arcelik inox..

Arkadaşlar merhaba benımde düğünüm haziranda bende 8124 hs çamaşır mak. bayıldım ve onu almaya karar verdim korede üretiliyormuş araştırdığım kadarıyla bulaşık makinesi olarakta 6551 hı modelini beğendim bilmiyorum artık beyaz eşya şans işi birazcıkta siemens samsung çok baktım ama içime en çok arçelik sindi :)) yorumlarınızı bekliyorum bendee :)

iLeride ankastre düsünüyorum dedigine göre sende kendi evinde oturmayacaksın anLadıgım kadarıyLa.
bende arceLik sectim tüm ürünLerimi. aLacagımız ürünLerin icine fırınLı ocagıda ekLetmistik fakat tutacagımız ev beLLi oLmadıgı icin onu cıkarttım.sadece buzdoLabı camasır makinası ve buLasık makinasını aLdık. baktıgımız evLerin mutfakLarı cogunLukLa ankastre tipi mutfak oLarak düzenLenmis. riske atmak istemedik.
bunu dikkate aLmanı öneririm.
güLe güLe kuLLan :1hug:

iLeride ankastre düsünüyorum dedigine göre sende kendi evinde oturmayacaksın anLadıgım kadarıyLa.
bende arceLik sectim tüm ürünLerimi. aLacagımız ürünLerin icine fırınLı ocagıda ekLetmistik fakat tutacagımız ev beLLi oLmadıgı icin onu cıkarttım.sadece buzdoLabı camasır makinası ve buLasık makinasını aLdık. baktıgımız evLerin mutfakLarı cogunLukLa ankastre tipi mutfak oLarak düzenLenmis. riske atmak istemedik.
bunu dikkate aLmanı öneririm.
güLe güLe kuLLan :1hug:

yok cnm almayi dusunmuyoruz firini..Sen hangi modelleri aldin peki?

http://www.kadinlarkulubu.com/beyaz-esya/352660-beyaz-esyalarla-basladik.html
burda benimkiLer cicim.
bende inox düsünmüstüm.hatta buzdoLabını senin sectigini secmistim ama sectigim buLasık makinasının inoxu yoktu.camasır makinasınında öyLe.farkLı farkLı oLsun istemedim.

gule gule kullan tatlim,ben de senin buzdolabini sekil itibari ile hos bulmustum sende gorunce hatta niye gormemmisim dedim ama inox olmadigi icinmis o zaman..ben camasir makinasini banyoda kullanacagimi bilsem 8144 mu neydi bi modeli var cok memnun kullananlar ama beyaz renk onu begeniyorum..8 kg..

canım benden sana tavsiye kurutma makinasıda al
yada kurutmalı çamaşır makinası al
kışın çok rahat edersin zaten zor kuruyan çamaşırlara birde is biniyor kışın

canım benden sana tavsiye kurutma makinasıda al
yada kurutmalı çamaşır makinası al
kışın çok rahat edersin zaten zor kuruyan çamaşırlara birde is biniyor kışın

kurutmali olabilir cnm ama hani antalyada oturacagim icin cok kullanmam gibi gelioo ayri makina olarak..

cnm bunlari almadim henuz bakiyorum oyle, napicam bilmiyorum beyaz esyayi..:uhm:

Öncelikle mutluluklar diliyorum, benimde düğün tarihim 27 hazirandı,
Buzdolabı sharp, fırın ve çamaşır makinası bosh, tv samsung almanı öneririm,
Başka merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin.

miss_curious buzdolabını hiç çekinmeden alabilirsin fırında siemens/bosch daha iyi bir tercih olur bulaşık makinesi olarak boschun ithal modelleri en kaliteli ürünlerdir ancak tercih ettiğin arçeliğin modeli üst sepette bahsedilen tümsek olayına gelecek olursak sakın aklını karıştırmasın her markanın sepet tasarımları farklıdır arçelik ise üst sepete katlanan tel koymuştur bu teli yatırdığınız taktirde oluşan alana daha büyük kaplarınızı koyabilmeniz içindir , çamaşır makinesi olayına gelecek olursak bosxhun 8 kg lık ithal modelleri en kaliteli yeni nesil eco silence daha sessiz motor kullanmaktadır ancak arçeliğin şu anda satılan en üst modellerinden birisi olan 8124 hs modelinin yerinden oynama sorunu yok, yerinden oynama sorunu makineyi kendiniz kurarsanız veya kuran servis ayaklarını kurduğunuz zemine uygun şekilde ayarlamazsa yerinden oynar bu her marka için geçerlidir, birde şunu belirteyim 7 kg ve üzeri makinelerde hangi çamaşır makinesi olursa olsun içine az çamaşır konulduğunda dengeleme hatası yapar..iyi günler...

Eklentiler

• $1-1.webp
    $1-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 104
  • $2-3.webp
    $2-3.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 106
ben ceys bakanı olaraktan fıkrımı dıyeyım sana
çamasr ve bulasık mak.kullanıyorum cnm aynısını aldım
2400 tl ye
buzdolabını tam anlamadım ama cok benzıo benımkıne oda arcelık
yanı cok memnunum güven bana

ben ceys bakanı olaraktan fıkrımı dıyeyım sana
çamasr ve bulasık mak.kullanıyorum cnm aynısını aldım
2400 tl ye
buzdolabını tam anlamadım ama cok benzıo benımkıne oda arcelık
yanı cok memnunum güven bana

bulaşık makinesi iyi yıkıyor mu canım? tencereleri falan?

Back
X