Arifeye gelmeden bayrami gordum arkadaslar

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
Dun konu acmistim okuyan bilir tatile gidecektk bayrama uZatmayayim kaynanamlar gelecekms. Nese Kabul ettim tabi istemeyerek cunku evlensim esim dogu gorevndeydi 2 yili Dort duvar arasind a gecirdm derken hamile kaldim bebek geldi sonra ikinci bebek meklekete BÜYÜK ziyareti Falan derken hep bizim tail engellendi
yine bisi demedm aksam geldi ne yaptin konustun mu annenlerle dedim konustum daha belligerent deil dedi iyi o zaman sakin usteleme sende dedim bende o ne demek ole die bi cildirdi so...rm tattline demesn mi sok oldm bisi de diemedm ilk defa kufurlu konustu benimle cok kizdim sonra bende bu soLerinden sonra artik misafir Falan Kabul etmiyorum dedim oda defol git burasi benm evim istedigi zaman gelir Annem Babam dedi beni kovdu valizimi hazirladim arkadaslar cok ciddi yorumlar bekliyorum siz olsaniz ne yapardiniz

Bu erkekler hep böyle malesef.
Madem bu duruma gelmişsiniz bu duruşunuzu sergileyin bence.
Çok hoş bir tavır ve konuşma olmamış eşiniz tarafından ama ayrılmak için acele etmeyin bence.
Keşke bu erkekler önce kendi yuvalarını ve huzurlarını düşünseler.
Geri adım attığınızda bu insanlar tepenizden inmeyecek malesef, eşiniz de cidden böyle bir konu yüzünden
sizden vazgeçiyorsa varsın vazgeçsin diyebiliyorum ben.
Benim evimde huzurum yoksa zerre kadar kimseyi düşünmem ben kendi adıma.
Bence tatile de gitmeyin, kimse de gelmesin madem bu duruma geldiniz.
Tabi bu durumda sonuçlarına da hazırlıklı olmanız lazım.

Bu erkekler hep böyle malesef.
Madem bu duruma gelmişsiniz bu duruşunuzu sergileyin bence.
Çok hoş bir tavır ve konuşma olmamış eşiniz tarafından ama ayrılmak için acele etmeyin bence.
Keşke bu erkekler önce kendi yuvalarını ve huzurlarını düşünseler.
Geri adım attığınızda bu insanlar tepenizden inmeyecek malesef, eşiniz de cidden böyle bir konu yüzünden
sizden vazgeçiyorsa varsın vazgeçsin diyebiliyorum ben.
Benim evimde huzurum yoksa zerre kadar kimseyi düşünmem ben kendi adıma.
Bence tatile de gitmeyin, kimse de gelmesin madem bu duruma geldiniz.
Tabi bu durumda sonuçlarına da hazırlıklı olmanız lazım.

Rabbim bu mubarek gunde hakkimizda hayirlisi ne ise onu gostersn Ben artik herseye hazirm

ASLA O EVDEN ÇIKMAYIN ASLA..ÇIKACAK BİRİ VARSA O DA ODUR...

Şuan şikayette bulunsanız, onu evden uzaklaştırma kararı alınır en acilinden..

BU YAPTIĞI ....................

ERKEK OLAN ERKEK HANIMINI EVDEN KOVAR MI ? BU NE EDEPSIZLIK..

Benım evım demek NE ACIZLIK !!!!!!!!!!!!! ALLAH ISLAH ETSIN..

.........

Biraz sakinleşin, ona bir mektup-mail yazın.. Daha sakin okuyacaktır ve sizi anlayacaktır..Su.lamadan ama bütün kırgınlığınızla yazın.

Özellikle evden kovma hadsizliği üzerine yazın..

