arcelik inox..

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
Kizlar kararimda herhangi bi degisiklik olmazsa su urunleri almayi dusunuyorum..Goremedigim bi sey varsa fikirlerinizi acikca soyleyebiirsiniz..
5276nhil.jpg
5276 NHI
Model No 5276 NHI

Buzdolabı Tipi

Tipi Nofrost

Genel Özellikler

Soğutucu Net Hacmi (lt) 409

Dondurucu Net Hacmi (lt) 106

Kontrol Sistemi Elektronik

Dondurma kapasitesi (kg/24 s.) 8

Renk Parmak ızi Bırakmaz Inox

Yıldız sınıfı ****

Hijyen özelliği ıyonizer (Ion+) Koku filtresi (Hijyen+)

Kapı Yönü değiştirebilme Var

Su pınarı -

Su pompası -

Dondurucu-Soğutucu Özellikleri

Gövde raf tipi Cam

Kapı raf tipi Şeffaf

Dondurucu Özellikleri

Hızlı dondurma bölmesi -

Buzluk Buzmatik

Çekmece adedi -

Dondurucu Bölümde Aydınlatma Var

Soğutucu Özellikleri

Sıfır derece bölmesi Var

Şişelik/şaraplık Çoklu

Sebzelik Kayar-Çift

Ikinci Kat Sebzelik Var

Kapı rafı altında hareketli saklama kabı Tekli

Katlanabilir tel raf -

Güvenlik ve Performans Özellikleri

Enerji Performansı A+

Elektrik tüketimi (kWh / 24 Saat ) 1,137

Kilit -

Ölçüler

Yükseklik (cm) 191,5

Genişlik (cm) 70

Derinlik (cm) 76

Son düzenleme:
9512yil.jpg

Model No 9512 YI

Tanım

Fırın fonksiyon tipi Multifonksiyon (SUPERTURBO Pişirme fonksiyonlu)

Fırın saati ve tipi Dijital

Izgara özelliği Var - Kapak Kapalı

Fırın Hacmi (lt) 58

Renk Inox

Genel Özellikler

Ocak göz yapısı 4 Gaz

Ocak ateşleme tipi Düğmeden ateşleme

Fırın aydınlatma lambası Var

Fırın pişirme bölmesi tipi Katalitik + Emaye

Fırın Alt Bölmesi Çekmece

Üst kapak tipi Cam

Ocak gaz emniyeti Var

Ön kapak içi Komple Cam

Aksesuarlar 2 STANDARD TEPSı,1 KÜÇÜK TEPSı,1 TEL IZGARA

Güvenlik

Enerji Performansı A

Güç (W) 2700

Ölçüler

Yükseklik (cm) 85

Genişlik (cm) 60

Derinlik (cm) 60

8124hsl.jpg

Model No 8124HS
Genel Özellikler
Elektronik su kontrol sistemi Var
Kalan Zaman Göstergesi -
Program Takip göstergesi Var
Renk Gri
Sensorinse -
Sıcaklık entegre program seçimi Var
Su girişi Çift
Su jeti Var
Zaman Programlama Var
Sıkma hızı (d/d) 1200
Yıkama Program ve Fonksiyonları
Bio -
Elde yıkama programı Var
Hızlı Yıkama Var
ılave Durulama
Kademeli devir seçimi Var
Kırışık Azaltma Var
Mini 30 programı
Ön yıkama Var
Suya Bastırma
Suda bırakma Var
Yoğun
ilave Su Var
Yorgan Programı Var
Mini 39 Yıkama
Ekspres
Ekspres 30 programı
Ekspres 58 programı
Süper Mini 14 programı
Aktif 40 programı Var
Hijyen Programı Var
Güvenlik ve Performans
Yıkama Kapasitesi (Kg) 8
Enerji Performansı A-%30
Yıkama Performansı A
Sıkma Performansı B
Çocuk Kilidi Var
Elektrik tüketimi (kWh / 24 Saat ) 1,04
Su taşma emniyeti
Su tüketimi (lt) 59
Ölçüler
Yükseklik (cm) 84
Genişlik (cm) 60
Derinlik (cm) 60
Net Ağırlık (kg) 75

6551hsl.jpg

Program sayısı : 5

1/2 Yük : Var

Parlatıcı Göstergesi : Var

Tuz Göstergesi : Var

Program Takip göstergesi : Var

Zaman Programlama : 30dak-24 saat

Kalan Zaman Göstergesi : Var

Ekran : Var

Çocuk Kilidi : Var

Doluyken üst sepet yükseklik ayarı : Var

Üst sepet yükseklik ayarı : -

Alt sepet katlanır teller : Var

Sensör : -

Enerji Performansı : A

Yıkama Performansı : A

Kurutma perf : A

Su tüketimi (lt) : 14

Elektrik tüketimi (kWh / 24 Saat ) : 1,1

süper bende nişanlıyım bende almayı düşünüyorum fiyatlarıyla yazsaydın keşke fikir sahibi olmuş olurduk...hepsi çok güzel

canim hepsi nakit 6200 demislerdi..ama firin konusunda kararsizm ankastre dusunuyorum ilerde, o yuzden o belki iptal olur..

