Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arda Pelenle ilgili tüm olumsuz mesajları silmişlerBu mesaj neden silindi? Neden göremiyoruz sevgili admin?
Ben nedenini sordum konu sahibine ama cevap vermedi.Neden acaba? yorumları silince daha şüpheli bir durum ortaya çıkıyor oysa ki
Hatta eyy konu sahibi, mahkemelik olduysan ve konuşamıyorsan üç kere emoji bırak, biz anlarız.Konu sahibi mahkemelik olduysan bize yaz, merak ediyoruz.
Öyle sildirme işlemi yapabiliyorlar mı? Bu sitede memnuniyetlerimizi de şikayetlerimizi de konuşuyoruz.Mune bizi aydınlatabilir misin?
Öyle sildirme işlemi yapabiliyorlar mı? Bu sitede memnuniyetlerimizi de şikayetlerimizi de konuşuyoruz.Mune bizi aydınlatabilir misin?
Hanımlar,Yapamamaları gerekiyor ama site sorumluluk almak istememiş anladığım kadarı ile :))
İsabet olmuş, kötü sonuçlarıyla yüzleşemeyen doktor mahkemede yüzleşmek istiyor vay anasını.Hanımlar,
konular ve mesajlar silinmez ama kanuni bir durum olursa yani mahkeme vb gibi ya da bu topikte olduğu gibi mahkeme açmadan evvel TC. kanunlarının ilgili maddelerine istinaden savcılık aracılığıyla yazılı ihtarname gönderilirse yazılar silinmez ama kaldırılır, içerikler silinmemiş, sizlerin göremeyeceği şekilde kaldırılmış, ihtarname gelirse kanunen yazıların kaldırılması gerekir çünkü bir sonraki adım mahkemedir.