence kilit kiz kiza bi sekilde ulas hesap sor.

Back
X