• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ard arda iki aşlıma...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biricik mericik

Büyü de gel melegimm :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
864
503
648
İstanbul
Burdan okumuştum bazı dr ların ard arda iki defa aşılama yaptığını. Dr uma söyledim tamam iki aşılama yaparız dedi. Bu c.tesi 1. aşılamam yapılacak. Pazartesi de ikincisi. Daha önce bu şekilde aşılama yaptıranlar, sizin kaç gün arayla yapıldı aşılamanız ve çatlatma iğnesini ne kadar önce yaptırdınız?

slm cnm ben salı yaptırdım aşılama mı ama 2 aşılamayı hıç duymamıstım acaba daha mı iyi bak aklım a takıldı şimdi 2 mi yapsaydık acaba???
hayırlısı olsun cnm senınde inş pozitıf sonucu alırsın cnm

slm arkadaşlar bende bugün katıldım aranıza bende hiç öyle bi uygulama duynadım ama aşılamadan sonra gün aşırı ilişki öneriyolarya acep onun yerinemiki hayırlısı olur inş.:emir_bebek:

üst üste iki asilamayi bende duydum..bazi doktorlar ilk asilamadan 1 yada 2 gün sonra eger yumurtlama hala bitmediyse iliski veriolar..bazilarida bir gün arayla ikinci asilamayi yapiolar...sansi yüksetmek icin yapilan bisey

arkadaşlar ben ard arda 2 aşılama oldum. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilk aşılama ertesi gün aynı saatte 2. aşılamamı oldum...2 li aşılamanın hamile kalma ihtimalini %5 artırdığını söylemişti doktorum..%5 artış için bu kadar masrafa gerek olmadığı için tercih edilmediğini söyledi.....ama bizim doktorumuz insaflı davrandı tek aşılama ücreti 250 tl olmasına rağmen ikisine birden 350 tl aldı...ama sperm yıkama işlemide 2 kez tekrar edildiği için toplam 400 tl verdik.....sonuç ne mi oldu malesef negatif:((

canım benımde ıkı kez olacak asılama bende pazar gunu ovıteral ıgneyı vurcam gobekten aksam 6 da pazartesı gunude ılk asılamam 13:30 da olacak ıkıncı asılamam da salı gunu yıne aynı saatte olacak ıhtımalı arttırmak ıcın yapılan bı yontemmıs basarı oranını arttırıyormus

Canım merahaba ben istanbuldayım umuttüp bebekte yaptırdım aşılamamı çatlatma iğnesinden sonra 2 gün süt üste aynı saatte oldu aşılama ve hepsine 600 tl ödedim paket yumurtalama takibi+2 aşılama +2 sperm yıkama ücreti 600 hepsi
ben hamiel kldım ama boşkese çıktı nasip kısmet istanbuldaysan öneririm o merkezi ve doktrum enver kurt süper tek ekilme ile orda kendimi çok güvende hissediyorum...çok şükür rabbime

Kızlar bu sabah aşılamam yapıldı. Ama 2.si p.tesi yapılacak mecburen. Burda herkes 2 gün ard arda aynı saatte yaptırmış. P.tesi geç olmaz mı acaba... İki aşılama ücreti ödeyecekmişiz. Ama bizim gittiğimiz yerde zaten ucuza yapıyorlar. 150 tl:)

Kafama takıldı yaa p. tesi geç kalmış olmayalım...

valla normalde arka arkaya yapıyorlar keske pzt catlatsaymıs ıkı gun ust uste yaparmıs ben oyle bılıyorum canım arka arkaya ıkı gun

Back
X