Canım bence parana yazık etme, almışken iyisini al. Seçtiğin çamaşır makinesinin gürültü ve denge problemi var, bulaşık makinesinin de üst sepeti çok kullanışsız. Binlerce lira döküyorsunuz, bari değsin derim. Buzdolabını Sharp, çamaşır ve bulaşık makinesini Alman Bosch tavsiye ederim. Fırınını da bence gayet mantıklı düşünmüşsün, en belli olunca alsan daha iyi olur. Sonradan pişman olmayın aldıklarınıza, ucuz olsa neyse diyeceğim. Sharp'ta buzdolabı 1700TL, Bosch 5 programlı inox 1400, Siemens çelik 8kg çamaşır 1600TL civarında desen 4700TL üçü. Fırını da Bosch alsan 6000TL anca yapar. 200 liran cebinde kalır hem de çok daha kalitelilerini almış olursun.

Canım bence parana yazık etme, almışken iyisini al. Seçtiğin çamaşır makinesinin gürültü ve denge problemi var, bulaşık makinesinin de üst sepeti çok kullanışsız. Binlerce lira döküyorsunuz, bari değsin derim. Buzdolabını Sharp, çamaşır ve bulaşık makinesini Alman Bosch tavsiye ederim. Fırınını da bence gayet mantıklı düşünmüşsün, en belli olunca alsan daha iyi olur. Sonradan pişman olmayın aldıklarınıza, ucuz olsa neyse diyeceğim. Sharp'ta buzdolabı 1700TL, Bosch 5 programlı inox 1400, Siemens çelik 8kg çamaşır 1600TL civarında desen 4700TL üçü. Fırını da Bosch alsan 6000TL anca yapar. 200 liran cebinde kalır hem de çok daha kalitelilerini almış olursun.

aa hadi yaa kullanan birinimi taniyosun canim camasir makinasini...Ust sepet derken ne anlamda kullanissiz aciklarsan sevinirim bulasik makinasini canim..
Bi de soyle bisi var, aslinda beyaz esya sans isi biraz da ama akrabalarimdan ve cevremde bosch buzdolabi alip cok pisman olan var yilarca cok sıkıntı cektiler..Biz yilardir ailecek arcelik kullaniriz, servis anlaminda ve urunlerde bi sıkıntımız hic olmadi.Cevremde baska urun kullanan yok..

Yorum icin tekrar sagol..

Evet canım çamaşır makinesi az çamaşır olunca çok geç dengeliyor veya sıkmıyor. Yerinden oynama sorunu da varmış. Bulaşık makinesinde de dikkatli bakarsan üst sepetin orta kısmı tümsekli gibi. Bardak vs birşey konamıyor. Kase dizmek için de herhangi bir alan yok, anca rastgele yatırarak dizebiliyorsun. Dikkat edersen Bosch buzdolabını önermemiştim. Bence de Bosch buzdolabı çok kötü, ama çamaşır makinesi ile bulaşık makinesi harika. Bosch bulaşık makinelerinin sepetlerine özellikle bakmanı öneririm canım, çok kullanışlı ve gri renkli kalın tellerden yapılmış. Arçelik'ten çok daha fazla bulaşık sığabiliyor, ben tencere bile koyuyorum kimi zaman. Çamaşır makinesinde de en sık kullandığın 2 programı kaydedebiliyorsun her açışta baştan tekrar ayar yapman gerekmiyor. Seçtiğin lekeye göre program yaratıyor çok kullanışlı. Buzdolabında da Sharp'ı çok beğeniyorum ben. Bence bir bak.a.s. Arçelik'in eski malları hep Siemens imalatı zaten etketlerine bakarsan Siemens yazıyor. O eski kalite kalmadı. Bu kadar para dökmüşken iyilerini al derim. Tek bir markaya da bağımlı kalma bence, bir marka her ürünü iyi yapamıyor. ınşallah aldığın her üründen çok memnun kalırsın.

hmmm fikirlerini dikkate alicam canim sagol, bugun gittim bulasik makinasina baktim diger markalarin sepetlerine bakmadigim icin belki kiyaslayamamis olabilirm..Ama gulme kullanisli gibi geldi bana acaba anlamiyo muyum bu istenkaydirigubbakcemile3

