Kimsenin ruhu bile duymaz hangi sene mezun olduğunu. İse alındıktan sonra diploma isteniyor (çoğu yerde o da istenmiyor)bir de ünide sınıfta kalma çok mu kötü gelecekte beni etkiler mi?
Neden ki? Bölüm / iş / sektör/ koca degistirmek isteyenler , cesaret ve yönlendirmeye ihtiyaç duyanlar pekala BDV'ye yazıp faydalı öneriler alabilir. Çok alakasiz bir konu açmamış arkadaşAy of burası RAM rehberlik araştırma merkezi mi? Biz rehberlik öğretmeni miyiz sorularin saçmalığına bak ya .
Sorunun cevabj,sorunun cevabini yanlış yerde arıyor oluşun.hadi iyi günler
Neden bu tavır? Koca görümce konusu olmadığı için sıkıcı değil mi?? Boşa okudunuz o kadar konuyu da tüh!Ay of burası RAM rehberlik araştırma merkezi mi? Biz rehberlik öğretmeni miyiz sorularin saçmalığına bak ya .
E burası aile danışmanlığı merkezi mi ailevi konu açmasınlar o zaman. İlk yorumu yazayım da dikkat çekeyim diye kastıkça kasmışsınızAy of burası RAM rehberlik araştırma merkezi mi? Biz rehberlik öğretmeni miyiz sorularin saçmalığına bak ya .
Ay of burası RAM rehberlik araştırma merkezi mi? Biz rehberlik öğretmeni miyiz sorularin saçmalığına bak ya .
Çoğu bölüm aslında içine girince farklıdır aslına bakarsanız hangi bölümü okumak kolay ki her bölümün kendine göre zorluğu var emek harcayıp ders çalışmadan 2 yıllık inşaat bölümümden bile mezun olamazdım yani ama okul uzaymaya gelince açıkçası kim uzatmıyo ki çoğu kişinin bikaç dersi kalıyo okul uzuyo falan ben okul uzatmaya çok takılmıyorum lise gibi değil artık normal karşılanan bişey tabi fazla uzatmamak kaydıylaHaziran ayında 21 yaşıma girdim şuanda bir şirkette çalışıyorum aynı zamanda fizik okuyorum. Ama okulu ve hocaları bir türlü sevemedim... Notlarımda kötü bunda yeni bir ile gelmemein ve çalışmamın da etkisi var ancak derslerime gereken yoğunlamayı da yapmadım... İleriki yıllarda küme dersleri de daha çok katıhal fiziği vs ağırlıklı ve bu alanda ilerlemeyi istemiyorum. Okulu dondursam mı? merkezi yatay geçiş mi yapsam diye düşünüyorum ama hangi bölümü istediğimi de bilmiyırum... fiziğe bu arada isteyerek ve severek geldim ama iç yüzü çok başkaymış... Ne yapmalıyım hayatta tutunabileceğim, tutkuyla yapmak istediğim, amacımı nasıl bulabilirim? siz nasıl buldunuz? bir de ünide sınıfta kalma çok mu kötü gelecekte beni etkiler mi?
Kaynana, görümce, kavga konularında fikrimiz sorulduğunda da, konuya yorum yaparken de aile danışmanı değiliz, bu nasıl yorum, bu ne öfke, başka derdiniz varsa siz de bi konu açın bence.Ay of burası RAM rehberlik araştırma merkezi mi? Biz rehberlik öğretmeni miyiz sorularin saçmalığına bak ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?