Ardahan merkezde yaşayanlar bir el atarmısınız☺️

okyonus

Dua,sabır,şükür...
Pro Üye
8 Şubat 2011
16.424
27.706
798
Merhaba hanımlar.Eşimle eşim askeri personelde bende memurum.Eşimle tayin yüzünden uzun süredir ayrıyız.Devamlı bir tayin döngüsü içerisindeyiz.İlk 2 şarka biz gidemedik eş gitmeyen yere düşmüştü.Şimdi 3. Sarka gidecek eş götürülen yerler arasında Ardahan’da var.8 yaşında oğlum var.Beni düşündüren konu okul ve hastane.Suan İzmirdeyiz özel okulda okuyor.Bakacak kimsemiz yok bende tam gün çalıştığım için bu şekilde devam ettik. Ama Ardahan’da okul konusunda sorun yaşarmıyız en çok bu konu beni düşündürüyor.Özel okul yokmuş.Memnun olduğunuz devlet okulu varmı? Sınıflar çok mu kalabalık?Calısanlar kimsesi olmayanlar nasıl yapıyor etüt falan varmı çocuğun Saat 5e kadar güvende olabileceği.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Ona göre Ardahanı elemek istiyorum.Gerçi yine eş gitmeyen bir garnizon olabilir ama bir umut araştırıyoruz.

Valla biz gitmiştik Ardahana gayette normal şehir gibi yani coşkusu kalabalığı falan vardır mutlaka özel okul vs.. googledan bak bı

Canım benim hakkinizda hayırlısı olsun .

Özel okul yok sanki baktım ama buladım . Birde doğuda iyi bir devlet okulu , iyi bir öğretmen bulmak kolay olur . Umarım hersey istediğiniz gibi olur.

Canım benim hakkinizda hayırlısı olsun .

Özel okul yok sanki baktım ama buladım . Birde doğuda iyi bir devlet okulu , iyi bir öğretmen bulmak kolay olur . Umarım hersey istediğiniz gibi olur.
İnş ya hayırlı güzel bir yer olur huzurla yaşayabileceğimiz.Özel okul yok devlet okulunda saat ve mevcutlar beni düşündürüyor

Benim eşimde askeri personel bizde şuan memleketim olan izmirdeyiz. 3 yıl Ardahan merkez lojmanlardayim inanın bugün tekrar git deseler giderim..

Kars'ı tercih etme imkanınız varsa orada gayet iyi okullar var. Oranın insanı sıcakkanlı ve moderndir. Zaten turistik faaliyetler nedeniyle bayağı gelişti.

Benim eşimde askeri personel bizde şuan memleketim olan izmirdeyiz. 3 yıl Ardahan merkez lojmanlardayim inanın bugün tekrar git deseler giderim..
Ya çok sevindim böyle düşünen birine denk geldiğim için.Okullar nasıldı?Karacımıydı eşiniz lojmanlar nasıldı?

Kars'ı tercih etme imkanınız varsa orada gayet iyi okullar var. Oranın insanı sıcakkanlı ve moderndir. Zaten turistik faaliyetler nedeniyle bayağı gelişti.
Yazdık orayı en başa.Orasının çıkmasını çok istiyoruz gönlümüzde Kars var😀Iğdır Van Ağrı Mardin falanda yazdık.

Back
X