Buzdolabimi sevdim, camasir makinasinda da yine begendigim bi model var ama rengi beyaz o yuzden alamiyorum..
nilufermakina.jpg
Komsumuz kullaniyor cok memnun 8144 JB

merhaba canım, beğenmiş olduğun ürünlerden çamaşır makinesini kullanıyorum, arkadaşın şikayetlerinden hiç birinide şuana kadar yaşamadım, 4,5 aylık evliyim, ve inan beyaz eşya konusunda çok fazla araştırma yaptım, sana tavsiyem elektrik ve su tüketimlerine çok dikkat etmen, ben şuan seçtiğim ürünlerin karını faturalarımda görüyorum, özellikle buzdolabının elektrik tüketimi çok önemli,tabi elektrikli ürünlerde herzaman bir risk var bunuda kabul etmek gerek, birde eğer kirada oturacaksan çıkacağın ev belli olmadan ürünlere karar verme derim, benim bu konuda çok sıkıntım oldu, beğendiğim buzdolabının eni geniş geldi vss...
kolay gelsin zor ve tatlı bir süreç seni bekliyor:)

bende ilerde ankastre dusundugumden yani yeni bir eve gecince şimdilik bulasık makinsi uzerine set ustu alcam kısmetse canım.. çok dusundum bu fırın meselelsinide buna karar verdim.. sana da tavsiye edebilirim..
düşündügün ürünlerde gayet güzel. bende bunların bekosunu aldım buzdolabı ve camasır mak olark..arçelik güzel bir markadır kendi evimizde hep arçelik kullanırız hiç pişman olmadık kullandıgımıza ..bosh ve siemens hem cok pahalı hemde cokta 4 4lük değil diye dusunuyorum. bulasık makınende gayet güzel .bekoda üst ve alt sepet ayarı olan bulasık makineleri var, üst rafın dolu ve acil buasık yıkaman gerekıyorsa sadece ustu tasarrufla yıkama özelligi var. o özelligi hosuma gitmişti ,bekoyu da öneririm canım...su tasarrufuna ve enerji sınıfına dikkat etmekte lazım.. evlenınce baba evi gibi olmuyor ..:sinifsinif:
gül güle kullanmayı nasip etsin Allah canıma.s..

Son düzenleme:
[bende ilerde ankastre dusundugumden yani yeni bir eve gecince şimdilik bulasık makinsi uzerine set ustu alcam kısmetse canım.. çok dusundum bu fırın meselelsinide buna karar verdim.. sana da tavsiye edebilirim..
düşündügün ürünlerde gayet güzel. bende bunların bekosunu aldım buzdolabı ve camasır mak olark..arçelik güzel bir markadır kendi evimizde hep arçelik kullanırız hiç pişman olmadık kullandıgımıza ..bosh ve siemens hem cok pahalı hemde cokta 4 4lük değil diye dusunuyorum. bulasık makınende gayet güzel .bekoda üst ve alt sepet ayarı olan bulasık makineleri var, üst rafın dolu ve acil buasık yıkaman gerekıyorsa sadece ustu tasarrufla yıkama özelligi var. o özelligi hosuma gitmişti ,bekoyu da öneririm canım...su tasarrufuna ve enerji sınıfına dikkat etmekte lazım.. evlenınce baba evi gibi olmuyor ..
gül güle kullanmayı nasip etsin Allah canım/QUOTE]

canim dikkat etmeye calistim aslinda camasir makinasi A sinifindan %30 daha tasarruflu..
Bulasik makinasinin ust sepeti ayarlanabiliyor, gittim baktim ama bekodaki gibi ust raf yikaniyor mu sadece emin diilim..
Arcelik ve Beko ayni fabrikadan diye duymustum, kalite olarak birbirinin ayni..Arcelik kullanmaya alistigimiz icin onu dusundum.

Tavsiyelerin icin sagol..opuyorumnanaktan

merhaba canım, beğenmiş olduğun ürünlerden çamaşır makinesini kullanıyorum, arkadaşın şikayetlerinden hiç birinide şuana kadar yaşamadım, 4,5 aylık evliyim, ve inan beyaz eşya konusunda çok fazla araştırma yaptım, sana tavsiyem elektrik ve su tüketimlerine çok dikkat etmen, ben şuan seçtiğim ürünlerin karını faturalarımda görüyorum, özellikle buzdolabının elektrik tüketimi çok önemli,tabi elektrikli ürünlerde herzaman bir risk var bunuda kabul etmek gerek, birde eğer kirada oturacaksan çıkacağın ev belli olmadan ürünlere karar verme derim, benim bu konuda çok sıkıntım oldu, beğendiğim buzdolabının eni geniş geldi vss...

