Baktım özel okul yokValla biz gitmiştik Ardahana gayette normal şehir gibi yani coşkusu kalabalığı falan vardır mutlaka özel okul vs.. googledan bak bı
İnş ya hayırlı güzel bir yer olur huzurla yaşayabileceğimiz.Özel okul yok devlet okulunda saat ve mevcutlar beni düşündürüyorCanım benim hakkinizda hayırlısı olsun .
Özel okul yok sanki baktım ama buladım . Birde doğuda iyi bir devlet okulu , iyi bir öğretmen bulmak kolay olur . Umarım hersey istediğiniz gibi olur.
Ya çok sevindim böyle düşünen birine denk geldiğim için.Okullar nasıldı?Karacımıydı eşiniz lojmanlar nasıldı?Benim eşimde askeri personel bizde şuan memleketim olan izmirdeyiz. 3 yıl Ardahan merkez lojmanlardayim inanın bugün tekrar git deseler giderim..
Yazdık orayı en başa.Orasının çıkmasını çok istiyoruz gönlümüzde Kars varKars'ı tercih etme imkanınız varsa orada gayet iyi okullar var. Oranın insanı sıcakkanlı ve moderndir. Zaten turistik faaliyetler nedeniyle bayağı gelişti.
Hakkınızda hayırlısı olsun canımYazdık orayı en başa.Orasının çıkmasını çok istiyoruz gönlümüzde Kars varIğdır Van Ağrı Mardin falanda yazdık.
Sağol kuzum inş ailece gidebileceğimiz huzurla sağlıkla yaşayacağımız bir yer cıkarHakkınızda hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?