Ard arda hamile kalanlar burada toplanalımmı?

revelite

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
47
18
613
Karaman
Arkadaslar 7 yaşında ve 11 aylık iki oglum var ve geçen hafta yine hamile olduğumu öğrendim. Bir türlü kabullenemedim. Nasıl olcak nasıl bakcam düşünceleri beni ölesiye yoruyor. Doğumlarım sezeryan 3. Bir ameliyat fikri de beni ayrıca tedirgin eden bir diğer konu. Benim gibi olan anneler varmı? Yada bu konuda deneyimi olan anneler lütfen yardım edin.

Hayırlı olsun bebeğiniz biraz zor olcak sanırım büyütmek ama oğlhnz doğum olama kadr baya büyük olcak. Bişey sormak istiyorum. Hamilelik belirtileri varmıydı peki ? Benimde 7 aylk bir oğlum var bende hamile olduğumdan şüpheleniyorum kahve lekelenmem var 3 gündür. Szin nasıldı belirtilerinz ?

Son düzenleme:
Canım yumurtlama günümde çok akıntım olur normalde bu ay o olmadı ve suphelenmeye başladım ama konduramadim. Zaten hamile kalma olasigimin olduğu günler eşim şehir dışındaydi düşün artık. 2. Bebeğim dede adetten 1 hafta 10 gün önce kahve leke gelmişti.

Canım yumurtlama günümde çok akıntım olur normalde bu ay o olmadı ve suphelenmeye başladım ama konduramadim. Zaten hamile kalma olasigimin olduğu günler eşim şehir dışındaydi düşün artık. 2. Bebeğim dede adetten 1 hafta 10 gün önce kahve leke gelmişti.
Ben hiç adet olmadm ama sıkıntı orda :(

bence hiç telaş yapmayın rabbim verir kolaylığını
benim etrafımda çok var 3çocuklu yaşları birbirine yakın sizin yine ilki büyükmüş
biraz ilk zamanlar zor olur ama insanız nelere alışmıyoruzki
bende ikinci için debelenip duruyorum olmayınca olmuyor işte

bence hiç telaş yapmayın rabbim verir kolaylığını
benim etrafımda çok var 3çocuklu yaşları birbirine yakın sizin yine ilki büyükmüş
biraz ilk zamanlar zor olur ama insanız nelere alışmıyoruzki
bende ikinci için debelenip duruyorum olmayınca olmuyor işte

Hep Rabbim arayanlara ver Benimki lere de sağlık ver diye dua ederdim inanin. O kadar isterdim ki çocuk arayanların olmasını. Benim 3. Çocuk düşüncem hiç ama hiç yoktu. Ama bizim dediğimizle olmuyor işte Allahın dediği oluyor. Rabbim en kisa zamanda sizede versin inşaallah...

Hep Rabbim arayanlara ver Benimki lere de sağlık ver diye dua ederdim inanin. O kadar isterdim ki çocuk arayanların olmasını. Benim 3. Çocuk düşüncem hiç ama hiç yoktu. Ama bizim dediğimizle olmuyor işte Allahın dediği oluyor. Rabbim en kisa zamanda sizede versin inşaallah...
amin inşallah:KK51:

Arkadaslar yokmu hiç kimse benim durumumu yaşayan?
Canım merhaba ben direk senin durumunu yaşamıyorum yani benim dördüncü amaaa araları normal hepsi isteyerek fakat eltim , abimin karısı yani yengem bir de kuzenimin eşi seninle aynı durumu yaşadılar her türlü tecrübelerinde yanlarındaydım eltimin ilk iki çocuk zor olunca üçüncüyü hiç beklemiyordu ve üç le iki numaranın arasında iki yaş bile yok hatta eltimin dördüncü de kazayla oldu on sene sonra en uslu en sorunsuz çocukları o üst üste doğan ikisi bir ve dört numara ise tam işkence ediyor anneye.
Biraz uzun olacak ama herkesi yazayım da rahatla sen.
Benim yengem de lise ve ortaokul iki çocuğu varken evde hasta annesine bakıyordu hadi evden çıkmıyorum bir tane daha büyütuyüm diye hamile kaldı daha o yaşına gelmeden senin gibi dördüncü ye hamile kaldı annesini kaybetti su an en uşak olan 14 aylık ama evde büyük abla abi var birde alıştılar bu bebeğe sorma en akıllısı bu dört numara oldu kendi gelen neden diyeceksin cunki yengemin çocuklarından birşey istese onu alıp getirmezler öyle oyalarlar insanı bu 14 aylık olan cin gibi akıl küpü annesi hadi tatlım şunu bana getir demiş o da getirmiş şaşırmış kalmışlar vede onunkiler de sezeryan

