Arcuat uterus olanlar nasıl bir yol izledi lütfen bilgilendirin beni

zeynepppppppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
3.170
2.477
83
38
Bir yıldır çocuk istiyoruz olmadı maalesef. Hormon testi yaptık herşey normal , eşime sperm testi yapıldı normal çıktı sonuç.klomen ve ovitrellee iğne kullandık iki yumurtam oluştu 20 ve 22 ml doktor olur dedi ama yine hüsran. Hsg çekelim denildi tamam dedik ve çekildi tüpler açık ama rahim boşluğunda kalp şekline benzer bi şekil görünüyor. Doktor arcuat uterus dedi bu ay da deneyin olmazsa aşılama deneyelim dedi oda olmazsa operasyon yapıp düzeltelim dedi rahmi. Adetimin 20. Günü 20 ml yumurtam var eğer gebe kalırsam düşükten yada erken doğumdan korkuyorum. Çalışıyorum böyle birşey olsa çalışmama gibi lüksüm yok kredi ödüyoruz :( size sorum siz bu süreci nasıl yaşadınız ?????????

Arcuat uterus olan bi ben miyim ya arkadaslar bi yardım edin lütfen yazmak çok zor olmasa gerek rahmi kalp şeklinde demek arcuate uterus.

Benımde arcuat uterus iki bucuk Yıldır bende tedaviler gördüm olmadı en imkansız dediğim anda hiç Aklımda olmayan ayda hamile olduğumu öğrendim zamanı varmış sabret bekle biraz

CNm peki kaç aylık hamilesin düşük teklikesi oldu mu sürecin nasıl gidiyor? Hayırlı olsun CNm senin adına çok sevindim :)

Bir yıldır çocuk istiyoruz olmadı maalesef. Hormon testi yaptık herşey normal , eşime sperm testi yapıldı normal çıktı sonuç.klomen ve ovitrellee iğne kullandık iki yumurtam oluştu 20 ve 22 ml doktor olur dedi ama yine hüsran. Hsg çekelim denildi tamam dedik ve çekildi tüpler açık ama rahim boşluğunda kalp şekline benzer bi şekil görünüyor. Doktor arcuat uterus dedi bu ay da deneyin olmazsa aşılama deneyelim dedi oda olmazsa operasyon yapıp düzeltelim dedi rahmi. Adetimin 20. Günü 20 ml yumurtam var eğer gebe kalırsam düşükten yada erken doğumdan korkuyorum. Çalışıyorum böyle birşey olsa çalışmama gibi lüksüm yok kredi ödüyoruz :KK43: size sorum siz bu süreci nasıl yaşadınız ?????????
Bende de hafif arcuat uterus var ama doktor gebelige engel değil dedi simdi 2. Asilamami yaptirdim onun sonucunu bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun

A
Bende de hafif arcuat uterus var ama doktor gebelige engel değil dedi simdi 2. Asilamami yaptirdim onun sonucunu bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun
bana da öyle dedi zaten rahim anormallikleri arasında en masumu arcuat uterusmuş sadece 1 cm aşağıya doğruymuş. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda gebe kalırız.

CNm peki kaç aylık hamilesin düşük teklikesi oldu mu sürecin nasıl gidiyor? Hayırlı olsun CNm senin adına çok sevindim :)

Yeni şuan 6 haftalık ve eşim de kadın dogum uzmanı aşılamalar takipler herseyi yaptık.gercekten bu ay olmaz dediğim ayda takibi bırakıp tüp bebeğe geçtik ki hamile olduğumu öğrendim cok şükür gayet Iyıyım şimdilik işllh sonuna kadar da gider umudunu asla kaybetme işşlh en kısa zamanda sen de güzel haberı alırsın

İ
Yeni şuan 6 haftalık ve eşim de kadın dogum uzmanı aşılamalar takipler herseyi yaptık.gercekten bu ay olmaz dediğim ayda takibi bırakıp tüp bebeğe geçtik ki hamile olduğumu öğrendim cok şükür gayet Iyıyım şimdilik işllh sonuna kadar da gider umudunu asla kaybetme işşlh en kısa zamanda sen de güzel haberı alırsın
inş CNm ya çok ihtiyacım var. Senin adına çok sevindim Allah çocuğunu sag salim kucağına almayı nasip eder inşallah. Ben ve ben gibi çocuk isteyen herkese nasip eder inşallah :halay:

İnşallah bakalim ama ameliyat olmak bence son tercih inşallah ameliyat olmadan gebe kalirsin
Yok CNm inşallah ameliyata gerek kalmaz yani doktor ameliyatlık bi durum yok şimdilik dedi. 1 cm lik bi aşağı iniklik varmış gebeliğe engel değil dedi. Artık nasip kısmet artık yüce Rabb'ime kaldı işimiz. Kün feyekün ol derse olur. Tevekkülden başka çare yok.

