Ardama kardeş geliyor

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
76
688
uzun zamandır istiyor ama hastalığım nedeniyle düşünemiyorduk bile.sonunda Allaha şükür iyiydim ve bebek düşünmeye başlamıştık. Korunmadığımız ilk ay veee oğluma kardeş geliyor

19 mayısta adetimi bekliyordum. 13 mayısta kanda 1.47 çıkmış ve üzülmüştüm.
18 inde idrarda baktım pozitif çıktı.

evett bayanlar ben de hamileyimmm.

hayırlı olsun cnm
kan degerın kac cıkdı ?
ınsallah hayırlısıyla alırsın bebısını kucagına

ben kendim lab. teknikeriyim zaten canım bugün çalışıyorum bakacağım birazdan:)) yazarım çıkınca

ben kendim lab. teknikeriyim zaten canım bugün çalışıyorum bakacağım birazdan:)) yazarım çıkınca

cnm hayırlısı olsun..bende bişey sormak istiyorum sana tecrübelerinden belki bi bilgin vardır:)ben adetime 5 gün kala kanda baktırdım 1.91 çıktı ertesi gün 3.23 oldu bi sonraki gün ise 0.57 çıktı şimdi yarın adet günüm sence yükselme ihtimali varmıdır..bide hastanedeki makina 2 gün önce tamir oldu dediler bu cihazlarda yalnış sonuç çıkarmı acaba?çok soru sordum sanırım cvplarsan sevinirim yinede:)

canım açıkçası bilemiyorum yorum yapmak ynlış olur ama baştan artış güzel görünüyor bir günde 2 katı olmuş gayet güzel ama daha sonra da negatifleşmiş ya düşük yapmışsın ya da cihazın kontrollerini doğru yapamamışlar tamirden döndükten sonra adet günün hele bi geçsin ondan sonra baktır çok daa kafana takma derim. Hakkımızda Hayırlısı tatlım

Allah analı babalı büyütsün aralarında kaç yaş var ve zor oluyor mu çalışıyor musun?? ayy çok sordum

sağol canmm...AMİİİN.aralarında 10 yaş var.
oğlum 10 yaşında,kızım 3 aylık ben baya bi ara verdim
ancak karar verdik ikinciye...kısmet işte.
çalışmıyorum ev hanımıyım.
ama şidi diyom keşke bukadar beklemeseydim...ikisi bir büyürdü negüzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…