Anket Ari sutu ile hamile kaldigini dusunenler..gercekten faydalimi hamilelik icin..yoksa sehir efsanesimi..

Ari sutu hamilelik iliskisi

• Ari sutu kullandim hamile kaldim

OY: 5 26,3%
  • Ari sutu kullandim ama hamileligimde etkili oldugunu dusunmuyorum..

OY: 2 10,5%
  • Ari sutu kullandim ama hamile degilim

OY: 4 21,1%
  • Ari sutunu kullaniyorum suan icin sonuclarini beklemekteyim

OY: 8 42,1%

• Ankete Katılan
    19

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Arkadaslar ari sutu ile ilgili bi cok topik var..ve arisutu ile hamile kaldigini dusunenler..aramizda varmi..kimileri kesin etkili oldugunu dusunuyor..kimileride etkili olmadigi kanisinda..ari sutunu kullanan arkadaslar ankete katilirsa cok sevinirim..en azindan sehir efsanesiyse..gozle gorulur bir veri elde edebilirizz..tesekkur ederimm...

Ben varım tesadüf mü bilmiyorum ama 2 aydır arı sütü propolis kullanıyorum ve 9 yıllık evliyim çocuğum olmuyor...
Temmuz da 3. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık adetim gelmedi ve normal yolla hamile olduğumu öğrendim...
Kanda ve idrarda pozitif di değerim 208..
Sonra 6. Haftada bebeği kaybettik düştü..
Ben arı sütü 'nün çok iyi geldiğini düşünüyorum...

Ben arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum geçen ay kontrole gittim yumurtam 22 mm olmustu ama sağ tüpüm yok sağ taraftan olmustu yani ben öyle faydasını gördüm ayrıca hayıt tohumu ve Aslan pençesi kaynatıp içiyorum
Canim daha once peki yumurtan daha once olculdumu hic..kac mm cikiyordu..sayida degisiklik oldumu

Ben varım tesadüf mü bilmiyorum ama 2 aydır arı sütü propolis kullanıyorum ve 9 yıllık evliyim çocuğum olmuyor...
Temmuz da 3. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık adetim gelmedi ve normal yolla hamile olduğumu öğrendim...
Kanda ve idrarda pozitif di değerim 208..
Sonra 6. Haftada bebeği kaybettik düştü..
Ben arı sütü 'nün çok iyi geldiğini düşünüyorum...
Bende 5 gundur kullanmaya basladim canim saf olanini..daha oncekileri hep marketten almistim..karisim seklindeydi..icerigindede..yuzde3 yada yuzde 6 felan oluyo zaten ari sutu..bu sefer yuzde 100 ari sutu olanindan aldim..benimde eylulde belli olcak kontrolde..

Bende 5 gundur kullanmaya basladim canim saf olanini..daha oncekileri hep marketten almistim..karisim seklindeydi..icerigindede..yuzde3 yada yuzde 6 felan oluyo zaten ari sutu..bu sefer yuzde 100 ari sutu olanindan aldim..benimde eylulde belli olcak kontrolde..
Screenshot_20200808-143731_Samsung Internet.webp

Canim daha once peki yumurtan daha once olculdumu hic..kac mm cikiyordu..sayida degisiklik oldumu
Daha önce hiç ölçmedim benim amh değerim düşük yumurta rezervim az kalitesi de çok iyi değil açıkçası bir kere doktor ilaç verdi o ilaçla yine 22 mm oldu ovulasyon testiyle takip ediyorum bu ay baktım teste de baya koyuydu açıkçası bende faydası oldu ama boş oldu tüpümden dolayı

Canim aynisindan bende aldim..ama icinde bunun yuzd3 yada yuzde 6 ari sutu var icerigine bak bi..propoliste o civarda..gerisi hep ball..

