selam arkadaşlar. evlenirken bütün beyaz eşyalarımı arçelikten aldım ve hepsinden de memnunum.ama bir iki aya kadar yeni evimize taşınacağım inş. ve mutfağım ankastre olacağı için fırın ocak ve davlumbaz almam gerekecek.diğerleri hadi neysede fırında korkuyorum, dışına bakıp seçme istemiyorum ne kadar özelliklerine baksakta her fırın güzel pişirmiyor sonuçta.aranızda kullananlar varsa tavsiye edebileceği model var mı acaba... yardımcı olursanız sevinirim...
kimse cevap yazmasada ben ankastre almak isteyn arkadaşlara fikir olsun diye kendi aldıklarımı yazayım istedim. henüz daha kullanmaya başlamadım ama gerçekten çok beğenerek aldım hepsini inş memnun kalırım
ocağım : Arçelik OCD 600 YDWI
fırınım : 9651 KEGI FRİTTO
davlumbaz :
özellikle fırınımın özelliklerini çok beğendim patates kızartma özelliği var bunun için ayrı kızartma aparatı var. kestane pişirilip mısır da patlatılabiliyormuş... umarım pişman olmam
Benim de tüm beyaz eşyalarım Arçelik, ankastre ocağımdan, fırınımdan ve davlumbazımdan çok memnunum. Daha yeni evli olduğuma bakmayın, evimde çokça hamur işi pişer, börek,çörek,kek hiç sıkıntısız kullanıyorum.Bence gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.