Kocanız da abartmış ama! Sırf misafir için insan eşini kovar mı yaa :53: Zaten haber vermeden kabul etmişsin milleti daha üstüne bu yapılır mı? Bence taviz vermeyin bu saatten sonra sana saygı göstermelerini beklemeniz saçma olur. Bilmiyorum başka ne yapılabilinir? :53::53::53:

valla bilmiyorum şimdide geldi özür diledi orucluyken sinirlenmiş o sözüme ama söyledikleride yenilir yutulur seyler deil kabul etmedm özürünü çıkmaz içimden artık o sözler her gelişlrinde mutlaka bi tartışma yaşanıo aslında sıkıntı benm kocada kabullenemedi bi türlü o anasını sevmediğimi

bu erkeklerin ana baba merakı beni öldürecek ya artık onun ailesi sensin nasıl kovabilir seni oruçken sana olan siniri karşı tarafada olsa ya ben karımla gecircem bu bayramı diyemiyor gücü sanamı yetiyor:47:

Son düzenleme:
Haklısın dil yarası çok büyük bir yara. Anlıyorum da seni ama üçüncü kişler için yıpratmayın birbirinizi. Eşini sen tanıyorsun, huyuna giderek üçüncü kişilerin kim olduğunu yavaş yavaş kabullenirebilirsin. Üzme kendini, üçüncü kişilerden ağzı yanıp 8 yıllık evlilik sonunda yalnız kalan biri söylüyor bunu.

o dort duvar arasinda yasarken esinle basbasa tatil hayalini kurmayi iyi bilirim.insan o kadar bunaliyor ki karsisinda kim olursa olsun istemiyor engel olarak.bu konuda sonuna kadar haklisin.
esin madem ozur dilemis guzelce soyle onlari istememezligim yok,senelerce hayalini kurdum hep erteledik simdi de bu uzun tatilde yine evde kalmak cok guc geldi de.ve sakin ailesini sevmedigini,istemedigini belli etme ve soyleme..
esin sucunu cok iyi biliyor onlara gelmeyin diyemedi seni de susturmak icin saldirdi ama yaptigi yenilir,yutulur birsey degil.kovmak,kufretmek cok cirkin.siz ki onu yalniz birakmamissiniz,gorev yaparken onunla birlikte katlanmissiniz.ayrilmayi dusunmuyorsan gitme ama kirginligini belli et fakat kavga edip,bagirmadan.ve 3.kisiler kim olursa olsun baskalari yuzunden huzursuz olmak istemedigini,sizinde bir aile oldugunuzu hep hatirlat.

Ben senin yerinde olsam valizi toplamışken tek başıma giderdim o tatile.. Başımı dinlerdim ne güzel...

böyle bi duurmda sen git çok meraklısın anana babana ..burası evim diyceksin...iki çocuğunun annesine böyle bi laf konuşan bu anneci erkekler beni delirtiyor..
ama üzülme blörf yapıyor ....birazda iki çocukla gidemez düşüncesiyle erkeklik yapıyor...evini terketme ama hatasını anlamadanda yüz verme sakın....

Son düzenleme:
Ah kadınlar ah ..
Aslında erkeklerin bu tutumunu ortaya cıkaran sızsınız ..
Musade edıyorsunuz boyle Efelenmelerıne ..

Ya toplamıssın cantanı al evlatlarını çek git tatıle .. Eşşek gb gelecek yanına !
Ne demek mısafır kabul etmedın dıye kadınını evden kovmak ..
Ne bozuk cıkmaya basladı bu erkekler ya ..

yapmayın lutfen , boyle aşağılamasına ızın vermeyın ..
Evlılık boyle olurmu ya .. bır saygı sınır olmalı .
En ufak seyde evden kovulacaksınız vay halınize ..

