ARDA PELEN - burnum eğri

Kızlar benim de kendisiyle ilgili geçmiş bir mesajım silinmiş aynı yazı var. Arda Pelen... (üç nokta) anlayın durumu 😂

Öyle sildirme işlemi yapabiliyorlar mı? Bu sitede memnuniyetlerimizi de şikayetlerimizi de konuşuyoruz. Mune Mune bizi aydınlatabilir misin?

Öyle sildirme işlemi yapabiliyorlar mı? Bu sitede memnuniyetlerimizi de şikayetlerimizi de konuşuyoruz. Mune Mune bizi aydınlatabilir misin?
Yapamamaları gerekiyor ama site sorumluluk almak istememiş anladığım kadarı ile :))
Hanımlar,
konular ve mesajlar silinmez ama kanuni bir durum olursa yani mahkeme vb gibi ya da bu topikte olduğu gibi mahkeme açmadan evvel TC. kanunlarının ilgili maddelerine istinaden savcılık aracılığıyla yazılı ihtarname gönderilirse yazılar silinmez ama kaldırılır, içerikler silinmemiş, sizlerin göremeyeceği şekilde kaldırılmış, ihtarname gelirse kanunen yazıların kaldırılması gerekir çünkü bir sonraki adım mahkemedir.

Mahkeme kararı olmadan neye dayanarak siliniyor biz kendimiz kendi yazdığımız mesajları silemezken? Zaten biz anlayacağımızı anladık, kendisine yakın bir zamanda görüşmeye gitmiştim, mesaj sildirme olayından sonra kesin bir şekilde vazgeçtim. Kendi yaptığın şey ile yüzleşemiyorsan orda bir problem var.

Hanımlar,
konular ve mesajlar silinmez ama kanuni bir durum olursa yani mahkeme vb gibi ya da bu topikte olduğu gibi mahkeme açmadan evvel TC. kanunlarının ilgili maddelerine istinaden savcılık aracılığıyla yazılı ihtarname gönderilirse yazılar silinmez ama kaldırılır, içerikler silinmemiş, sizlerin göremeyeceği şekilde kaldırılmış, ihtarname gelirse kanunen yazıların kaldırılması gerekir çünkü bir sonraki adım mahkemedir.
İsabet olmuş, kötü sonuçlarıyla yüzleşemeyen doktor mahkemede yüzleşmek istiyor vay anasını.

Back
X