mrb arkadaslar.benim bu aralar çok fazla saç dökülmem var.kuaförüm orofluido diye bir markanın argan yağını önerdi.bu markayı kullanan var mı aranızda?ben kararsız kaldım almakta,birazda pahalı.
mrb arkadaslar.benim bu aralar çok fazla saç dökülmem var.kuaförüm orofluido diye bir markanın argan yağını önerdi.bu markayı kullanan var mı aranızda?ben kararsız kaldım almakta,birazda pahalı.
Merhaba, benimde çok fazla saç dökülmem vardı. Kuaförüm bana da argan yağı özlü bir ürün tavsiye etti. Ben çok memnunum ama orofluido ile alakalı bir ürün değil. İsmi Arganrain. Ben sonuçlarından çok memnunum. Fiyatıda kalitesine göre çok daha uygun. Denemeni ve kullanmanı tavsiye ediyorum. Teşekkürler.
bana da kuaförüm önermişti saçlarımın uçları cansızlaşmış diye,bende almıştım orofluido,saçlarda gerçekten işe yarıyo daha parlak görünüyor saçlarım ilk şişe bitti ikincisini aldım şimdi ayrıca şişesi ve kokusu da güzel
bana da kuaförüm önermişti saçlarımın uçları cansızlaşmış diye,bende almıştım orofluido,saçlarda gerçekten işe yarıyo daha parlak görünüyor saçlarım ilk şişe bitti ikincisini aldım şimdi ayrıca şişesi ve kokusu da güzel
aynen ben de orofluido'dan çok memnunum. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Başka kullanan var mı acaba diye merak ettim de, forumda bu konuya rastladım. Demek genel olarak beğenilen bir ürünmüş, iyi bari ben bu yağı kullanıyorum, siz de aynısı mı?