- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
annaaaaaaa sanki kocam var karsımda kızzz guniss yoksa yoksa aman allahım kocam bayan nikiyle kadınlar kulubune üye olmuşşş
Anam bütün kocalar böyle düşünüyorsa ben evlenmem valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annaaaaaaa sanki kocam var karsımda kızzz guniss yoksa yoksa aman allahım kocam bayan nikiyle kadınlar kulubune üye olmuşşş
Nese arkadaslar hepinize yorumlarınız için tşkr edrm guniscim sana ayrıca tşkr edrm psikolojim düzelmiştir kaynanam gelse 10 gün bile kalsa artık bu hava bana 20 gün yeter saolun varolunnnn güzell kaynanasız günler gecirmeniz ümidiyle hepiniz hoşcakalınn konu kapatılabilir ....
anam bütün kocalar böyle düşünüyorsa ben evlenmem valla![]()
ama mutsuz olan sensin işte sizsiniz herkes nasıl davranırsa öyle muamele görür...hem bu dünyada hem öbür dünyada mutluluk bu işte,yaşlılarınıza iyi davranmakla insan birşey kaybetmez![]()
Mevzuyu kaçırıcam dıye yemek yapamıyorum yaa mutsuz evliliğimi daha da mutsuz etme caldionnn çek gitt kaynananın dizinin dibisinee haydeee[/
HADİ CNM HERKEZE İİ İFTARLAR![]()
valla kaçınız benim kadar mutlu bir evlilik yaşıyor merak ediyorum.ölüp bitiyorum eşime,ki o da banahiç kötü söz kullanmıyor yaani,ben mutluyum çok,siz değilsiniz...
benim akraba kızlar vardı ben bekarken diyolarmış "güniz ailede çok rahat,çok mutlu büyüdü kesin eşinden ve eşinin ailesinden çekecek" çünkü insan mutlaka birinden çeker derlermiş...şükürler olsun evliliğimde de çok mutluyum,çünkü üç kayınvalide(öz üvey) üç görümce bakmış bir annem var beni o büyüttü. aileyi seviyorum ohh ya kafam rahat.sizin gibi kendimi kasmıyorum yok para vermesin eşim ailesine,yok şu gidecek bu gidecek diye.
iyiki de böyleyim...huzurum gideceğine para gider...
kusura bakmayın ama kendinizle çelişiyorsunuz, yaşlılara hürmetten bahsediyorsunuz ama bilmem bilir misiniz her ağzımızdan çıkan laf dua hükmündedir ve şu mübarek günlerde karşınızdakilerin mutsuzluklarını bu kadar dile getirerek onlar için beddua ediyo bile olabilirsiniz, işin içine bir de kendi mutluluğunuzu katarak adeta nispet yapıyorsunuz. Eleştirdiniz oldu bitti neden bu kadar üsteliyorsunuz ki? Üsteleseniz, "ben mutluyum siz değilsiniz" deseniz ne değişecek ne değişmeyecek? Lütfen mantıklı davranın, geçenlerde bir konu sahibine karşı korumacı tavrınızla yazdığınız mesajları beğenmiştim ancak sizden böyle mesajları okumak hayal kırıklığı yarattı.
Hemen örnek veriyim ewt arkadaslar gunisin benmm actığım konuya yaklaşımına bakınn ve su üstte ki şaka maka die sanki baştan beri şaka yapıyorcasına ki kesinlikle deildi çok ciddiydi....bi msjj atmışşş sevgili guniss celişkiden anladığın nee tam olarak bilmiyorum ama bir dediğin diğerini tutmuyor onu çok iyi anladımm sen burda laf yetiştirmeyiii bırak hadi git başkla şeylerle uğraşşşş...
Arkadaşlar bu mesajımdan sonra lütfen rica ediyorumm gerek gunise( yorumlarıyla sizi tahrik etse bile ) gerekse başka yorumlara yorum yapılmasınnn hepinise tekrar tşkr eder konunun kapatılmasını rica edrim
Hemen örnek veriyim ewt arkadaslar gunisin benmm actığım konuya yaklaşımına bakınn ve su üstte ki şaka maka die sanki baştan beri şaka yapıyorcasına ki kesinlikle deildi çok ciddiydi....bi msjj atmışşş sevgili guniss celişkiden anladığın nee tam olarak bilmiyorum ama bir dediğin diğerini tutmuyor onu çok iyi anladımm sen burda laf yetiştirmeyiii bırak hadi git başkla şeylerle uğraşşşş...
Arkadaşlar bu mesajımdan sonra lütfen rica ediyorumm gerek gunise( yorumlarıyla sizi tahrik etse bile ) gerekse başka yorumlara yorum yapılmasınnn hepinise tekrar tşkr eder konunun kapatılmasını rica edrim