arife günü çalışmak????

sevimli_cirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
823
20
98
ben büyük bi işhanında çalışıyorum.bugün arife olduğu için biçok işyeri açmadı ve çoğunlukta öğlen çıktı.bende faceye saat 12,43.... işteyim yazdım.bi süre sonra patron geldi.odasına çağırdı ve nekadar para istiyosun dedi.maaşım neyse onu istiyorum dedim(normalde ayın 1 i maaşım) maaşına daha 4 gün var ne maaşı istiyosun dedi.ben yoksa dursun istemiyorum önemli değil dedim.yoooo param var ama vermek istemiyorum dedi.ben para istemiyorum dedim.çıkarıp 500 lira verdi.kalanını maaşında hesaplaşırız dedi..10 15 dk sonra odasından çıktı.kaçta çıkacaksın sen dedi.bende patronun yüzüne baktım.faceye kahirlenir gibi halen işteyim yazmışsın dedi.normalde akşam çıkıyosun işten dedi..evet normalde öyle ama dedim..normal çıkışımız 6, 30 s... hanım dedi.tamam dedim.o saatte çıkarım.hadi görüşürüz dedi güldü ve gitti.herkes çarşı pazar dolaşırken ben 4 duvarın bekçiliğini yapıyorum.benimde evim eşim ve çocuğum var.bu akşam bide mevlüt okutucam ben.hangisine yetişicem bilmiyorumki((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…