Şimdi en vahim hikaye geliyor bizim kuzenin eşi şu an 26 yaşında ve2008 &2010 ve 2011 doğumlu üç çocuğu var hepsinin arası 15-16 ay hepsi sezeryan tamam ilk başta şok oldular üzülduler filan ama bir ay önce bizdelerdi ben benim 2010 lu olana zorla yemek yedirmeye çalışırken onların annesi önlerine koydu geçti oturdu hepsi de bir güzel karın doyurdular şaşaa kaldım benim aralıklı doğan bebelerim aç geziyor diye düşündüm

Yani boşuna üzme kendini insan alışana kadar zorlanıyor ama Rabbim de dağına göre duman veriyor galiba bir de ben ikinci üçüncü kesin düşünmüyorum diyenler de bu kazayla hamile kalmak çok görülüyor galiba

Kızlar kendi bu durumu yaşayan anneler yokmu? Biraz akıl verin bana. Neler yapmak lazım. Beni neler bekliyor.

Kuzenimin tedavi ile ikiz bebekleri oldu bir kız bir erkek. Onlar 2 aylıkken tekrar hamile kalmış bir kızı dah oldu. Sonradan olan koza hamile iken oğlanı kaybetti doktor hatası yüzünden sağlıklı çocuğundan oldu. Kız erken doğdu, ikisi arasında 10 ay var.

Onlar 3 ve 4 yaşındayken kendi isteği ile tekrar hamile kaldı bir oğlu daha oldu şimdi 1, 4 ve 5 yaşlarında 3 çocuğu var.

Hepsine de yetiyor gayet. Ama aşırı disiplinli hatun ablam. Çocuklar 8 buçukta yatmış olurlar. Düzenli olursanız başarabilirsiniz her şeyi sakin olun. Önemli olan sağlık..

benim bebegimde suan 8 aylik.ben tekrar hamileyim.nasil olacak bilemiyorum...

benim bebegimde suan 8 aylik.ben tekrar hamileyim.nasil olacak bilemiyorum...

Nasıl hissediyorsun kendini? Ben düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Aklıma tek bir olumlu düşünce gelmiyor. Bütün hayatım mahvolacak gibi hissediyorum :( kendimi daha önce hiç bu kadar sıkışmış hissetmemistim. Depresyona girmekten korkuyorum.

Kuzenimin tedavi ile ikiz bebekleri oldu bir kız bir erkek. Onlar 2 aylıkken tekrar hamile kalmış bir kızı dah oldu. Sonradan olan koza hamile iken oğlanı kaybetti doktor hatası yüzünden sağlıklı çocuğundan oldu. Kız erken doğdu, ikisi arasında 10 ay var.

Onlar 3 ve 4 yaşındayken kendi isteği ile tekrar hamile kaldı bir oğlu daha oldu şimdi 1, 4 ve 5 yaşlarında 3 çocuğu var.

Hepsine de yetiyor gayet. Ama aşırı disiplinli hatun ablam. Çocuklar 8 buçukta yatmış olurlar. Düzenli olursanız başarabilirsiniz her şeyi sakin olun. Önemli olan sağlık..

Canim ölen bebise çok üzüldüm Allah sabır versin. Dediğinde haklısın disiplin şart yoksa hersey arapsacina döner. Ablani da tebrik ederim ne güzel becermis bu işi. İnşaallah bende yapabilirim.

Sen neler hissediyorsun canım. Burdan birbirimize destek olalım. Sizleri bilmem ama karamsarliktan bi hoş oldum
benimde tabiki korkularim var ama yinede mutluyum Allah nasip etti tekrar anne olmayi . hic olmadigini dusun birde

Back
X