- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Belediye ilgilenir mi bilemiyorum kiTam aricilik bilgisine hakim degilim ama arilarin ogul vermesi denilen sey boyle bir sey galiba kovanlarindan baska bir yerde uruyorlar, sakin ilaclamasin esiniz. Bulundugunuz bolgeye bakan belediyeye haber verin ekip vs gonderip aldirirlar doganin dongusu icin arilar cok onemli.
Yasadigim yerde bazi kurum ve kuruluslar arilarin oldurulmemesi ve ilaclama yapilmamasi konusunda kamu spotu yayinlayip, bilinclendirme yapiyor. Konunuzu okuyunca aklima geldi yoksa ben de cok korkarim.
Ozel kostum giyip gelen elemanlari oluyor, devletin bir kurumu ilgilenir ama o belediye mi emin olamadim simdiBelediye ilgilenir mi bilemiyorum ki
Evet ariycam yarin.esim ilgilenmezler zaten diye aramıyor.Ozel kostum giyip gelen elemanlari oluyor, devletin bir kurumu ilgilenir ama o belediye mi emin olamadim simdi ☺ muhtara bir sorun ya da bir telefon acin belediyeye soylerler.
onlar öldürmez mi ki zaten.tabi eğer birseyler yaparlarsa.Öldürmeyin arılar bizim için çok önemli hatta arılar ölürse insanlık 4 yıl yaşayabilir diye bir yazı var bi belediyeyi falan arayın veteriner islerini
yuvayı dağıtabilmek de ist3 bizim yapabileceğimiz birsey degil heralde.keske yardim etseler .Benim evimin catisina yuvaa yapmislardi. Ilaclama sirketini aradik bal arisiysa mudahele edemeyiz (sarıcan ariydi) degilse ilaclariz ama bu cozum olmaz kralice ari cikip yuva dağılmadıkça devam eder demişti. Esim duman tutup arilari kacirdi sonra da su insaat isinde kullanilan kopukten sıkıp doldurdu tum bosluklari ama sonra baska bir yerden girdiler. Iceri girip yuvayi tamamiyle almak gerekiyormus
insallah yarın bu ise bakicam.kendi başına ilaçlarsa saldırabilirler. yuvasını bozsanız bile yuvanın olduğu yerden ayrılmıyolar bir de. bence kendiniz bi işe kalkışmayın. belediye fen işleri ilgilenebilir ya da orman genel müdürlüğü filan.
öldürmeyin mi demek istiyorsunuz.baska turlu mumkunse keske öldürmeyelimSakın ilâçlamayın.
Evet onu kast etmiştim. Tek suçları sizinle aynı yere yuva yapmak. Lütfen öldürmeyin. Belediyeyi ararsanız yuvayı başka bir yere taşıyabilirler.öldürmeyin mi demek istiyorsunuz.baska turlu mumkunse keske öldürmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?