arı sutu

zahide_30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
216
6
46
44
Konya
kızlar arı sütü hakkında bılgısı olan varmı ben polıkıstık hastasıyım bu sıteye yenı uye oldum cogu seyı okudum ben 3.5 yıllık evlıyım ilk sene mıgrenım oldugu için 3 aylık ignelerle korunduk ve 4kere bu igneden oldum sonrasın da 2. sene otomatık olarak bu ıgne korudu 3. sene tedavıye başladık yumurtalık takıbı klomen kullandım ıkı kere ama sonuc yok yumurtam buyumemıs catlatma yapalım dedıler bende korktum tedavıyıbıraktım simdi agustos 17 de adet oldum doktora gıdeyım tedavıye başlayım dedım ve ADETIN 5. GUNU KLOMENE BAŞLADIM DOKTOR B VITAMINI VE FOLIK ASITTE VERDI YANIDA ARI SUTU İÇ DEDI ALDIM 3 GUNDUR İLACLARI VE ARI SUTUNU DUZENLI KULLANIYORUM KULLANIP YARARI VE ZARARINI GOREN VARMI:98:BENDEKI RESIM BOLE

geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede bu sorundan kurtulursun .

sorunu şimdi gördüm, geç bi cevap olacak, bu yüzden işine yarar mı bilemem ama beni bildiğim kadarıyla arı sütü bala benzeyen bişey. vücudu güçlendirici etkisi var. ek besin yani .

ama ilaç etkilişimi var mıdır yok mudur diye soruyorsan, olduğunu sanmıyorum, sen gene de iyi bir aktara danış derim :34: gerçi öyle bişey olsa doktor da sana iç demezdi

Back