Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ariston hotpoint blackline serisi (bulaşık makinemi aldım) :):)
Daha önce arçelik ve bosch araştırdım fakat sonunda buna karar verdim:26: arkadaşlar bulaşık makinemi aldım sonunda bu siyah seriden daha sonra aynı seriden buzdolabı ve çamaşır makinesini alacağım inş.
merhabalar canım sormuşsun ama baya olmuş uzun süredir girmiyorum foruma o yüzden yeni gördüm eğer almadıysan ben gayet memnunum çok güzel duruyor kullanımıda iyi görenler çok beğeniyor umarım alırsan memnun kalır ve beğenirsin.. tavsiyem bunların bir büyükleri var daha geniş istersen onları tercih edebilirsin..
merhabalar canım sormuşsun ama baya olmuş uzun süredir girmiyorum foruma o yüzden yeni gördüm eğer almadıysan ben gayet memnunum çok güzel duruyor kullanımıda iyi görenler çok beğeniyor umarım alırsan memnun kalır ve beğenirsin.. Tavsiyem bunların bir büyükleri var daha geniş istersen onları tercih edebilirsin..