argo konuşan bir üye ile aynı cezayı almak ...

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
uzun süredir üyeliğim geçici olarak pasif konumdaydı... gerekçe ise konuların içerisine yazdığım yorumlardan birinin iki tane üst üste yazılması üzerine diğerini boşaltıp içini noktalarla doldurmam oldu.. neyse sitemin kuralları gereği yasakmış aldım cezamı fakat forumu ziyaretçi olarak gezerken konulardan birinde küfür içerikli ağır konuşan bir üyede aynı cezayı almış o dikkatimi çekti ... bu haksızlık olmuyo mu? :ssz:

Aynı cezayı aldığını nasıl anladınız?
Ceza alan üyelerin hepsinde Geçici olarak hesap pasiftir yazar fakat bu aynı cezayı aldığını göstermez
Ceza puanı ve ceza süresi cezaya göre değişir
Bunu da sadece yönetici ve cezayı alan üyenin kendisi bilir,görür

aynı mesajım iki kere gittiğinde ben de birini silip mesaj tekrarı.................... yazıyorum. yasak mı böyle yapmak, bilmiyodum ben?

benim internet bağlantımdan dolayı bazen yazdıklarım 3-4 defa çıkıyo bende diğerlerini ................ yaparak siliyorum kpss topiğinde çok oluyo bu yasakmı bende bilmiyodum :53:

Aynı yorumu defalarca farkında olmadan göndermeye ben kendimce çözüm buldum..
Sizde deneyin.
Mesela yorum yazıp göndere basıyoruz o sırada çook bekletiyo ya hani bağlantı bizi.
Biz de gitmedi sanıp defalaraca göndere basıyoruz.
O yüzden bi sürü yorum çıkıyo.
Yapılacak olan şu.Bi kez göndere bastıktan sonra bağlantı sizi bekletirken siz o sırada F5 e basın sayfa yenilensin.Sonra konu sayfasına geri dönün zaten yorumunuz gönderilmiş oluyo.
Bu kadar :31:

sanırım sadece ........... yapılmaması gerekiyor.mesaj tekrarı gibi bir ileti yazarak açıklama yapmak gerekiyor.öyle gözlemledim.

küfür eden biride geçici olarak pasif oluyor mesaj tekrarında noktayı dolduranda ... üstelik daha önceleride çok yapıyordum ben bunu ceza olduğunu bilmiyordum ama bir dizinin topiğinde yazdığım yorumdan sonra oldu nedense ... bilemiyor yani haksızlık olduğunu düşünüyorum ben .....:51:

küfür eden biride geçici olarak pasif oluyor mesaj tekrarında noktayı dolduranda ... üstelik daha önceleride çok yapıyordum ben bunu ceza olduğunu bilmiyordum ama bir dizinin topiğinde yazdığım yorumdan sonra oldu nedense ... bilemiyor yani haksızlık olduğunu düşünüyorum ben .....:51:

Dediğim gibi ceza alan her üye için yazı aynıdır
Ama cezanın türüne göre ceza puanı ve süresi farklıdır
Farkedilip yönetime bildirildiyse ceza almışsınızdır
Diğerleri farkedilmemiştir

Mesaj tekrarı olursa Madamiks'in de dediği gibi
Bırakın öyle kalsın

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu.. Silip mesaj tekrarı yazdığı için herkes bende kervana katılanlardandım. :)

anamm bende bilmiyodum ama sebep yazan yere mesaj tekrarı yazıyodum ondan banlanmamışım demek ki.. bundan sonra dikkat etmek lazım.. kuralları okumaya üşenmesek bilicez de işte üşendiğimizden okumuyoruz :10:

Back
X