Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kaldınız mıBen kullandım, sebepsizdi, propolis yoktu yalnizca. İnşallah sizde güzel haberlerle gelin![]()
Evet çok şükürHamile kaldınız mı
Nekadar kullandınız bide ölçü olarak günde nasıl kullandınızEvet çok şükür
Adetken başlayıp yumurtlama tarihine kadar sabah aç karna 1 tatlı kasigina yakın tükettim ama yumurtlama zamanı gelince kullanılmıyor, o ara yürüyüş yaptım rahimdeki kan akışını hizlandiriyormus, omega3 takviyesi kullandim yumurtalarin kalitesini artırıyormus, d vitaminim düşüktü d vit kullandim, b12 normaldi ama Dr yumurta kalitesini artırıyor diye yine de verdi onu da kullandim, demir zaten hepimizde eksik onu zaten kullanıyordum. Sağlıklı beslenin, stres yapmayın bana böyle diyenlere nasıl olacak diyordum ama gerçekten stres en büyük düşman, kendinizi ne rahatlatıyorsa onu yapın, gezin dua edin size ne iyi geliyorsa..söylediğim vitaminleri 3 aya yakın kullandim, son ay onlarla beraber qri sütü bal polen kullanıp yürüyüş yaptımNekadar kullandınız bide ölçü olarak günde nasıl kullandınız
Anladım çok teşekkür ederim ben rahim filmi çekindim iki gün önce küçük polip olduğunu öğrendim oradaki doktor engel olmayacağını söyledi bu arı sütü acaba besler mi polip iAdetken başlayıp yumurtlama tarihine kadar sabah aç karna 1 tatlı kasigina yakın tükettim ama yumurtlama zamanı gelince kullanılmıyor, o ara yürüyüş yaptım rahimdeki kan akışını hizlandiriyormus, omega3 takviyesi kullandim yumurtalarin kalitesini artırıyormus, d vitaminim düşüktü d vit kullandim, b12 normaldi ama Dr yumurta kalitesini artırıyor diye yine de verdi onu da kullandim, demir zaten hepimizde eksik onu zaten kullanıyordum. Sağlıklı beslenin, stres yapmayın bana böyle diyenlere nasıl olacak diyordum ama gerçekten stres en büyük düşman, kendinizi ne rahatlatıyorsa onu yapın, gezin dua edin size ne iyi geliyorsa..söylediğim vitaminleri 3 aya yakın kullandim, son ay onlarla beraber qri sütü bal polen kullanıp yürüyüş yaptım
Onu hiç bilmiyorum ama mutlaka araştırın, arkadaşımın göğsünde beze gibi bir şey vardı onu bekleyebilir diye kullanmadı o, Arı sütü satan yerlere ya da doktorunuza sorabilirsiniz, internette bilgi var mı bilmiyorum amaAnladım çok teşekkür ederim ben rahim filmi çekindim iki gün önce küçük polip olduğunu öğrendim oradaki doktor engel olmayacağını söyledi bu arı sütü acaba besler mi polip i
Hangi marka kullandiniz oranlari neydi lutfen yazar misinizAdetken başlayıp yumurtlama tarihine kadar sabah aç karna 1 tatlı kasigina yakın tükettim ama yumurtlama zamanı gelince kullanılmıyor, o ara yürüyüş yaptım rahimdeki kan akışını hizlandiriyormus, omega3 takviyesi kullandim yumurtalarin kalitesini artırıyormus, d vitaminim düşüktü d vit kullandim, b12 normaldi ama Dr yumurta kalitesini artırıyor diye yine de verdi onu da kullandim, demir zaten hepimizde eksik onu zaten kullanıyordum. Sağlıklı beslenin, stres yapmayın bana böyle diyenlere nasıl olacak diyordum ama gerçekten stres en büyük düşman, kendinizi ne rahatlatıyorsa onu yapın, gezin dua edin size ne iyi geliyorsa..söylediğim vitaminleri 3 aya yakın kullandim, son ay onlarla beraber qri sütü bal polen kullanıp yürüyüş yaptım
Egricayir marka kullandim ben, orda zaten bi tane bu karısımdan varHangi marka kullandiniz oranlari neydi lutfen yazar misiniz
Bence çok güzel bi karışım bende kullandım klomen tedavisinde baya faydası oldu 6 yumurtam oluştuEgricayir marka kullandim ben, orda zaten bi tane bu karısımdan var