Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çamaşır ve Kurutma Makineleriariston hoppoint vrcelik camasir makinasi alanlar tavsiye edermisiniz.kurutmali mi kurutmasizmi
Kizlar arcelik yada ariston camasir makinasi almayi dusunuyorum.memnun olan var mi? Ya da hangi modelini aldınız .kurutmali alayım kurutma siz mi alayım hangisini önerirsiniz
Beyaz eşya tamamen şans işidir,marka önemli değil, hepsi birbirine benziyor sen kaç kilo luk istiyorsun ona karar ver,1200 devir yetiyor,Siemens aldım ben memnunum,kurutmalı tavsiye etmem makinayı yoruyor
Kizlar arcelik yada ariston camasir makinasi almayi dusunuyorum.memnun olan var mi? Ya da hangi modelini aldınız .kurutmali alayım kurutma siz mi alayım hangisini önerirsiniz
1200 devir bende beyazları yıprattı sanki.Çıkarmıyorum okadar devri.Birde Arçelik daha iyi.Ablamlar buzdolabı alacaklarında anlayan biri öyle tavsiye etmişdi.
1200 devir bende beyazları yıprattı sanki.Çıkarmıyorum okadar devri.Birde Arçelik daha iyi.Ablamlar buzdolabı alacaklarında anlayan biri öyle tavsiye etmişdi.
Bizimkide değişmek istiyor.Bu sefer tamirle atlattık gene ama:).Sordum servisede(Aşağı yukarı 20 senedir aynı servisi çağırırız) ne marka dedim Arçelik le bosh u söylüyor.Dış kazanı çelik bulsam hiç düşünmiyeceğim ama yok sanırım artık)
Bizimkide değişmek istiyor.Bu sefer tamirle atlattık gene ama:).Sordum servisede(Aşağı yukarı 20 senedir aynı servisi çağırırız) ne marka dedim Arçelik le bosh u söylüyor.Dış kazanı çelik bulsam hiç düşünmiyeceğim ama yok sanırım artık)