Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de almayı düşünüyorum. Bir çay kaşığı kadar dilinizin altına koyup emin diyorlar. Yutmayın deniyor.Merhaba, amh düşük olduğu için ayda 1-2 yumurta görünüyor. Geçen ay 3 toplandı ama kalitesiz çıktı. Arı sütü duydum ve hemen aldım. Kullanımı nasıl ben her sabah çay kaşığı yiyorum doğru mu?
Başka öneriniz olur mu?
Arı sütü kullanıp yumurta sayısı artan oldu mu?
Saf arı sütünü çay kaşığı ile değil de tahta kaşıkla tüketin. Ben her sabah aç karnına dil altına koyup emiyordum.Ben de sabah aç bir çay kaşığı direkt yiyorum ama kaç gün kullanmalıyım ne kadar yemeliyim bilmiyorum![]()
Sadece arı sütü değil diğer bütün tahlillerinizi yaptırıp eksik vitaminlerinizi kullanırsanız ve beslenme şeklinizi değiştirirseniz faydası olabilir.Merhaba, amh düşük olduğu için ayda 1-2 yumurta görünüyor. Geçen ay 3 toplandı ama kalitesiz çıktı. Arı sütü duydum ve hemen aldım. Kullanımı nasıl ben her sabah çay kaşığı yiyorum doğru mu?
Başka öneriniz olur mu?
Saf arı sütü alsanız daha iyi.Benim ki saf değil balparmak aldım bal,polen, propolis ve arı sütü karışım. Arı sütü %3 müş
Yumurta kalitesi için mutlaka kuru incir de tüketinMerhaba, amh düşük olduğu için ayda 1-2 yumurta görünüyor. Geçen ay 3 toplandı ama kalitesiz çıktı. Arı sütü duydum ve hemen aldım. Kullanımı nasıl ben her sabah çay kaşığı yiyorum doğru mu?
Başka öneriniz olur mu?
Hangisinin faydası olur bilinmez ki. Ben faydası olur umuduyla kullanıyordum. Bir de doktorum bana DHEA hormonu kullandırıyordu.Faydası oluyor mu gerçekten
Merhaba yumurta sayınız arttı mı peki ultrasonda?Merhaba ben mfk ürünlerinden kullanmıştım 3 ay arı sütü hapida vardı içinde amh değerim gerçekten arttı ama hamile kalamadim tüp bebek tedavisindeyim şu an
TeşekkürlerEvet normal yaşım 32 4 tane fln görüyorlardi hatta dr yasina gore sinirda eh iste fln iodu 1.96 gelmisti sonra 2.76 oldu neden bilmiirum ben hwp artan bir deger olarak bilmezdim onu ultrasonda da 7 8 er gördüler ama belkide zayıflamış arkadaki reservi mi aktif etti napti bilmiyorum o eş paketi reserve annh ve advictor kullanmistim ama ben hamile kalamadim amh artsada ve yumurta görülsede daha fazla tüp bebek tedavisi görüyorum dediğim gibi doğal denedik asilama denedik hiç biri kısmet olmadı hersey Allahtan Allahim hepimizin yardımcısı olsun ayrıca her takviye ilaç herkse yaramayabilir tavsiye gibi değilde sadece basima geleni söylüyorum
Benim de amh çok düşük denemediğim yöntem kalmadı arı sütü kullanıyorum amh 0, 003 neredeyse yok beslenmeme çok dikkat ediyorum arı sütü kullanıyorum ben de 3 ay kullanmak gerekiyormuşMerhaba, amh düşük olduğu için ayda 1-2 yumurta görünüyor. Geçen ay 3 toplandı ama kalitesiz çıktı. Arı sütü duydum ve hemen aldım. Kullanımı nasıl ben her sabah çay kaşığı yiyorum doğru mu?
Başka öneriniz olur mu?
Merhaba işe yarıyor mu ? Yumurta toplanabildi mi? Embriyo olmuştu mu acaba sizin?Benim de amh çok düşük denemediğim yöntem kalmadı arı sütü kullanıyorum amh 0, 003 neredeyse yok beslenmeme çok dikkat ediyorum arı sütü kullanıyorum ben de 3 ay kullanmak gerekiyormuş
İncir tüket hemde cok zeytonyagına koy 10 serin karanlıkta sakla sonra sabah aksam 2 ser ye üçer ben acıktıkca yardım prolaktın sut hormumj yuksek degılse kullanman uygundurBenim de amh çok düşük denemediğim yöntem kalmadı arı sütü kullanıyorum amh 0, 003 neredeyse yok beslenmeme çok dikkat ediyorum arı sütü kullanıyorum ben de 3 ay kullanmak gerekiyormuş