ariston hotpoint blackline serisi (bulaşık makinemi aldım) :):)

limongirl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
360
0
316
İstanbul
Daha önce arçelik ve bosch araştırdım fakat sonunda buna karar verdim:26: arkadaşlar bulaşık makinemi aldım sonunda bu siyah seriden daha sonra aynı seriden buzdolabı ve çamaşır makinesini alacağım inş. $01.webp :31:

halaa yorum bekliyorum kızlarr birşey demiycekmisiniz beğenmdinizmii :( ?..

Son düzenleme:
canım nasıl eşyaların memnun musun bende almayı düşünüyorumda bulaşık makinesi çook siyah yakından hiç görmedm

canım nasıl eşyaların memnun musun bende almayı düşünüyorumda bulaşık makinesi çook siyah yakından hiç görmedm

merhabalar canım sormuşsun ama baya olmuş uzun süredir girmiyorum foruma o yüzden yeni gördüm eğer almadıysan ben gayet memnunum çok güzel duruyor kullanımıda iyi görenler çok beğeniyor umarım alırsan memnun kalır ve beğenirsin.. tavsiyem bunların bir büyükleri var daha geniş istersen onları tercih edebilirsin..

merhabalar canım sormuşsun ama baya olmuş uzun süredir girmiyorum foruma o yüzden yeni gördüm eğer almadıysan ben gayet memnunum çok güzel duruyor kullanımıda iyi görenler çok beğeniyor umarım alırsan memnun kalır ve beğenirsin.. Tavsiyem bunların bir büyükleri var daha geniş istersen onları tercih edebilirsin..

yok canm ben fikrimi değiştirdm.arçelik alcam

Back
X