Anket Ari sutu ile hamile kaldigini dusunenler..gercekten faydalimi hamilelik icin..yoksa sehir efsanesimi..

Ari sutu hamilelik iliskisi

• Ari sutu kullandim hamile kaldim

OY: 5 26,3%
  • Ari sutu kullandim ama hamileligimde etkili oldugunu dusunmuyorum..

OY: 2 10,5%
  • Ari sutu kullandim ama hamile degilim

OY: 4 21,1%
  • Ari sutunu kullaniyorum suan icin sonuclarini beklemekteyim

OY: 8 42,1%

• Ankete Katılan
    19
Merhaba ayni durum bende de var maalesef bnm de hersey normalyumurtlama takibiyle her denemde hamile kaldim ama 2 si dis gebelik,biri belirsiz biri de kendinden sonlandi.sol tupum iyi,rahime histeroskopi de yapildi. durumda ama.yas da 32.beklemek mi tüp mu..allah yardimcimiz olsun..😕😕

Merhaba canım bende 33 yaşındayım..
Eşimle ortak kararımız tüp bebek oldu eylül de nasipse tüp bebek tedavisine yeniden başlayacağız.. belki normal yolla yine olur ama dediğin gibi yaş geçiyor... ve ben çok üzülüyorum.. elimizden geleni yapalım taktir allahın nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Inşallah... bence sende devam et...

Merhaba canım bende 33 yaşındayım..
Eşimle ortak kararımız tüp bebek oldu eylül de nasipse tüp bebek tedavisine yeniden başlayacağız.. belki normal yolla yine olur ama dediğin gibi yaş geçiyor... ve ben çok üzülüyorum.. elimizden geleni yapalım taktir allahın nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Inşallah... bence sende devam et...
Evet insan uzulmuyor degil ama,kendimize zarar vermekten baska hicbirseye yaramiyor maalesef.etrafimda bir cok kez tup bebek deneyip,artik biraktiklarinda kendiliginden kalanlar da var...ben de dogalliktan yanayim ama.maksimum 2 ay beklerim heralde😉sut maydonoz kurunu deniyorum.hayirlisi bakalim..

mformomdata mformomdata ahm değeriniz kaçtı banada dşük dediler 0.252 di değerim ilk denememiz olumsuz oldu. Hangi hastanede yaptırdınız doktorunuz kimdi. Bu arada hayırlı olsun hepimize nasip etsin Allah.

mformomdata mformomdata ahm değeriniz kaçtı banada dşük dediler 0.252 di değerim ilk denememiz olumsuz oldu. Hangi hastanede yaptırdınız doktorunuz kimdi. Bu arada hayırlı olsun hepimize nasip etsin Allah.
Canım 0.65 di 2017 de sonra ankara başkentte ölçtürdüm 1.04 çıktı 2 ay sonra. Ama tedavimi 2018 de Adana başkentte yaptırdım ilk seferde tuttu çok şükür 19 aylık bir kızım var 💕

Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah benim kafamda çok karışık doktor değiştirsem mi diye ne yapıcam bilemiyorum.

Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah benim kafamda çok karışık doktor değiştirsem mi diye ne yapıcam bilemiyorum.
Yani bu süreçte doktora senin güvenebilmrn çok önemli çünkü bu süreçte psikoloji de iyi olmalı içine sinmediyse değiştir. Ben çok araştırdım 1 sene kendimi her türlü hazırlamaya çalıştım. Önce doğal yöntemler denedim bi yamdan tüp bebek sürecine adapte olmaya çslıltım araştırdım, bi yandan temiz beslenmeye ve takviye vitaminlere başladım, bi yandan rahim anomalisi problemlerimi çözdük ve rahmimin iyileşmedini bekledi k derken hazır olduğumda da tüp bebeğe başladık.
Peki sen nerdesin ve ilk defa mı başlayacaksın.

Ben Kocaeli deyim evet İlk defa denedik ama olumsuz oldu. Eşimde sprem hızı sorunu vardı. Başladık tüp bebek tedavisine bu sefer bende 5 yumurtadan başka yumurta olmadığını ögrendik folik asit verdiler onu kullanıyorum. İlk denemede yumurta orta kaliteli dediler embiyo iyi kalite değil dedi ama Bi ihtimal anne rahminde tutma şansı daha yüksek diye transfer edildi ama olumsuz oldu.

Ben Kocaeli deyim evet İlk defa denedik ama olumsuz oldu. Eşimde sprem hızı sorunu vardı. Başladık tüp bebek tedavisine bu sefer bende 5 yumurtadan başka yumurta olmadığını ögrendik folik asit verdiler onu kullanıyorum. İlk denemede yumurta orta kaliteli dediler embiyo iyi kalite değil dedi ama Bi ihtimal anne rahminde tutma şansı daha yüksek diye transfer edildi ama olumsuz oldu.
Kacinci gun embriyoauydu canim..ims teknigi var..eger bir daha dusunursen..spermi 6000 kat buyutup en iyisi seciliyomus..

Ben arı sütü bal polen propolis karışımı kullanıyorum geçen ay kontrole gittim yumurtam 22 mm olmustu ama sağ tüpüm yok sağ taraftan olmustu yani ben öyle faydasını gördüm ayrıca hayıt tohumu ve Aslan pençesi kaynatıp içiyorum
Canım hamgi marka kullanıyorsun
Bende almak istiyorum da marka araştırıyorum

Keşke hangi sayfa olduğunu ya da nereye yaptirdiginizi yazsanız bizler de faydalanırdik 😔

Valla canım marka değil bir sayfan karışım hazırlatıyorum çok çok çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Keşke hangi sayfa olduğunu ya da nereye yaptirdiginizi yazsanız bizler de faydalanırdik
😔

Back
X