Merhaba.Ben 2 buçuk yıl çocuk için uğraştım yapmadığım demediğim yol kalmadı 2 kimyasal ve bir dış gebelikten sonra eşimin morfolojisinin 1 ve ileri hareketinin az olduğunu öğrendik.gecen sene şubatta ilk defa
tüp bebek yaptırdık yumurtalarımın hiç biri döllenmedi kalite problemi var denildi.3 ay impryl artmed kullandık eşimle bunlara ek arı sütü aldık beeo marka onu yedik sabah aç karnına.testere dişli aslan pençesi ve hayıt çayı içtim mayıs ayında tekrar tüp bebek yaptırdık bu kez 8 yumurtadan 3ü döllendi ama hiç biri 5.güne gitmedi yine tedavi yarım kaldı.buradaki msjı da o moral bozukluğuyla yazmıştım.takviyeleri hiç bırakmadım prowomen ve omepaq10 ve arı sütüne devam etti 1yıldır spor yapıyordum ve akdeniz usülü besleniyordum arı sütünü hiç bırakmadım.buradaki msjdan 1 ay sonra doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim ancak 6.haftada kalbi durdu ve ağustosta kürtaj oldum.tabi çok üzüldüm ama yılmadım takviyelere devam ettim sporuma gittim 2 ay sonra takrar hamile kaldım hemde bir iki kere denemiştik rabbim nasip etti.şu an 3 aylık olduk bile çok şükür.ben 5 kere hamile kaldım ve hepsi de doğal yoldan oldu.yani tüp bebek ilaçları bende kaliteyi düşürdü.size tavsiyem önce eşinizin tüm testleri ayrıntılı bir şekilde yapılsın sonra tüm genetik testlerinizi yaptırın.antikorlarınıza tiroidlerinize ayrıntılı testler yaptırın.sonra hayatınızdan paketli gıdaları çıkarın akdeniz usulü beslenin spor yapın ki yumurtalıklara giden damarlar beslensin kan akışı hızlansın.takviye almaya ara vermeyin özellikle arı sütü aslanpençesi ve hayıt çayı bi de bal tarçın karışımı gerçekten kaliteyi arttırıyor bunları araştırın.ayrıca kalite çikolata kisti varsa da düşüyor bazı gizli çikolata kistleri varmış göremeyebiliyor doktorlar buna da baktırın canım.bir ayet var biz sizin kaderinizi çabanıza bağlı kıldık diye.çabalamaktan vazgeçmeyin ben geçmedim aret hoca bu işte uzman araştırdığım kadarıyla.isterseniz görüşün.