ARI SÜTÜ die bi tablet var 1001 derde deva..sağlıklı kilo aldırıyo yağ olarak deilde eşit olarak kaslardan alıyosunuz.. boyum 170 kilom 50'di....2 haftada 2 kilo aldım şuan 52 kiloyum.. herkesin rahatlıkla kullanabileceği tamamen bitkisel tablet..aktarlardan bulabilirsiniz.. netten arı sütünün faydalarını kesin araştırın derim..
bende arı sütü polen bide bişi karışımı içtim banamısın dememişti inşallah kiloların sende kalır kaybetmessin.bende fatihte ünlü bi aktar varmış oraya gidip istişare yapmayı düşünüyorum off
bi 55 olduğumu görsem
ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana
Aktardan filan değilde bulabiliyosanız muğladan getirtin arı sütlerini, biz çocukken babam bize muğladan getirtti.hakiki.çok ufak tefek bişeydik, boylar arttı kilo aldık, şimdi maşallahımız var. En küçüğüüzün boyu 1,72... şuanda ne kadar etkilidir bilemiyorum ama küçük çocuklara ergenlere mutlaka tavsye edin derim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?