Zaten sadece arı sütü veya propolis zararlı olur diye bal ile karıştırılmış canım..
Benim bi arkadaşım 5 yıl sonra hamile kaldı nasıl oldu diye sordum.. propolis i damla şeklinde aldım bal a bikac damla has bala karıştırıp içtim dedi.. şuan 6 aylık hamile..
Çok fazlası zararlı bence eminim bu dozu kararında yapmışlardır.. bir doktor da demişti doz artışı olduğu zaman yarar yerine zarar verebilir dikkatli olmak lazım...
Zaten içinde bilgi vermek için kağıt koymuşlar orda şöyle yazıyordu...
Sperm ve yumurta kalitesini artırıyor... bağışıklık sistemini güçlendiriyor..
Eylülde tüp bebek tedavisine başlayacağız..
Bakalım kaç yumurta çıkacak..
Önceki tedavim de 6 yumurtanın 5 i döllendi ve 5. Güne gitti... merak ediyorum şimdi bir fark olacak mı.... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Ben arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum geçen ay kontrole gittim yumurtam 22 mm olmustu ama sağ tüpüm yok sağ taraftan olmustu yani ben öyle faydasını gördüm ayrıca hayıt tohumu ve Aslan pençesi kaynatıp içiyorum

Canım Benim de tek tüpüm var sağ tüp alındı hidrosalpenks den dolayı.. ve ben 2 ay arı sütü propolis kullandım sol tüp ile normal yolla hamile kaldım...

Ben kendim özel karışım yaptırıyorum canım bu işle uğraşan bir sayfa var ben istediğim gramları söylüyorum o hazırlıyor geçen ay karışımda 25 gram arı sütü bıraktırmıştım bu ay 50 gram istedim ben orijinal ayrı ayrı ürünlerden karışım yaptırıyorum

Canım Benim de tek tüpüm var sağ tüp alındı hidrosalpenks den dolayı.. ve ben 2 ay arı sütü propolis kullandım sol tüp ile normal yolla hamile kaldım...
Ne güzel benim amh değerim düşük canım yumurta rezervim az geçen ay yumurtam olmayan tüpten geldi acaba bu ay soldan gelir mi bilmiyorum

250 gram bal 125 gram polen 20 ml propolis bu ay 50 gram arı sütü eklettim bu karışıma sizin kullandıgınızdakiler kaç gram yazıyor

Zaten sadece arı sütü veya propolis zararlı olur diye bal ile karıştırılmış canım..
Benim bi arkadaşım 5 yıl sonra hamile kaldı nasıl oldu diye sordum.. propolis i damla şeklinde aldım bal a bikac damla has bala karıştırıp içtim dedi.. şuan 6 aylık hamile..
Çok fazlası zararlı bence eminim bu dozu kararında yapmışlardır.. bir doktor da demişti doz artışı olduğu zaman yarar yerine zarar verebilir dikkatli olmak lazım...
Zaten içinde bilgi vermek için kağıt koymuşlar orda şöyle yazıyordu...
Sperm ve yumurta kalitesini artırıyor... bağışıklık sistemini güçlendiriyor..
Eylülde tüp bebek tedavisine başlayacağız..
Bakalım kaç yumurta çıkacak..
Önceki tedavim de 6 yumurtanın 5 i döllendi ve 5. Güne gitti... merak ediyorum şimdi bir fark olacak mı.... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Sizde de mi amh düşüklüğü var ?

Daha önce hiç ölçmedim benim amh değerim düşük yumurta rezervim az kalitesi de çok iyi değil açıkçası bir kere doktor ilaç verdi o ilaçla yine 22 mm oldu ovulasyon testiyle takip ediyorum bu ay baktım teste de baya koyuydu açıkçası bende faydası oldu ama boş oldu tüpümden dolayı
Amh düşük olunca kalitede etkileniyor malesef ben de arı sütü bal polen larıstırup yiyordum faydası oldu mu bilmiyorum aynı zamand atüp bebek doktorumun verdiği vitaninleri de kullanıyordum çünkü

Sizde de mi amh düşüklüğü var ?

Yok canım benim amh 2.5
Bende tüpde sıvı vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik temmuzda randevum vardı adetim gelmedi normal yolla hamile kaldım.. 6. Haftada bebeği kaybettik düştü... 😭

Yok canım benim amh 2.5
Bende tüpde sıvı vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı tüp bebek tedavisine geçtik temmuzda randevum vardı adetim gelmedi normal yolla hamile kaldım.. 6. Haftada bebeği kaybettik düştü... 😭
Merhaba ayni durum bende de var maalesef bnm de hersey normalyumurtlama takibiyle her denemde hamile kaldim ama 2 si dis gebelik,biri belirsiz biri de kendinden sonlandi.sol tupum iyi,rahime histeroskopi de yapildi. durumda ama.yas da 32.beklemek mi tüp mu..allah yardimcimiz olsun..😕😕

Back
X