Arı sütü

TubaKaya

Hayallerinin peşinde
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
83
1
86
35
Malatya
ARI SÜTÜ die bi tablet var 1001 derde deva..sağlıklı kilo aldırıyo yağ olarak deilde eşit olarak kaslardan alıyosunuz.. boyum 170 kilom 50'di....2 haftada 2 kilo aldım şuan 52 kiloyum.. herkesin rahatlıkla kullanabileceği tamamen bitkisel tablet..aktarlardan bulabilirsiniz.. netten arı sütünün faydalarını kesin araştırın derim..

evt bnde faydasını duymustm paylasımın ıcın tesekrler canm peki tablet olarak almasak olurmu

ARI SÜTÜ die bi tablet var 1001 derde deva..sağlıklı kilo aldırıyo yağ olarak deilde eşit olarak kaslardan alıyosunuz.. boyum 170 kilom 50'di....2 haftada 2 kilo aldım şuan 52 kiloyum.. herkesin rahatlıkla kullanabileceği tamamen bitkisel tablet..aktarlardan bulabilirsiniz.. netten arı sütünün faydalarını kesin araştırın derim..

canm bunun peki fiyatı ne kadar yardımcı olursan sevınırm

bende arı sütü polen bide bişi karışımı içtim banamısın dememişti inşallah kiloların sende kalır kaybetmessin.bende fatihte ünlü bi aktar varmış oraya gidip istişare yapmayı düşünüyorum off
bi 55 olduğumu görsem :53::62:

bende arı sütü polen bide bişi karışımı içtim banamısın dememişti inşallah kiloların sende kalır kaybetmessin.bende fatihte ünlü bi aktar varmış oraya gidip istişare yapmayı düşünüyorum off
bi 55 olduğumu görsem :53::62:

canm sen bu arı sutunu ıctıgınde kılo mu aldn yok kılomu verdn anlıyamadn

pawer vital arı sütü polen bal karışımı içtim ben faydası olmadı canım.
ama bunu da denemeye değer.ben aktardan bira mayası kapsülüde içtim oda pek etkilemedi.sağlık sorunum yok şükürler olsun ama alamadım çok uyuma gibi bi sorunun yoksa prakten şurup iç ben bekarken içtim 3 kilo aldım.doktor tavsiyesi ile.şimdi evliyim iş güç çok uyursam bütün işler kalır.o sebep içemiyorum arı sütü kapsülünü araştıracağım

kilo alan arkadaşım varmı gelişmeler sende bizi haberdar et:29:

anladım cnm saol bn de şekerli ballı çerez karısımı aldm bakalm bunun faydasını gorebılecekmıyiz

ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana :64::64:

Aktardan filan değilde bulabiliyosanız muğladan getirtin arı sütlerini, biz çocukken babam bize muğladan getirtti.hakiki.çok ufak tefek bişeydik, boylar arttı kilo aldık, şimdi maşallahımız var. En küçüğüüzün boyu 1,72... şuanda ne kadar etkilidir bilemiyorum ama küçük çocuklara ergenlere mutlaka tavsye edin derim ...

Birde içinde poleni olan minik şişelerde olanıtercih edin şurup tarzında olanlar çok etkili değil ...

ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana :64::64:

kardeş sen heryere aynı şeyi yazmışsın millet soruyor cevap vermiyorsun ürün pazarlayan bir arkadaşsın sanırım ama insanları bu şekilde merakta bırakıp sinirlendirme burdan site yöneticilerinide uyarıyorum lütfen seyyar satıcıları aramıza sokmayınnnnnn.

Aktardan filan değilde bulabiliyosanız muğladan getirtin arı sütlerini, biz çocukken babam bize muğladan getirtti.hakiki.çok ufak tefek bişeydik, boylar arttı kilo aldık, şimdi maşallahımız var. En küçüğüüzün boyu 1,72... şuanda ne kadar etkilidir bilemiyorum ama küçük çocuklara ergenlere mutlaka tavsye edin derim ...

bilıorm canm kucuk sıselerdekı olanları pekı tam ne kadar kulanmalıyımkı etkısını gormelıym

Back
X