arkadaslar arı sütü kısırlık tedavisinde kullanılan muhteşem bırseymiş bugun ogrendım arastırıyorum ıyı ve kalıtelı bı yerden almayı dusunuyorum kullanan bilen faydasını gören var mı lütfen bilgi verir misiniz sağolun
aldın mı canım?
aldım canım cumartesı gununden berı esımlle beraber sabah aksam alıyoruz. allahın ıznıyle bu ay faydasını gormeyı umuyorum heyecanlaarı dunyası dıye bı sıteden aldım canım.
inşallah yarar güzel haberlerini bekliyorum😊
saol canım cumlesıyle beraber bende sıfamı buluyum ınsallah. hepımız muradımıza erelım ınsallah. sen tedavı goruormusun canım ?
bende ünvde bir doğa bilimci var bizim ailenin tanıdığı onun yazdığı bir reçete var işte çeşitli tohumlar otlar onu kullanacağız eşimle birde o polen demişti aç karnına onu yapmayı düşünüyorum.inşallah hemen hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
amin canım inşallah. sende tıbbı anlamda bı sorun yok anladıgım kadarıyla dımı ? benım yumurtalar yeterlı buyukluge ulasmıormusda klomen kullanıyorum bu ıkıncı ayım. yasın kac bu arada canm
eşimde genetik bir sorun varmış sperm sayısı az.4 tüp yaptık hiç tutmadı.35 canım.yaşım kıritik.senin kaç?tüp bebek mi yapıyorsun aşılamamı?
yok ben daha ıkı aydır tedavıdeyım yasım 23 ecen ay klomele yumruta buyudu catladı ama gebelık olusmadı bu ıkıncı ayım bakalım hayırlısı hepımız ıcın canım.
çörek otu bal zencefil soğan kürleri var bunların yararını ben gördüm bir dene istersen hem yumurta sayısını artırıyor hemde kalitesini
ılk ay bal tarcın corek otu kullandım dedıgım gıbı yumurta buyuyo catlıyorda ama gebelık olmuyobu ay allahın ıznıyle hepimize inşallah nasip etsin rabbim
inşallah canım müjdeni bekliyorum😉 iyi düşün iyi olsun. kimlerin çocuğu oluyor senin hayli hayli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?