mors arkadaşımız çok güzel yazmış,tebrik ederim. biraz stratejik ol. kendi annem babam da olsa gelmelerini istemiyorum çünkü evlendik evleneli bu tatilin hayalini kuruyorum. seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum ama görüyorum ki senin umrunda değil.biz tatilimizi yapalım onları yine çağırırız ama biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. vs vs...... üslup hatası yüzünden, bir anlık sinir yüzünden diyeceklerimizi tam olarak anlatamayıp sonra suçlu biz oluoruz. söylediklerine dikka et arkadaşım. eşin sakinleşmiş biraz daha tavır yapabilirsin çünkü dedikleri kolay affedilir cinsten değil. sonra sitemkar bi şeklde söyle söyliceklerini. bu gibi durumlarda cadalozluk işlemez. olabildiğine mazlum olup,duygu sömürüsü yapacaksın.
vay ben senin aileni istemiyorum da tatil yapacaktık da bilmem ne dersen eşin de ne olduğunu şaşırıp sana cephe alır ve o tarafı savunmaya geçer.ona göre davran.

eşinin küfretmesi çok kötü olmuş.küfür kabul edilebilir birşey değil çok çirkin.böyle yapmasaydı da sadece sinirlenseydi çokda haksız bulmazdım eşini.sen haklısın aslında tatile gitmek varken o kadar misafirle uğraşmak niye istiyeceksin zaten hoşlanmadığın kişilermiş.ama eşinin yapacak birşeyi yok.ailesini istemediğini görünce sinirlenebilir.sen de olsan sinirlenirsin.ama küfür olayı girince işin içine hoş değil o işte.özür dilemiş en azından unutmaya çalış ama bir daha asla küfür duymak istemediğini söyle.ailesini istemediğin için değil sadece başbaşa tatile gitmek istediğin için böyle söylediğini söyle.evi falan terk etme.ailesi konusunda da eşinle zıtlaşma bence.bir de tatsızlık çıkar da ailesi de gelmez tatile giderseniz tatiliniz de zehir olur

Herkesin huyu suyu kocasının huyu suyu farklıdır benim başıma gelse bir dk durmazdım o evde özür de dilese madem benim kalbim bu kadar kırılıyor beni bu kadar rencidede etti tek şartla affederdim arayıp ailesine bir şeyler uydurup onların gelmemesini sağlamalıydiki öyle affederdim ve birdaha kesinlikle taviz vermezdim unutma taviz tavizi doğuruyor bu erkek millleti bizim onlar için yaptığımız hiç bir fedakarlıktan anlamıyor olan bize oluyor

Ah kadınlar ah ..
Aslında erkeklerin bu tutumunu ortaya cıkaran sızsınız ..
Musade edıyorsunuz boyle Efelenmelerıne ..

Ya toplamıssın cantanı al evlatlarını çek git tatıle .. Eşşek gb gelecek yanına !
Ne demek mısafır kabul etmedın dıye kadınını evden kovmak ..
Ne bozuk cıkmaya basladı bu erkekler ya ..

yapmayın lutfen , boyle aşağılamasına ızın vermeyın ..
Evlılık boyle olurmu ya .. bır saygı sınır olmalı .
En ufak seyde evden kovulacaksınız vay halınize ..

Ateş düştüğü yeri yakar Tortellini.. İnanın uzaktan konuşmak çok kolay.
Öyle bir an oluyor ki tüm değer yargılarınız o an arkada kalabiliyor.
O anlık duruyor insanın aklı..
Ben hiç yaşamadım böyle bir durumu, ama yaşarsam tüm gemileri yakabilecek kadar deli olmama rağmen şuan düşünemiyorum ne yapardım diye.
Evlilik çok farklı oluyormuş.

Kavga ve öfke anında söylenilen bir çok söz yalandır, hislerimiz değildir ve verilen her karar neredeyse yanlıştır..

............................

Bir bebek doğmadan türlü kitaplar okuruz, uyuması şöyle olmalı, yemesi şöyle olmalı, yok ayakta, t.v karşısında yememeli, yok sallayarak uyutmamalı.

Tüm bu doğruların yanında öyle zaman geliyor ki o bebek yesin, uyusunda neye alışıyorsa alışsın,bırak ayakta sallanmaya alışsın yeterki yesin uyusun diyor o akıl, tüm mantıklı şeyleri yutmuş akıl..