Aslinda dogru canim sonra da alinabilir cunku taksitle almayi planlamiyoruz nasipse..Buzdolabinin eni genis olan modelleri de vardi ama ben onlardan almamayi planliyorum bu uzun bi model insallah sorun cikmaz..Bu arada enerji sinifi A ya da A+ olmasina dikkat ediyorum,umarim dogru bi secim yapmisimdir..
tesekkurler canim..opuyorumnanaktan

Canım 8144BJ harika bir model. Çünkü LG üretiyor Kore'den ithalmiş. O seçtiğin diğer model ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli ve yüksek performanslı. Bence bu model ile Siemens 8kg arasında karar vermen en doğrusu olur.

Bulaşık makinesinde ise orta kısım tümsek olduğundan bardak koyamıyorsun en ortaya, bir de derin kase dizmek için yer yok. Evdeki eski Arçelik bulaşık makinenizle kıyaslarsan demek istediğim anlaşılır sanırım. Sevgiyle kal.

Canım 8144BJ harika bir model. Çünkü LG üretiyor Kore'den ithalmiş. O seçtiğin diğer model ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli ve yüksek performanslı. Bence bu model ile Siemens 8kg arasında karar vermen en doğrusu olur.

Bulaşık makinesinde ise orta kısım tümsek olduğundan bardak koyamıyorsun en ortaya, bir de derin kase dizmek için yer yok. Evdeki eski Arçelik bulaşık makinenizle kıyaslarsan demek istediğim anlaşılır sanırım. Sevgiyle kal.

canim belki evlenene kadar inox 8144 bi camasir makinasi cikar:bbo: Ya da bekliycem evi kiralayinca alicam..

Bence de en doğrusu öyle. Yerinde olsam altın alırdım taksitle, evlenince bozdurup beyaz eşyalarını nakit olarak daha ucuza en yenilerinden alırsın.

arçelik beko aynıdır kızlar
amma velakin ben beko almam arçelik alırım:D
lg ile birleşmiştir arçelik ama klimalar için bu geçerli
çamaşır makineleri raçelik fabrikasında üretiliyor

canım senin düşündüğün modellerin hepsini ben de düşünüyorum neredeyse
sadece çamaşır mak. 7 kg olanını düşünüyorum
şu beyaz olanın
buzdolabında A+ alacağım
çünkü geçekten şimdi biraz fazla veririm ama ilerde o bana kat kat geri dönecek biliyorum
fırın konusunda ben de senin gibidüşünüyorum ankastreler şimdi 1000 liraya satılıoken bi fırına bukadar vermek istemiyorum
set üstü ve mini fırın daha mantıklı geliyor şuan
Umarım istediklerimizi alabiliriz
Arçelik pahalı bi marka ne yazıkki

bUarada sharp hakkaten iyi bi markadır
biz evimizde buzdolabını kullanıyoruz
içi geniştir şekli şemali de güzeldir
hey gidi hey griler inoxlar yokken sharpta gri vardı almıştık:D

arçelik beko aynıdır kızlar
amma velakin ben beko almam arçelik alırım:D
lg ile birleşmiştir arçelik ama klimalar için bu geçerli
çamaşır makineleri raçelik fabrikasında üretiliyor

canım senin düşündüğün modellerin hepsini ben de düşünüyorum neredeyse
sadece çamaşır mak. 7 kg olanını düşünüyorum
şu beyaz olanın
buzdolabında A+ alacağım
çünkü geçekten şimdi biraz fazla veririm ama ilerde o bana kat kat geri dönecek biliyorum
fırın konusunda ben de senin gibidüşünüyorum ankastreler şimdi 1000 liraya satılıoken bi fırına bukadar vermek istemiyorum
set üstü ve mini fırın daha mantıklı geliyor şuan
Umarım istediklerimizi alabiliriz
Arçelik pahalı bi marka ne yazıkki

bUarada sharp hakkaten iyi bi markadır
biz evimizde buzdolabını kullanıyoruz
içi geniştir şekli şemali de güzeldir
hey gidi hey griler inoxlar yokken sharpta gri vardı almıştık:D

ben de ona dikkat ettim cnm A+ buzdolabim icime sindi en cok ama camasir makinasinda beyaz bir model daha cok hosuma gitti.Yalniz onu da gri almak zorunda oldugum icin sectim acaba beyaz mi alsam banyoya koyacagimi bilsem oyle yaparim heralde..Fırını iptal ettim..

Ay ya yorumun için çok saoL canım içim rahatladı gerçekten bnmde 8124hs ekonomist makinam henüz mağazada kayın validemlerdn aayrılıcas bu ay hemen kötü bi yorum grünce telaş yapmıştım kullandığına gre no problem sanırım ;)

Back
X