Çamaşır ve Kurutma Makineleri ariston hoppoint vrcelik camasir makinasi alanlar tavsiye edermisiniz.kurutmali mi kurutmasizmi

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.342
448
Kizlar arcelik yada ariston camasir makinasi almayi dusunuyorum.memnun olan var mi? Ya da hangi modelini aldınız .kurutmali alayım kurutma siz mi alayım hangisini önerirsiniz

Beyaz eşya tamamen şans işidir,marka önemli değil, hepsi birbirine benziyor sen kaç kilo luk istiyorsun ona karar ver,1200 devir yetiyor,Siemens aldım ben memnunum,kurutmalı tavsiye etmem makinayı yoruyor

Kizlar arcelik yada ariston camasir makinasi almayi dusunuyorum.memnun olan var mi? Ya da hangi modelini aldınız .kurutmali alayım kurutma siz mi alayım hangisini önerirsiniz
1200 devir bende beyazları yıprattı sanki.Çıkarmıyorum okadar devri.Birde Arçelik daha iyi.Ablamlar buzdolabı alacaklarında anlayan biri öyle tavsiye etmişdi.

Cok sagol canim arcelikte karar kildik
Bizimkide değişmek istiyor.Bu sefer tamirle atlattık gene ama:).Sordum servisede(Aşağı yukarı 20 senedir aynı servisi çağırırız) ne marka dedim Arçelik le bosh u söylüyor.Dış kazanı çelik bulsam hiç düşünmiyeceğim ama yok sanırım artık)

Bizimkide değişmek istiyor.Bu sefer tamirle atlattık gene ama:).Sordum servisede(Aşağı yukarı 20 senedir aynı servisi çağırırız) ne marka dedim Arçelik le bosh u söylüyor.Dış kazanı çelik bulsam hiç düşünmiyeceğim ama yok sanırım artık)
Bebimneskiside 15 yillik arcelik bozuldu yaptirma bosuna dedi servisi.yine bozulur dediler benim makina baya yiprandi cunku.aeg sanirim celik

Back
X