Bu yüzden bir olay yaşarsın çok farklı davranırsın, aynı olayı başka zaman yaşarsın daha farklı davranırsın..

Kolay değil tutunmak, tutunabilmek..

Durumunu okuyunca o kadar şaşırdım ki!

Nasıl sizi evden kovar? Nasıl bu şekilde küfürlü konuşur?

Şimdi ben bunları nasıl kaldıracaksınız madem o kadar istiyor ayrılın diyeceğim ama şimdi gene herkes bana evlende gör dicek o yüzden birşey diyemiyorum :17:

Ama en azından lütfen bu yaptığını ödetmeden dönmeyin geriye.:77:

Ateş düştüğü yeri yakar Tortellini.. İnanın uzaktan konuşmak çok kolay.
Öyle bir an oluyor ki tüm değer yargılarınız o an arkada kalabiliyor.
O anlık duruyor insanın aklı..
Ben hiç yaşamadım böyle bir durumu, ama yaşarsam tüm gemileri yakabilecek kadar deli olmama rağmen şuan düşünemiyorum ne yapardım diye.
Evlilik çok farklı oluyormuş.

Kavga ve öfke anında söylenilen bir çok söz yalandır, hislerimiz değildir ve verilen her karar neredeyse yanlıştır..

............................

Bir bebek doğmadan türlü kitaplar okuruz, uyuması şöyle olmalı, yemesi şöyle olmalı, yok ayakta, t.v karşısında yememeli, yok sallayarak uyutmamalı.

Tüm bu doğruların yanında öyle zaman geliyor ki o bebek yesin, uyusunda neye alışıyorsa alışsın,bırak ayakta sallanmaya alışsın yeterki yesin uyusun diyor o akıl, tüm mantıklı şeyleri yutmuş akıl..

Bu yüzden bir olay yaşarsın çok farklı davranırsın, aynı olayı başka zaman yaşarsın daha farklı davranırsın..

Kolay değil tutunmak, tutunabilmek..

Yanıldıgınızı dusunuyorum ..
Bu tur olaylarda davranıs ve kararlar kışılıkle alakalıdır ..
Kımı ınsan vardır kufre dayanır dayaga dayanır , kımı ınsan vardır ufacıcık soze koprulerı yakar ..

Ben kısılıgım geregı ıkıncı kısma gırıyorum..
Evlı değilim ama zamanında kovulmustum .. ve kovuldugum yerde de durmamıstım ..
Durulmaz çunku ..
Yanı olayları ve kararları belırleyen insanların kendılerıdır ..
Bugun defol gıt dıyen adam , yarın baska seylerde yapar ..
Ben hep boyle dusunup yasarım ve oylede yorum yapmayı tercıh edıyorum..

Birde kavga anında soylenen sozler bence asıl gerceklıgı yansıtıyor ..
Hanı Resullalahın soyledıgı bır soz var : Gerçek Cengaver Kavga anında sukunetını koruyan adamdır ..dıye ..
bunun gb ..
O an agzına gelenı sayan adam bunları bırıktırmıs demektır, kısılıgı musaıt demektır ..

Bu ne ya ne oluyor bu adamlara, evlenmeden önce bizler için ailelerine kafa tutan adamlar evlendikten sonra aileleri yüzünden karılarını evdende kovabiliyorlar...

Bu tarz erkeklere yazıklar olsun valla benimkide aynı hakkımı helal etmiyorum, ne anasına ne bacısına...

Al valizini git arkadaşım, ne duruyorsun, ailesi gelincede ister istemez suratın asılacak ozamanda azmı problem çıkacak...

Bende de aynı durum var, ailesi yüzünden nefret ettim bayramlardan ama bugün bir karar aldım bundan sonra hiçbir bayramda evde olmayacam...

Rezervasyon yaptırıp gidecem ister gelsin ister gelmesin...

Back
X