Ard arda olan kardeşlerin ihtiyaçları

11222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
1
0
1
37
arkadaşlar merhaba aktif üye değilim fakat fikrinize ihtiyacım olan önemli bir konum var. Oğlum 15 aylık ve de 4 aylık hamileyim. Benim durumuma benzer durumda olanlar, birbirine yakın kardeşler için nasıl bebek arabası kullandınız? Eşiniz olmadan çocuklarla dışarı çıkabildiniz mi? Oğlum benim odamda yatağında yatıyor. Bir süre daha ayırmak istemiyorum. İki çocuğu ile aynı odada yatan var mı?

arkadaşlar merhaba aktif üye değilim fakat fikrinize ihtiyacım olan önemli bir konum var. Oğlum 15 aylık ve de 4 aylık hamileyim. Benim durumuma benzer durumda olanlar, birbirine yakın kardeşler için nasıl bebek arabası kullandınız? Eşiniz olmadan çocuklarla dışarı çıkabildiniz mi? Oğlum benim odamda yatağında yatıyor. Bir süre daha ayırmak istemiyorum. İki çocuğu ile aynı odada yatan var mı?
Benim bir bebeğim var ve ben kızımı 3 ayını doldurunca kendi odasında yatırmaya başladım uykusu daha rahat oldu herşeyi daha iyi oldu yani bebeğim daha rahat etti diye düşünüyorum benim fikrim tabi ki ama bence odasını ayır çünkü iki çocukla zor olur senin için Doktorlar önermiyor uzun süre yanında yatmasını tabi tercih meselesi o ayrı hayırlı doğumlar bu arada

hayirli Saglikli dogumun olsun insallah. benim de 10 aylik kizim var 3 aylikta hamileyim. Kizimin yatagi bizim odada ayirmayi dusunmuyorum odam kucuk ama bir yatak dahaalicam nasip ederse Yaradan ikisi de yanimizda yatacak zaten 3 yasina kadar ayirmamak lazimmis kimi dr a gore anne babaya baglanma ve guven acisindan. arabaya gelince iste ben de o konuda karisigim. ikiz bebek arabalarina baktim cok kullanisli degil. evim arabam zaten kucuk. ne yapicagimi ben de bilemiyorum kisacasi. zamanla karar veririm sanirim. sen benden ondesin buraya yazarsin artik tecrubelerini :)

yakın yerlerde gezindim. ikisiyle birlikte çıktığımda büyüğü parka götürdüm, market alışverişi yaptım. bebek arabası 1 tane ve ufaklık için kullandım. büyük de elimden tuttu yürüdük. ama araba kullanan 2 küçük çocukla her işini gören cevval anaları da takdir ediyorum doğrusu. uyku konusu ise tam muamma. büyük kıskanmasın diye, hepbirlikte uyuyoruz.

Back
X