Yok CNm inşallah ameliyata gerek kalmaz yani doktor ameliyatlık bi durum yok şimdilik dedi. 1 cm lik bi aşağı iniklik varmış gebeliğe engel değil dedi. Artık nasip kısmet artık yüce Rabb'ime kaldı işimiz. Kün feyekün ol derse olur. Tevekkülden başka çare yok.
Evet canim kesinlikle tevekkül biz elimizden geleni yapiyoruz. Gerisi Allah kaldi. İnşallah olur. Sen tedavi goruyor musun

Evet canim kesinlikle tevekkül biz elimizden geleni yapiyoruz. Gerisi Allah kaldi. İnşallah olur. Sen tedavi goruyor musun
İşte gecen ay klomen ve ovitrellee kullandım olmadıDoktor Hsg çektir sesi onu da çektirdim tüpler açık çıktı ama arcuat uterus dedi beklemedeyim bu ay yumurtam 20 ml olmuştu geçen perşembe. Doktor perşembe cumartesi pazartesi ilişki dedi ama biz sadece perşembe ilişki yaşadık sonrada eşimle kavga ettik ilişki yaşamadık bu ay olmayacak biliyorum 8 mayıs regl tarihim zaten kasıklarıma da adet sancısı gibi bi sancı giriyor kesin adet olucam ama artık üzülmiycem ya demek ki bi ben istiyormuşum çocuk eşim istemiyormuş. Sağlık olsun daha da çabalamıycam saldım çayıra mevlam kayıra yıpratmıycam kendimi bitti

İşte gecen ay klomen ve ovitrellee kullandım olmadıDoktor Hsg çektir sesi onu da çektirdim tüpler açık çıktı ama arcuat uterus dedi beklemedeyim bu ay yumurtam 20 ml olmuştu geçen perşembe. Doktor perşembe cumartesi pazartesi ilişki dedi ama biz sadece perşembe ilişki yaşadık sonrada eşimle kavga ettik ilişki yaşamadık bu ay olmayacak biliyorum 8 mayıs regl tarihim zaten kasıklarıma da adet sancısı gibi bi sancı giriyor kesin adet olucam ama artık üzülmiycem ya demek ki bi ben istiyormuşum çocuk eşim istemiyormuş. Sağlık olsun daha da çabalamıycam saldım çayıra mevlam kayıra yıpratmıycam kendimi bitti
Canım bir çok forumda okuduğuma göre tam bırakmıştım artık düşünmüyordum dedikleri zaman insanlar hamile kalmışlar inşallah seninde öyle olur. Umudunu kaybetme hiç beklemediğin bi anda oluverir. Ol der olur.

Canım bir çok forumda okuduğuma göre tam bırakmıştım artık düşünmüyordum dedikleri zaman insanlar hamile kalmışlar inşallah seninde öyle olur. Umudunu kaybetme hiç beklemediğin bi anda oluverir. Ol der olur.
İnş cnm ya şu mübarek Kandil'in yüzü suyu hürmetine tüm bemişsiniz olanlar bebeğine kavuşur dua edelim birbirimize inş

Tamam:) inşallah ikimizinde sağlıklı bebekleri olur. Benim asilamamin 7. Günü bakalim 14. Günü bekliyorum. Hakkımızda hayirlisi olsun.
Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım rahat ol düşünmemeye çalış dua et bol bol ibadetlerini yap içini ferah tut inş olacaktır Allah yar ve yardımcımız olsun bu süreçte. Kimseyi evlatsız bırakmasın burada evlat isteyen herkese evlat nasip etsin inş

Herkese selamlar,

Ben temmuz 2020 ayında bir dış gebelik geçirdim. Sonrasında Kasım ayı başında rahim filmi çekildi. 1 tüpüm tıkalı. Rahim şekli için de 2 doktor arkuat uterus, 1 doktor T şeklinde dedi. Biz araştırmaya devam ediyoruz. Yine güncellerim gerekirse durumumu. Konuyu açan arkadaş zeynepppppp son durumunuz nedir acaba? İnşallah güzel sonuçlar almışsınızdır.

Back
X